Regisztráció Blogot indítok
Adatok
guruka

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az iszaposabb, vagy erős sodrású helyeken ez nyilvánvaló, de ott sem jó átkelni, ahol építettek rajta hidat. Például Szegeden. Szg majdnem normális állapolgár, de a fejébe vette, hogy biciklivel jár munkába, ami deviancia, ezért megbüntette a rendőrség. Úgy történt a dolog,…..
guruka 2009.04.10 00:31:14
1?
guruka 2009.04.10 00:32:27
Ha egy bármennyire príma termék mellé pannon stílusú ügyfélkezelés járul, akkor olyan ijesztő esetek történnek, mint Bucserrel. Naiv Ügyfelünk 2007-ben vett egy Nav N Go navigációs szoftvert, SD kártyán. Az adathordozó most elromlott, a cég pedig az új kártyáért +…..
Fogalmunk sincs, milyen cég az Európa Nyelviskola, de az Ózdi Fiúnak rémes tapasztalatai voltak velük. Mondjuk ki, átverést kiáltott. Nyilván sok tekintetben szubjektív megítélés alá esik egy iskola teljesítménye, de a naiv ügyfél konkrétumokat is megemlít, például a nem…..
guruka 2009.03.23 00:12:43
A sítáboros panasz eddig három részben szerepelt a Homáron (I., II., III.), és most itt az epilógus az Exit Tours jogi képviselőjétől. És a Homár, mint mindig, természetesen most is örömmel közzéteszi a másik fél véleményét. Nézzük az alapvető tényeket. Az Exit Tours Kft.…..
guruka 2009.02.05 10:59:27
Lesley, a 8ker blogger hívta föl a figyelmünket a legfrissebb bicskanyitogató posztjára. Kellemes vásárlást és molesztálást kívánunk mindenkinek.A Futó és Nap utca sarkán lévő boltban nem ajánlatos vásárolni, legalábbis a felirat szerint. Azt nem tudom, mennyire veszik komolyan…..
"A Lufthansáról alkotott véleményem? Vízfejű multi, cselekvésre képtelen, felelősséget maximálisan elhárító, udvariatlan, tájékozatlan, arctalan, fogáspont nélküli, zsírosan csúszós hájtömeg, az ügyfelet semmibe vevő társaság." Mi gerjeszt egy kisgyermekes apát…..
Bölcs vendéglátósok élnek a nyugati végeken: nem kötik a vendégek orrára, hogy a 14800 forintos szobaárhoz éjszaka nem jár fűtés, no meg azt sem, hogy a szobák alatt hajnalig nyitva tartó kocsma üzemel. Mivel a legbölcsebbekből politikus lesz, történetünk főszereplője a…..
guruka 2008.11.25 01:35:15
Etele nem fizetett álfasisztáktól rettegő kormánypárti felháborodó, hanem haragviráglelkű homokháti dizájnerlegényke, így nem csomagolt, sőt az ÉS-ben sem szervezett aláírásgyűjtést, hanem vidáman füttyentett egyet, amikor az üzletlánc egyik polcán meglátta a Nácigyanús…..
A Tesco-ba egymáson taposó halak közül Anita kiválasztott egy jóképű pontyot, amit szeretett volna hazavinni, pucolva, filézve, szeletelve. A filézésre és szeletelésre nagy nehezen ugyan talált egy dolgozót, de pucolásra nem voltak hajlandóak. Valaki monda meg: miért? Gondoltam…..
guruka 2008.11.14 12:05:08
A Sugar Shop elszúrt esküvői tortájáról Mónika írt nekünk, de a teljes Homárközösség felhördül a műanyag cafatokkal díszített, vagyonba kerülő szörny láttán. A cukrászda még leveleket és telefonokat is kapott a kommentelőktől, aminek végül meg lett a hatása: már nem…..
guruka 2008.11.10 09:21:21
A HTC Touch HD holnaptól élőben is megtekinthető a MobilShow kiállításon, a Budapesti Vásárközpontban. A Microsoft standján meg a Windows Mobile újdonságait ismerhetjük meg, aminek köszönhetően már a telefonok is biztosítják, hogy a számítógépen használt szolgáltatások,…..