Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jokkmokk

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Megyek tüntetni! 2012.03.31 14:14:00
  2006-ban elvártam a liberális barátaimtól, hogy jöjjenek ki velem a Kossuth térre az őszödi beszéd után. Elvártam, de nem jöttek. Néhányan elítélték ugyan Gyurcsányt, de nem jöttek. Most magamtól és a 2006-ban velem együtt tiltakozó emberektől várom el, hogy…..
jokkmokk 2012.03.31 20:12:20
  A Konzervatórium, a Jobbklikk, a Mos Maiorum és a Mandiner szerkesztőinek közös nyilatkozata.   Szűkszavúak leszünk, mert ez ügyben szinte már mindent leírtak: a köztársasági elnöknek le kell mondania. Schmitt Pált kiváló sportemberként, olimpiai bajnokként…..
  Gyomorforgató, nyugtalanító tragédia. – Már korán reggel szétvetett az ideg, amikor lassan tisztult a kép, hogy nagyjából mi történhetett. Persze a legtöbb súlyos megállapítás és ítélet előtt nem megkerülhető, hogy várjunk bizonyos részletekre. Ám érdemes…..
Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségéhez!     Sziasztok!   Személyzeti tanácsadónál dolgozik egy barátnőm, aki a következőket mondta, ő a nevét nem vállalja, ezért kért meg engem, hogy foglaljam össze az alábbiakat a mhterror.blog olvasóinak: (a leírás…..
Dino Tibor meglátogatta a Budai Skála romjai helyén a héten megnyitott tiptop Allée-áruházat, ahol a Van Graaf ruhaboltban megcsapta a szocializmus szele. A nyitás izgalma meg az akciókra vetődő tömegek váratlanul érhették a személyzetet, úgyhogy a negyedóra/nadrágkiadás…..
Egy újabb többfelvonásos teleregény zúdult a Homárra. Ezúttal a Malév találta ki, hogy hirtelen fellépő technikai hiba miatt törölt járata után nem fizet kártérítést naiv ügyfélnek, akinek egy napja ráment a projektre. Nyalánkság, hogy a Békéltető Testület egy hasonló…..
A MÁV Zrt-ről nem sok jót hallunk mostanság....Olvasónk arról érdeklődik, jogszerűen szűrik-e a munkahelyről indított E-maileket.Tisztelt Erynnis! Azzal az egyszerű (?) kérdéssel fordulnék hozzád, hogy a munkáltatónak van-e joga a munkavállaló munkahelyi e-mailezésébe…..
Bárkit megszívathat egy áramszünet, például egy pizzázót, de sajnos kevesen reagálnak úgy a helyzetre, mint a P. King. Sándor éhen maradt, dühös is lett a cégre, aztán másnap már mosolygott. Hogy miért, az alant rögtön kiderül: Egy kellemes tapasztalatomat szeretném…..
Évi a TGI Friday's különbejáratú Torkos Hétfőjén szembesült azzal, hogy étkezési jeggyel fizetni speciális kedvezmény. Ennyire rossz a kajajegyek árfolyama? Azt hitte a Homár, hogy már mindenki mindent azzal fizet: Minden héten hétfőn el szoktunk menni vacsizni, általában egy…..
Kicsit információhiányos ez a történet (milyen hitel? melyik biztosító? stb), de még így is érdekesnek tűnt. Megtudhatjuk, mi történik akkor, ha a vélhetően fedezetként szereplő ház megsemmisül a 20 éves hitel 2. évében: Rettenetesen kétségbe vagyunk esve! Augusztus…..
B. szokás szerint megrendelte a heti ebédet a Gastroyaltól, a rendelést visszaigazolták, szerdáig minden rendben is ment, ám aznap nem jött meg az étel. B. betelefonált a céghez, és kiderült, hogy keddtől nem szállítanak a Tolna megyei faluba, mert nem gazdaságos. Hiába fogadták…..
jokkmokk 2009.09.25 09:38:11
Vannabe Svájcban érezte magát, amikor az optikus a próbalencséért nem kért tőle egy fillért sem, ami nagyon nem szokás, hiszen mi van ingyen, ugye. Meglepő kis történet a Mammutból. A történet szempontjából lényeges, hogy eléggé ragaszkodom a lencséhez, szemüvegben nem tudok…..
Azt írja az újság, hogy a Debrecen-Fradira nem más, mint Dragóner Attila és személyes masszőre, Lipcsei Gábor (Péter testvére) csempészte be a szurkolók által ellőtt pirotechnikát. Továbbá egy akkreditált fotósnál is találtak tizenhat darab robbantható valamit. Az MLSZ eljár,…..
A backdoor kommunikációs üzenetek középtávoli rokona az a lifthasználati szabályzat, amit egy - egyelőre sajnos meg nem nevezett - multicég egyik irodaházában terjed a dolgozók között. Minden együttérzésünk a dolgozóké, aki ismer hasonló népművészeti alkotást, küldje el…..
Ismét lecsapott a gyilkos ötforintos: most kaptam egy levelet Octaviától, a Naiv Ügyféltől, aki 1995-re 2000-et adott a pizzafutárnak. A futár ezután - valószínűleg, mert az akciót senki se látta - leszakította a névkártyáját a levélszekrényéről, bosszúból. Íme a…..
Húszezer forintos pénzbírság lesz a vége, ha a tilalom és az erőteljes rendőri felügyelet ellenére valaki mégis arra ragadtatja magát, hogy a lezárt Margit híd járdáján felül kerékpárjára.   A bringaúttábla eltűnt. Hétfő óta minden nap folyamatosan este 20-21 óráig…..
A történet ismerős lehet: John Doe biztonsági ajró vásárlásra adta a fejét, ki is nézett egyet Baumaxban. Az eladó szerint német ajtó annyira kínai volt, hogy se alkatrészt, se importőrt nem találtak hozzá, miután fél éven belül akadni kezdett a zár. Ráadásnak viszont egy…..
jokkmokk 2009.09.16 14:57:41
@sambalabammbumbumm: jót derültem, van egy értékszorzó meg egy környékszorzó.

VIII.-kerben az utóbbi a magasabb :)
jokkmokk 2009.09.16 14:59:18
@Mylady: a ráfordított idő pedig megfizethetetlen :)
A lezárt Margit hídon eddig is azt javasolták, hogy a biciklisek szálljanak le és tolják a kerékpárokat, mert a taxik, a villamosok és buszok között veszélyes az úttesten kerékpározni, de az amúgy is keskenyebb járdán a gyalogosok között szintén nincs elég hely biciklivel…..
Emlékszem, mennyire meghökkentett, amikor a Pannon átvette anyacége propelleres-virágszirmos logóját, és egy régi dizájnhoz hű Pannon-alkalmazott ismerősöm felháborodásában - szabad fordításban - a 'három elsődleges női nemi szervvel rendelkező nő tisztasági betétjének'…..
"Áthúzlak a vonalon". A szezon legjobb szövegével támadt egy ártatlan tűzoltóra a nyugat.hu cikkének főhőse, az öntudatos béemvés, akinek a felnije drágább, mint a legtöbb autó a környéken. Nem a Homárnak küldték, de bűn lenne nem belinkelni Borsószem Királyfi…..
Modorosblog A bohém francia 2009.09.09 12:30:00
-Csigazabálók? Ne röhögtess, kérlek. Van egy haverom, aki nagyon komolyan veszi a dolgokat, na ő konkrétan nem ülne le egy franciával egy asztalhoz. Egy ótvar, soviniszta bagázs az egész koholt nemzettudattal, 300 évvel ezelőtt alig beszélt valaki franciául arrafelé, mindenki…..
jokkmokk 2009.09.10 12:11:45
A Homár teljes ollószélességben támogatja a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége önszerveződő és csak a helyi viszonyoknak megfelelően őrült bankbontási érdekvédő tevékenységét. A "válságon" ugye szénné keresik magukat a bankok, hiszen árfolyaveszteségre…..
A Homár talán túl sok pizzafutáros filmet látott életében, a szakma képviselőit mindenesetre tiszteletteljes félelemmel kezeli, így különösen imponált, hogy Z. milyen akciókra volt képes, pusztán amiatt, ahogy a nagyon kis borravalót egy futár visszaadta neki, egy bónusz…..
Multi "F#ck you, Madonna!" 2009.08.23 12:13:00
Előre sietek leszögezni, mielőtt megrohannak a fanatikusok: a koncert önmagában jó lett volna. Annak ellenére, vagy talán épp azért, mert a fergeteges produkcióban ritkán lehetett hallani Madonna élő hangját. Az erőteljes refrének a háttérénekes(ek)től vagy előre rögzített…..