Regisztráció Blogot indítok
Adatok
O'Seamus

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Critical Miss Jöhet a diszkó! 2010.03.03 07:40:00
Nem én vagyok a legviccesebb munkatárs, ez gondolom senkit nem lep meg. Mégis, gyakran ellenállhatatlan kényszert érzek egy pár perces diszkópartira fényekkel, meg nagy hangerővel. Csodálatos lenne napi öt-tíz perc, azaz egy vagy két szám erejéig teljesen hülyének lenni és…..
Nemrég volt egy érdekes poszt a webisztánon a magyar nyelvű webes tartalmakkal kapcsolatban. Ebből kiderült, hogy 2010. januárjában 210.000 blogbejegyzés született itthon. Nos, a januári öt bejegyzésem bizony könnyedén elveszik ebben az óriási zajban. Bár nem szeretnék magáról a…..
Nem kétséges, hogy a Google Buzz a Facebook babérjaira tör. A Google nem mondott le arról, hogy rávegyen minket arra, hogy az ő szolgáltatásaiban osszunk meg és fogyasszunk tartalmakat. Sok kudarc és tévút után hátha most jöhetne el számukra a nagy pillanat. De... Nagyon messziről…..
Kedves Despota! Tavaly a nyári szünetben egy cukrászdában dolgoztam majdnem egy hónapon keresztül. Eredetileg két hónapról volt szó, de olyan dolgok történtek, amik miatt hamarabb eljöttem, Sajnos nem voltam bejelentve, egy ismerősöm ajánlotta a helyet, neki is úgy mesélték,…..
Decemberben, a koppenhágai klímacsúcson mutatták be a fenti, Koppenhágai Kerék névre keresztelt koncepciót. Mint a videóból kiderül, a bicikli két dolog miatt is figyelemre méltó. Az egyik maga a hibrid tulajdonság. Vagyis a hajtásból és fékezésből származó energiát képes…..
Egy haverral való beszélgetésem közben jött fel, hogy ő a közösségi médiából msc felvételizett. Akkor nem mondtam neki, de leakadtam dolgon. Közösségi médiából vazze. Nézzük meg hol helyezkedik el a dolog a tartalmat teremtő média láncában! Adott mondjuk Magyarországon…..
O'Seamus 2010.01.29 23:36:39
Az egyik legsikeresebb randiszájt, az OKCupid.com munkatársai arra voltak kíváncsiak, hogy melyek a legsikeresebb profilképek. A több százezer felhasználó közül valamivel több mint 7000 - az ő besorolásuk szerint "átlagosan kinéző" - olyan felhasználót emeltek ki,…..
Minden ötödik magyar netező napi rendszerességgel lóg a közösségi szájtokon, és 12 százalék legalább havonta vásárol is a weben. A csetelés pedig leginkább az egyedülálló férfiakra jellemző gyakori elfoglaltság - ezek a legfontosabb állításai a KutatóCentrum friss,…..
A húszforintosok sorozatot folytatva következzen most három olyan játék, amiről fogalmam sincs, hogy micsoda, és amiket tíz-tizenöt éves keresés után sem találok. Hátha valamelyikőtök látta, emlékszik rá. Kommentben várom hasonló gyerekkori computerjáték-élményeiteket,…..
O'Seamus 2010.01.12 10:13:04
@ariwara: Bobobók! nekem is rémlik, ilyen tüskés gyümölcsöket zabáltak és vmi repülő hajón nyomultak az űrben
en.wikipedia.org/wiki/Bobobobs
youtube-on fent van pár!
Így év vége felé sokkal jobban körvonalazódik, hogy mi várható jövőre. S ennek tükrében könnyebb is kicsit összeszedni a jövő évre vonatkozó várakozásokat, mint tavaly ugyanilyenkor. Mindenekelőtt kezdjük pár olyan mantrával, amiket már idén is mondogattunk, de várhatóan…..
O'Seamus 2010.01.06 09:56:02
én ezt várom: hhanuman.blogspot.com/2010/01/kozossegi-koordinatak-2010-lesz-geonet.html :D
boccs, a blogspot még mindig nem támogatja a trackbacket...
(Az eredeti cikk itt olvasható)Új évtized. Jól hangzik. Kicsit késésben vagyok, de valamiért ezek a jóslatok nem sürgették magukat. A szokásoshoz képest nem volt elég időm elmélkedésre az ünnepek alatt, holott jó sokra lenne szükségem ahhoz, hogy ilyen találgatós dologra adjam…..
A meggondolatlan, haszontalan könyvvásárlás ellenségeként könyvtárfan vagyok, amivel az az egyetlen gond, hogy néha igazán sokat kell fizetnem a késésekért. Mert persze egyszerre sok könyvet veszek ki, hogy lehessen habzsolni, ráadásul mindig meggyőzöm magam, hogy majd online…..
Hét végén már írtam róla, hogy volt egy rendőrségi ügybe torkolló hócsata Washingtonban. A hirtelen nagy mennyiségben leesett hó hatására több mint kétszáz twitterező dobált egymásra hólabdákat az USA fővárosának egyik kereszteződésében.És bár a helyszíni felvételek…..
A cég online kampányában az új Star Wars-kollekciót promotálja. A lényeg, hogy az Adidas oldalán belépünk a facebookos accountunkkal, és máris átvehetjük az uralmat a Halálcsillag szuperlézere felett. Demo itt:  A játék amúgy meglehetősen agresszívre sikeredett, ráadásul…..
Megnéztétek már a TV-ben is reklámozott Nagy Nap site-ját? Én igen, sőt letöltöttem a katalógusát is. A lényeg, hogy 100 pár esküdhet egyszerre Gödöllőn kétmillió forintért. Elvileg egy ilyen volumenű dolog több mint ötmillió lenne, de így tömegesítve megspórolható az…..
O'Seamus 2009.11.25 15:14:54
Eddig még nem nagyon változott a városhasználati projekt profilja, pedig már korábban megígértem, hogy elmegyek mosolygós nénik közé horgolni, vagy amit csak lehet. Azért ne nehezteljetek rám, előbb-utóbb összejön. Most a Labor nevű galériába mentem, egy kiállításmegnyitóra,…..
O'Seamus 2009.11.23 21:08:36
Critical Miss Miszcellánia 52. 2009.11.16 07:16:00
Kicsit megkésve, de szeretettel. Több kutató is utánajárt, hogy a nők és a férfiak között valóban van-e különbség a versengésre való hajlandóságban, és ha igen, akkor az milyen eredetű: biológiai, vagy társadalmi? Egy amerikai egyetemistákon végzett kísérlet azt mutatta,…..
w Szabadság, förtelem 2009.11.10 05:00:00
Valószínűleg budapestiek ezrei szörnyülködnek azon, ahogy kinéz például a Kossuth Lajos utca. Százezrek pedig le se szarják, viszont a felháborodott ezrek se csinálnak semmit azon kívül, hogy rosszul érzik magukat. Két fiatal grafikus most eljutott odáig, hogy minimális…..
Critical Miss Miszcellánia 51. 2009.11.08 07:10:00
Ma rövid szöszökben mondom el.Elérhetővé tették Van Gogh magánlevelezését angol nyelven. (LATimes blog)Mindenki ismer többdiplomás, mégis sültbuta embereket. A New Scientist elvileg elmondja, hogyan lehetséges ez. (New Scientist)Liv Ullman azt állítja, hogy Woody Allen és Ingmar…..
A MATT, azaz a Magyar Tervezőgrafikusok Társasága néhány hónappal ezelőtt írta ki pályázatát Zavar? tervezd át! címmel, arra buzdítva a grafikusokat, hogy ha valami olyasmit látnak a környezetükben, ami bántja a szemüket, akkor ne elégedjenek meg csak az elégedetlenkedéssel…..
Critical Miss Évforduló van 2009.10.29 07:48:00
Nem szoktam megünnepelni (rendesen) semmit, de most észrevettem, hogy egy éve kezdtem el a fényképezőgépemmel szerencsétlenkedni, azaz ennyi ideje vannak videók is ezen a blogon. Alapvetően a városhasználati projekt dokumentálására szolgálnak, tehát azt hivatottak megmutatni, milyen…..
Webisztán Itt a Google Feedolvasó 2009.10.27 09:47:00
Igen, ez is eljött végre: a Google élesítette a Reader magyar interfészét. (A Settingsben lehet átállítani a nyelvet.) A keresztségben a Feedolvasó nevet kapta a szolgáltatás. Tegyük gyorsan hozzá, elég béna névválasztás. Szerintem egy átlag magyar netezőt inkább…..