Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sultkrumplivalkeri?

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Brian és Mikey Teddy munkahelyén tesz körutazást, aminek a végén egészen felizgult állapotban kell dolgozni menniük, mivel sok fincsi falat között ténferegtek, és egész éhesek lettek. Ted nagyon élvezi, hogy olyan a munkája, amit imád nézni. Justin sem lopta a napot, iskola, szex…..
Sultkrumplivalkeri? 2008.12.05 17:44:19
Balázs éveken át vihogott a tinikkel, meg a tiniken, kikacsintott és megértett, sőt erkölcsi tanulságot vont le. Ő volt Mónika azok számára, akiket az igazi túlságosan emlékeztetett a poszterrel takart ajtó túloldalán tanulásról, drogokról meg szexuális szabadosságról morgó…..
Hülyék segítségével ismeretterjeszteni akkora kihívás, hogy Frei Tamásnak bele is tört a bicskája. És persze a kutya nem kérne számon egy szórakoztató műsoron ismeretterjesztést, ha a promókban nem hangsúlyozták volna túl, hogy a Sztárok a fejükre estekből a nézők…..
comment:com Feltámadt a Tv2 2008.11.17 18:06:00
Hiába ért véget a Celeb vagyok, ments ki innen, a Tv2 hétköznapi műsorstruktúráján ez nem nagyon segített. Csütörtökön a New York-i helyszínelők 35 százalékos közönségarányt ért el az RTL-en, ugyan Gjoni ennél még Szőke András nélkül is többet tud, de a konkurencia…..
Imádunk listákat olvasni meg böngészni, így mi is készítettünk egy nagyon szubjektívet a legtökösebb tévés fazonokról. Felkerült rá sorozatgyilkostól, sittes drogoson át jól szituált maffiózóig mindenki, jó szórakozást hozzá! A számozás nem sorrendet jelöl, ennek…..
Vagy már megint a végtelen valószínűtlenség hajtóművét izzították be az RTL Klubnál, vagy asztrológust alkalmaznak a programtervezéshez. Mert mégis, hogy lehet, hogy Imi pont aznap kezd el nyomozni a hamis rokkantkártyák ügyében a Mátyás téren, amikor rabosítják az RTL Klub…..
Rudy tehát viszi Debrát, mi meg izgulhatunk, hogy Dexter vajon odaér-e időben. A srác kezdi elveszteni a fejét, túlteng benne az adrenalin, vagy a testvéri szeretet, pedig ő olyat ugye elvben nem is érez – vagy igen? Látod, Dexter, összezavarodtál, ülj le, fújd ki magad! Ha Rudy…..
Sultkrumplivalkeri? 2008.11.07 13:59:25
Sultkrumplivalkeri? 2008.11.07 23:12:02