Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Béláim Béla

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ex-szovjet teherhajón lépnek fel a legbájosabb tolvajok ma este Budapesten. Az A38 imbolygó deszkáin néhány szerény faszi és néhány cserfes énekeslány varázsol párizsi hangulatot a nagyérdeműnek. A Nouvelle Vague ismert, kevéss ismerté vagy teljesen elfeledett, nyolcvanas…..
Béláim Béla 2009.02.01 09:28:17
Él egy olyan kép az operáról, hogy úgynevezett korhű, valójában leginkább maradékokból összeeszkábált, mérhetetlenül ordenáré, giccses öltözékbe bújtatott emberek üvöltöznek, üvöltözés közben erőteljes érzelemkifejező grimaszokat csinálnak, viccesen…..
Mandiner blog Gloria'n'Roll 2008.12.13 12:17:00
 Az első élmény a külcsíné: az elmúlt napokban hátsó-erzsébetvárosi hajlékom és a bel-pesti dzsumbuj között mászkáltam, ahol szinte kizárólag lecsoffadt arcú, leszakadt ruházatú figurák, mondjuk ki, prolik jöttek velem szembe, sőt, néha egészen zombi alakokkal…..
Vajon, ha azt mondom panama, a képszerkesztők hány százaléka vágja rá gondolkodás nélkül, hogy a magyar kormány panamakalapos csoportképe? És hány százaléka mondja azt, hogy attól függ, ki van kormányon? A HVG pár évvel ezelőtti címlapját másolja a Magyar Nemzet hétvégi…..
Az európai állatkertekben élő, 202 egyedre tehető vízilóállomány jelentős részének magyar vér csörgedezik az ereiben. Az egykor Budapesten élt ősöknek kontinensünk szinte minden szegletében élnek ük- és szépunokái, áll az Állatkert közleményében. Arany és Bandi,…..
Talán már mindenki tapasztalta autópályán közlekedve, milyen kellemetlen érzés mikor előzés közben a mögöttünk haladónak urológust játszani támad kedve és a közelebbi kontaktus elkerülése sokszor csak kicsin múlik. Sanyi vad indexeléssel küzd a probléma ellen. Jó módszer…..