Regisztráció Blogot indítok
Adatok
norcsella

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen volt már nyereményjáték, és mivel lassan gyereknap, szeretnénk mi is ajándékot adni egyik Látogatónk gyerekének - egész konkrétan egyet a Puhatalpú cipő kínálatából, egy igazi, eredeti és hamisítatlan, bőrből készült, teljesen láb-, gyerek- és szülőbarát tutyit!…..
Sokan nem szeretik, köztük én sem annyira, ha a gyerek etetőszéke merőben eltér az étkező granitúra többi tagjától. Ez onnantól számít, amikor a gyerkőcnek már nem kell kiesés-gátló a székére, egyedül is tud már úgy-ahogy enni és mi, szülők szeretnénk, ha rendesen ő is…..
És az egyedi megoldásokat, érdemes a Threadless oldalán körülnéznie, hiszen nagyon jó felsőket lehet itt vásárolni – és nemcsak gyerekeknek! A világ bármely részéről lehet grafikákat küldeni, így pályázva a nagy lehetőségre, hogy a mi agytermékünk is felkerüljön az…..
Most jött el az ideje annak a furcsa helyzetnek, hogy az ünnepelt szeretne ajándékot adni. Legszívesebben minden idetévedő vagy direkt kattintó Látogatónak, de erre sajnos nincsen lehetőség.Ezért ismét nyereményjátékot indítunk, amelynek fődíja Csernus Ági alább látható két…..