Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cooldavee

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Massachusetts General Hospital fejlesztését, a "Bionikus Hasnyálmirigyet" idén áprilisban harminc cukorbeteg a kórházon kívül, otthon tesztelhette. A kipróbálás sikeresnek bizonyult, a készítők szerint reális gondolat, hogy 5-10 éven belül minden inzulinra szoruló cukorbeteg…..
Szigorodnak ismét a Kresz szabályai, májustól vezetés után sem lehet inni már. Akinek szlovák rendszáma van és iszik, azt akár el is gázolhatják a rendőrök a helyszínen, természetesen csak önvédelemből. A vezetés után ivók kiszűrésére a rendőrök ezután követhetik a…..
cooldavee 2012.04.19 15:18:43
@(C) Wernherr von Braun (C): Ugye az azért világos, hogy ez egy humoros álhírportál? Nagyon feszült vagy, igyál valamit...
A legutóbbi szombat esti láz alkalmából a péceli P2 Pubban adtunk fantasztikus hangulatú koncertet. Ám mielőtt ebbe belekezdtünk volna, remek kis videó blogokat rögzítettünk a helységben tartózkodó fiatalság közreműködésével. Példának okáért beszélgettünk Damu Roland…..
cooldavee 2011.09.20 15:49:15
cooldavee 2011.09.20 21:36:52
Színes, nagy felbontású fotó közlését nem tartom szükségesnek, hiszen a vita szempontjából irreleváns. Fogadd helyette szeretettel az alábbi gondolataimat. :-)

Egy olyan szerzet írta az említett komoly és sallangmentes hozzászólást, akit zavar, ha valaki túlságosan egyszerűen látja a világot maga körül, pl. hogy "minden férfi, aki hosszabb távon kapcsolatba keveredik egy nővel, eljut addig a gondolatig, hogy meg akarja ölni a barátnőjét vagy a feleségét". Lehet, hogy te ilyen vagy, és talán a baráti köröd is, de attól még nem mindenki ilyen.

Egy olyan szerzet vagyok, akit zavar, ha indok nélkül hazugnak nevezel egy nőt, akit nagy valószínűséggel megerőszakoltak.

Tény, hogy vannak könnyebben felhergelhető, erőszakos férfiak, akik a bántalmazástól sem riadnak vissza, ha meg kell rendszabályozni egy nőt. Lekevernek egy-két pofont a nőnek, ha valamit nem úgy csinál, ahogy nekik tetszik, esetleg jól meg is verik. Az ilyen férfiaktól baromira nem áll távol a nemi erőszak.

Damu Roland pedig kifejezetten egy ilyen faszi. Volt szerencsém őt látni pl. a Hal a tortánban is, ahol nem nagyon tudta türtőztetni magát még arra kis időre sem, amíg tartott a forgatás. De ahogy a videóból látom, te sem kétled, hogy Damu egy erőszakos figura, és üti-vágja a nőket, akkor viszont csak azt nem értem, hogy miből gondolod, hogy a nemi erőszak az már nem fér bele. Remélem nem az az egyetlen, ki nem mondott érved emellett, hogy "barátnőt megerőszakolni márpedig nem lehet, hiszen ő barátnő, tehát ott ha bármi szex van, az biztos, hogy a nő engedélyével történt, vagy esetleg nem is kell hozzá konkrét engedély, hiszen a barátnő-státusz eleve biztosítja, hogy a férfi bármikor-bárhogyan szexelhet a nővel". Ugye a "mert csak, és kész!" indokon kívül nem ez az egyetlen indokod erre? Vagy egyszerűen csak nem gondoltál bele jobban a dolgokba?

Damu Roland esetében kijelenteni azt, hogy nemi erőszakról szó sem lehetett (tehát még csak nem is azt mondod, hogy nem vagy benne biztos), az bizony elég megdöbbentő. Indoknak semmit nem hoztál fel, legfeljebb csak megfogalmaztad kételyeidet avval kapcsolatban, hogy egy Damu Rolandhoz hasonló seggdugasz (nahát, milyen más jelentése lesz ennek a szónak Damu számára a börtönben :-) ) pali nem, vagy legalábbis nehezen tud megerőszakolni egy nőt, mert hogy az ficánkol, meg ilyenek. Na mármost, akit megerőszakolnak, az nem feltétlenül ficánkol az erőszak közben, sokszor egyszerűen arról van szó, hogy már nem is mer ellenkezni, mert ugyan előtte esetleg mondta, hogy "Roland, ezt ne csináld!", de a harmadik pofon vagy gyomron rúgás után nem mer ellenkezni. Egyébként az sem teljesen elképzelhetetlen, hogy Damu egyszerűen a falhoz szorította, és szimplán kihasználta testi erejét, ami lássuk be, van neki. Azon, hogy ki milyen magas, azon lovagolni meg nevetséges, hát egy picit lejjebb húzza a nőt, hogy ne legyen kinyújtva a lába, és el van intézve a dolog.

"Azt a nő verik meg, aki szereti, ha verik" - na ezért is megérdemelnél egy alapos seggberúgást. Ilyen hülyeséget nem mondom, hogy nem hallottam még, mert sokszor olvastam/hallottam már ilyet, de mindig megdöbbent, ha újra találkozom ezzel a véleménnyel. Ugyanis azt a nőt verik meg, aki vagy hagyja, hogy verjék (mert pl. túlságosan szereti a férfit), vagy túlságosan fél ellenkezni, vagy tudja, hogy úgysincs menekvés ebből a helyzetből, és jobban jár, ha hagyja magát verni. De semmiképpen sem _szereti_, ha verik. Van olyan is, de azt mazochistának hívják, az egy másik műfaj.

Damu esetében valószínűleg egyszerűen csak szerelmes volt a csaj ebbe az állatba, ezért viselte el, "hátha megváltozik", meg "egyébként olyan kedves velem". Ezek nem idézetek a lánytól (bár lehet, hogy mondott ilyeneket, nem tudom), csak sokszor lehet ilyet olvasni, amikor bántalmazott nők arról írnak, hogy miért is nem léptek ki a kapcsolatból.

Szóval, amit az utolsó egy percben adsz elő a nők megveréséről, az hihetetlen nagy baromság, de feltehetőleg ekkor már elég részeg lehettél, legalábbis remélem, hogy ezt nem józanul prezentáltad. Két épeszű és nagyon igaz megállapításod volt így a vége felé: "a nőket verni a gyengeség jele" valamint "ez volt itt a DopeMan TV - szemét a javából".
Flashmobot rendeztünk, méghozzá az elsőt az Egy nap a városban történelmében. Az ötletet egy kanadai videó adta, amiben tucatnyian tapsolták meg az a nőt, aki felvett a földről egy korábban szándékosan elhelyezett üres flakont, és kidobta a szemétbe. Az üzenet egyértelmű:…..
Az Oscar-gálát is vezetett színésznő, aki mostanában a Batman folytatásában alakít Macskanőt, Conan O"Brien talkshowjában rappelt egyet Lil' Wayne stílusában, és milyen jól tette. ..
cooldavee 2011.08.19 01:45:12
Én aztán tényleg kazuár vagyok, azaz nekem egy ócska játékot is el lehet adni, ha eléggé csilli-villi a kinézete. Épp ezért nem nagyon tudom megmondani, mivel fogott meg az Impasse. Totál fapados, ennél egyszerűbb kivitelű játékot azért nehéz lenne készíteni. A körbe írt…..
cooldavee 2011.07.25 14:00:38
  Ennek is el kellett jönnie, de engem lepett meg a legjobban, hogy mi volt az, ami eljött. Köszönöm mindenkinek a lelkes kommentelgetést / értékelést / szünni nem akaró részvételi vágyat. Csak így tovább, fel fel huszárok, a csatára!..
Subba Viva Greg 2010.11.22 09:50:00
Ez az androgűn itt Viva Greg, és műsorvezető szeretne lenni. Ebben az Anettka projectjeiből ismert Gerencsér Tomi segít neki ezzel a lélegzetelállító kisfilmmel. Greg tündeszínű hajához jól érezte Gerencsér Tomi, hogy egy indulós, filmzenés nagyon megindító zene dukál majd,…..
cooldavee 2010.11.22 15:45:42
Váratlanul népszerű volt a hardveres visszaemlékezésünk, ezért a Heti retro rovatban a továbbiakban alkalomszerűen lesznek olyan nosztalgiázások is, amiknek tárgya nem egy-egy játék, hanem valamilyen vas. Jelen esetben a kazetta mint adathordozó, illetve a hozzá tartozó magnó.…..
Végre teljesen eltitkolhatjuk az internetes kereséseink tartalmát, (vagy nem - lásd lentebb) így aztán a túl kíváncsi társaink maximum annyit hallgathatnak le, hogy a Google keresőjénél jártunk. Az újítás engedélyezi az SSL-t a Google keresőjén, amelyet - ha biztonságosan…..
cooldavee 2010.05.24 19:27:06
@Wrex: "Ha már paranoiás az ember, csinálja jól :D"

LOL :-))))))
Megint szerda, megint szinkron. Ezúttal talán egy kicsit kevésbé "támadható" emberhez nyúlunk, de persze a netes társadalom kiszámíthatatlan, úgyhogy nyilván lesz olyan, aki szerint a hangmérnökök mételyezik meg az egész magyar szinkront. Viszont hangsúlyosan felhívjuk a…..
Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy mostanában senkinek sem könnyű a netes világban a szinkron mellett szólnia, hiszen nagyon nagy szeretettel hurrogják le a drága fórumozók az ilyen megnyilvánulásokat, és mondják el, hogy csak az eredeti a jó, a magyarítás az ebeknek való.  A…..
Alighanem a tavalyi év gerilláját köszönhetik az AC Milan férfiszurkolói a JWT Italy-nek. Az ötlet magva, hogy barátnők, egyetemi tanárok, újságírók arra veszik rá az AC Milan szurkolóit, hogy menjenek el egy komolyzenei koncertre a Mahler Auditoriumba október…..
cooldavee 2010.03.29 01:53:10
Felvesszük a mobilt, felhívjuk külföldön élő ismerősünket, mi magyarul beszélünk, ő flamandul hallja. Nos, erre készül a Google. Olyan szoftvert fejleszenek, mellyel sikeresen lehet felismerni az előbeszédet és automatikusan lefordítani egy idegen nyelvre. A már létező…..
Úgy tűnik, csúnyán kiszúrtak azokkal is, akik abban reménykedtek, hogy végre fél-fél napra lehúzza a rolót az RTL és a TV2, és így a teljes lakosság át fog állni a Mezzo operaközvetítéseire, vagy legalább felraknak otthon egy Latinovits-lemezt. És szomorkodhatnak azok is, akik…..
cooldavee 2009.09.14 13:12:20
@pununci: A Mónika show tényleg mindennek az alja, de azért ez se semmi: "külömbb". Jaj.
cooldavee 2010.01.20 11:55:54
@pununci: Látom, csöppet a szívedre vetted a beszólásomat, hogy így három hullámban tört rád a kommentelési vágy. :-)
A zsenialitás határát súroló Kockaéder popformáció nemes feladatot tűzött a zászlajára. Átköltött popdalokkal akarják megszerettetni a matematikát egy olyan generációval, ami nem igazán vevő rá (most őszintén: volt valaha olyan generáció, ami vevő volt?), én mindenesetre…..
A maga nemében csodálatosan egyszerű, mégis  újszerű játék a kimondhatatlan és megjegyezhetetlen nevű The LaCoGeSSta Research. A feladat tényleg egyszerű: adva van hatféle állat, amelyek mindegyike csak a saját módján tud mozogni. A csirkék például csak oldalra, a…..
cooldavee 2009.12.26 23:10:37
@reader613: És sajnos nem csak a menüben.
maya.blog Lizi, az új családtag 2009.12.25 20:55:00
Megint bővült a család. Lányom régóta rágta a fülünket, hogy valamilyen kis élő állatot szeretne. Kutya, macska lakásba természetesen kizárt. Szőröst, rágcsálót a baba mellé nem, meg egyébként is allergizál, stb. meg a fenének van kedve hetente pucolni (volt már hozzá…..
maya.blog Elektro projektek 2009.12.20 21:53:00
Akkor most Cactus kedvéért egy kis bemutató az eddigi elektronikai projektjeimről. Tekintve, hogy talán egy hónapja kezdtem az egészet, nem is rossz szerintem. Most a kezdeti próbapaneles szárnypróbálgatásokat ugorjuk is át, az az igazi ami oda is van forrasztva. Íme. LED…..
cooldavee 2009.12.26 01:27:42
@_Cactus_: Pussydetektorom van már. Beépített. :-)
maya.blog Autós IPhone töltő 2009.12.20 13:51:00
A legutóbbi forrasztgatás olyan jól ment, hogy most már összeszedtem minden bátorságomat, és csináltam mezei USB-s autós töltőből olyat, ami IPhone-t is tud tölteni.A lényeg, hogy a normál autós USB töltők csak az 5 voltot adják rá a csatlakozóra, a középső két tüske…..
Örökös küzdelem, az örökös kérdésekkel. Anélkül, hogy bárkit is meg szeretnék sérteni, ritka hülyén érzem magam, hogy válaszolgatok ugyanazokra a kérdésekre újra meg újra, meg újra (...), holott a levélíró 5, maximum 15 mp alatt megtalálhatná a választ a kérdésére.…..
Szertár Dermesztő dezodor 2009.10.29 18:32:00
Ne fújd közelről a dezodort, mert megfagysz! A flakonban túlnyomás uralkodik. Ha a nyomás csökken, csökken a hőmérséklet is. De vajon mennyire? Hát nagyon!  Persze a nagy rohanásban most is bekerült pár marhaság a videóba. Pl. felrázni fel szabad a flakont, felszúrni nem…..
 Az önhergelés tipikus esete, amikor nem tudjuk feldolgozni az amúgy érthető és látható lépéseket. Hát igazából nem tudom, hogy az én történetemben mennyire szerepel szakítás, hiszen igazából kapcsolat sem nagyon volt. De mindenképp tanulságos az egész. Régen úgy…..
A filmkalózkodós évente 3 milliárd dollár veszteséget eredményez  stúdióknak, akik próbálnak ugyan küzdeni ez ellen, de nem sok eredményre jutottak eddig. A legnagyobb problémának azt tekintik, hogy a mozikban egyes nézők videókamerával felveszik a filmet, majd ezt feltöltik…..
cooldavee 2009.09.24 01:53:24