Regisztráció Blogot indítok
Adatok
webmestar

0 bejegyzést írt és 290 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a "méret nem minden", ha a következő turisztikai nevezetességeknek nem néztetek pontosan utána, könnyen lehet, hogy csalódni fogtok a nagyságukban. Nem tagadom, én is jártam már így. Most következzen az a 10 látnivaló, amitől nagyságilag mindenki kicsit többet vár...   © Bored Panda Mona-Lisa,…..
Dühítő, felháborító. De nem a válogatott szereplése, hanem a szurkolók hozzáállása. A magyar válogatott szerepléséről akartam írni egy bejegyzést, azonban a meccs közben a cím megváltozott. Rossz volt hallgatni - ismét - ezeket a degradáló rigmusokat, és egyszerűen nem értem, hogy miért nem lehet…..
webmestar 2017.10.12 09:48:58
"szurkolj inkább a Real Madridnak"

rangado.24.hu/tartalom/cikk/406794_ronaldo_nem_birta_a_futtyszot_anyazta_a_sajat

LOL

A szurkolók meg azért fütyültek, mert épp az EB óta olyan lejtmenetben vagyunk, ami a legsötétebb időket idézi. Vereség Andorrában, X Feröeren, kiszenvedett sikerek a legszarabb csapatok ellen, hát ez fantasztikus, ha akarsz, örülj neki. Válogatottat nem lehet váltani, vagy ha nem tetszik, hazát váltasz? :D

Az meg, hogy a szurkolók nyomás alá helyezik a játékost, szerintem nem gáz, a főnököm is stresszel, ha mindent elbaszok hetekig. Persze jó lenne visszacsatolás nélkül folyamatosan alibizni.
webmestar 2017.10.12 10:51:37
@psbm: Pont, hogy a szurkolás miatt mennek ki, ha csak a csapatot néznénk néző nem lett volna az utolsó meccseken.Teljesen vakon vagy, sajnálom, külföldi példák is ellened beszélnek.
  Tóth Gabi maradt meg csak az előző gárdából, azaz bejött a Blikk tippje a mentorokat illetően. A harmadik évadát kezdő énekesnő mellett Puskás Peti, Márta Alex, azaz ByAlex és Gáspár Laci mondja majd meg a frankót az énekeseknek hamarosan. Érdekes helyzet, a mentorok közül mindenkit valamilyen…..
webmestar 2016.06.09 09:03:18
@zsolt_22: keress rá a The Biebersre, sokkal jobb zenéket csinálnak Puskás Petiék, mint a nyálas szar másik 3.
webmestar 2016.06.09 09:29:30
@szociál: lol. szerintem jó zenéket tolnak
Szép csöndben felszámolták az egyórás ingyenes parkolást az Allee bevásárlóközpontban. Nemrégiben még hatvan percre be lehetett állni, korábban pedig két órára is. Az új rendszerben hétfőtől csütörtökig 19-22 óráig ingyenes a parkolás. A vasárnapi mentesség maradt. További lehetőség, ha valaki 25…..
Akármennyire modern, technokrata is egy város (legalábbis a képzeletünkben), akkor is emberek élnek benne, akik nem mindenütt szegecselt acélt/kőborítást/füstüveget/látszóbetont akarnak látni. Ahogy Manhattan közepén ott trónol a Central Park, ahogy Pest szélén is előrelátóan…..
webmestar 2015.11.04 15:44:58
@Hamster: Persz,e kétezret akartam írni, a 200 000 elég durva volna :) Belekavarodtam a munkámba a hsz írása közben, na mind1.

A fűbe én is leülnék, ha nem 10 fok lett volna :) Egyébként berlini barátaink mesélték, hogy több parkban is láttak már olyat Berlinben, ahol bizonyos részek "Pihenő-rétnek" voltak nyilvánítva, azaz minden labdajáték kitiltva. Itt csak feküdni és ücsörögni lehet, a focizás meg frizbizés az erre engedett park részekre koncentrálódik. Ez tök jó ötlet, és valószínűleg választ is ad arra, hogy miért nincs pad: az emberek a fűben fekszenek jó időben. Mondjuk most szépen sütött a nap, de ehhez képest elég kihalt volt az egész. Főleg a Reichstag felőli része.
webmestar 2015.11.05 17:27:30
@webmestar: ja még annyit, hogy egyik kedvenc blogom, a Berlines témákért meg főleg! Úgyhogy remélem lesznek még ilyen bejegyzések (is)! :)
  A medence partján nem lesz kegyelem, nyit Gólem egy szabadnap feliratos pólóban, baszki, erről álmodozom már 61 adás óta, mármint nem Gólemtől vagy a mödanszié partján elkövetett rémes atrocitásokról, hanem a kibaszott szabadnapról. Már csak nyolc adás, feleim,…..
webmestar 2015.05.20 11:27:23
@kszanaksz: ahhoz képest, hogy annyira nem csinált semmit, mégis ő volt mindig is az ellenpont, a másik szövetség "feje". Ő nem közvetlenül irányított, mégis maga köré gyűjtött sok embert - tudatosan -, ami miatt egyébként a többiek mindig is erősnek gondolták. Ha nem játszik, akkor csak ide-oda vetődött volna, mint Nóri. De PEtiék is mindig elismerték, hogy ő a másik szövetség vezetője, mindig ő volt a fő ellenség. De mivel nem nyúlt bele látványosan a játékba, ezért nem féltek tőle annyira Petiék. Szerintem - ha ez tudatos volt - akkor nagyon jó taktika.
Ez most nem olyan lesz, mint szokott lenni, mert csak. A képminőségért elnézést, elbasztam. ..
webmestar 2015.05.12 12:05:20
@mézescsók: nem a csajok választanak...
  Gólem már második napja kóvályog a pálmaligetben, de láthatóan ki szeretne szabadulni, és fenyegető léptekkel közelít a kamera felé, és aszongya, Milán bájosan ássa tovább saját sírját, a hotel meg két csapatra oszlik. Nahát. Órák száma: egy. Valami hat-nyolc éves…..
November óta folyamatosan a hátizsákban volt az állvány, aztán a hét elején kipakoltam - naná, hogy ekkor lett hirtelen esti fotóznivaló: a két hete elvégzett terhelési próba eredményének ismeretében az 1-es villamos hosszabbításán megkezdődött a járművezetők…..
webmestar 2015.03.02 12:29:23
@cso zsi: az 1-es felújításával nem lett sokkal gyorsabb a villamos, a teljes (jelenlegi) útvonalon bevallottan 5 percet gyorsult. Alig észrevehető egyébként.
webmestar 2015.03.05 10:42:54
@Hamster: OK, de még így is hülyeség lenne az Árpád-hídtól Kelenföldig végig az egyessel menni, mint metróval eljutni ugyanoda, ahogy a kommentelő említette. Mert ugyan 5 perccel gyorsabb lesz a vili, az egyesnek nem az a funkciója, hogy valaki végigutazzon rajta, szerintem.

Amúgy a stadionok-közvágóhíd közötti részen a pályát nem újítják fel később sem? Ott azért kétlem, hogy ennél gyorsabban fog menni.
HamPLÓ Diósgyőr: újra vár 2015.02.26 17:00:00
Biztos sokan emlékeznek a váras csokikra a nyolcvanas évekből*. Míg kisebb koromban a Kukori-Kotkodással is elvoltam, később rákattantam az erődítményeket ábrázoló sorozatra, és szépen szortíroztam magamban, hogy melyiket láttam már élőben, és melyiket nem. Sokáig elég…..
webmestar 2015.03.02 11:54:24
Már mutattam részleteket belőle, illetve említettem, hogy ha van olyan, hogy az ember kedvenc temploma, akkor az nálam mindenképpen a kölni dóm: „Kölner Dom nachts 2013“ von Thomas Wolf, www.foto-tw.de - Eigenes Werk. Lizenziert unter CC BY-SA 3.0 de über Wikimedia Commons Persze ez…..
Mindenki szereti a játékokat. A jó játékokat meg pláne. Az ezredforduló környékén hatalmas változások jelentek meg a konzolos, illetve PC-s játékiparban, főként a kinézet és a játékmenet terén. A grafika mondhatni csúcs volt, a számítógépekbe már komoly alkatrészek kellettek, hiszen nem lehetett…..
webmestar 2014.11.20 15:36:04
Az MTK-ba Bukovi külön kérésére igazolták le Hidegkuti és Csikar mellé, Ausztráliában akkora sztár volt, hogy még évtizedek múlva sem fogad el tőle pénzt a görög zöldséges. Sebes Gusztáv kifosztott lakásáról, a saját kapuját rohamozó síkrészeg csatárról,  Szusza…..
webmestar 2014.10.29 11:07:20
Na, vajon volt eddig összesen(!) annyi néző a Debrecen és a Felcsút hazai meccsein, amiből kijönne a telt ház? A válasz nyilván sejthető, de az arányok még így is döbbenetesek. "Nincsenek sokan, de legalább látszik a minta" A Loki négy, a Felcsút három mérkőzést játszott…..
webmestar 2014.09.23 08:14:27
@futballsz': szívesen vártunk volna vasárnap a rendezvényre a szobornál, így nem beszélnél hülyeségeket a fradi táborról kapcsolatban. Az látszik, hogy nagyon nem tájékozódsz a dolgokról de kurva okos vagy, szóval lelkes, de hülye, nem baj, az államigazgatásban legalább lesz mindig munkahelyed.

Most komolyan azt gondolod, hogy ha már építettek nekünk egy stadiont, akkor boldog-boldogtalannak ott kell lennie, mert azt megkaptuk? Akkor utazgass a négyes metrón, mert azt meg neked építették. Még ha nem is arra jársz, vagy ha tudod, hogy villamossal gyorsabb, nem baj.
webmestar 2014.09.23 17:10:12
@futballsz': Mi vagyunk / voltunk a fizető nézők. Ha van bármi közöd a közgazdaságtanhoz, akkor nem kell magyarázni szerintem: a vállalatnak (jelen esetben FTC ZRT) az a célja, hogy a termékét minél többen fogyasszák. Ők azt gondolják, hogy ha kizárják a fogyasztók egy részét, akkor egy új kör fog belépni a helyükre. Feljebb akarják pozícionálni a terméket. Csakhogy a magyar fociban ez nem működik. Mert a termék a FOCI. Az pedig szar. Így azokat zárják ki, akik még járnak meccsekre. Azokat lehetetlenítik el, akik kíváncsiak erre a szarra. Mi, akik a valódi fogyasztók vagyunk (értsd: mi költünk évek óta erre a szarra, a "családok" és akiket helyünkre várnak nem fognak), véleményt formálunk a helyzetről. De nem is értem miért is baj ez? Hiszen az a céljuk, hogy ez a réteg ne vegyen jegyet. Ez megtörtént. Csak a baj, hogy kurvára nem fog belépni senki más és sok ember nem jár ki a B közép nélkül sem. Hogy minket nem csak a foci érdekel, hanem a hangulat? Hogy inkább járunk egymásért, mint a játékért? Ne bassz, mekkora tudós vagy bazmeg :D Szerinted ezért a fosért ki menne ki önmagában? Hiába csomagolják be egy gyönyörű stadionba, ha belül ugyanaz a szar van? Olyan, mint ha egy bmw-be raknál trabant motort. Hát még átverve is éreznéd magad...Persze vagizni jó vele, de ha fél óra alatt gyorsul 60ra akkor azzal nem sokat érsz.

Megérteném a sírásod, ha lenne jó foci, de a szurkolók miatt nem járnának ki. Most az van, hogy a foci fos és aki még EGYÁLTALÁN kijár, az a szurkolókért és hangulatért teszi főleg. Ill. idóta :D Józan ész nem magyarázza ezt. A klubunknál most pont azt hiszik, hogy ha ezt a fanatikus közeget lecserélik, akkor jönnek azok, akik félnek kimenni az ultrák/huligánok miatt. Csakhogy nekik a foci kell. Arra pedig várhatnak.
webmestar 2014.09.24 21:05:57
@futballsz': oké, tehát jobb lenne, ha zárt kapuk mögött rendeznék a meccseket: nem lenne rendbontás, nincs kritika, nem zavarják meg a játékosokat. És legalább senki nem nézi ezt a fos focit. Mert, ha nem a nézőkért van a foci, akkor minek beengedni őket?

Mondjuk így, hogy mtk szurkoló vagy, érthető az egész.

Nektek nem épül stadion amúgy? :D Biztos megtöltitek :D
Kocsmablog Zöld macska diákpince 2011.11.05 13:20:00
Cím: 1091 Budapest, Üllői út 95.Látogatás: 2011. október 4. 18:50-19:50 Bezárt, megszűnt!  A piszoárorrú cápa és a lányok használt tisztasági dolgainak QKA-ba helyezéséről kiselőadást tartó tyúkanyó felettébb perverz, szinte láttam magam előtt, mennyire izgató lehet itt szeretkezni...
Smoking Barrels Top 10 táncos film 2014.06.06 12:00:00
Nem vagyok egy diszkópatkány - életemben egyszer voltam egy ilyen műintézményben, és kb. 5 percet sikerült eltöltenem ott, majd pánikszerűen kimenekültem a helyiségből, nem az én világom -, a táncparkettet is messziről elkerülöm. Úgy látszik, változó korban vagyok, mert egyre…..
Mintegy kétszáz lengyel fekete öves futballhuligán miatt majdnem idő előtt fejeződött be az egyébként színvonalas focit hozó cseh "Ferencváros-Diósgyőr" derbi. A Cseh Labdarúgó Szövetség most a külföldről érkező huligánok ellen próbálna intézkedéseket bevezetni. A…..
webmestar 2014.05.12 09:45:31
@Свобода: Április 4-én az ujpest-fradin megtörtént a dolog. NAgyjából 30 lengyel volt a lilákkal, a Pogon Szczecin csapatából. A meccs előtt is főleg velük volt egy kis összecsapás, de a meccs végén megpróbáltak a vendégszektorba bejutni. Áttörtek több kordont is, a lilák meg mögöttük a hátsójukba bújva mentek velük. Könnyű volt őket megkülönböztetni, mert a lengyelek piros-fekete sapkában voltak egytől-egyig (ez a klubszínük). Ami viszont érdekes, hogy hiába törtek át több kordont, nem vittek el a rendőrök egyet sem...

ujpesten a hazaiba nincs regisztráció.
(de ha lenne, kártyát csináltatni nem nagy szám nekik, nálunk is voltak már osztrákok (rapid) és lengyelek is.
Az ír Omey-szigeten egyetlen ember él, aki egykoron sikeres kaszkadőr volt és saját elmondása szerint nem remete, csak visszatért szülőföldjére, a magányt pedig nem itt, hanem a városban érezte. Ehhez az is kellett, hogy annyit élt, mint öt ember sem. A sziget heves esőzés…..
webmestar 2014.04.15 09:51:33
@Wilson: egyetlen állandó lakója ez a fazon. A többi épület nyaraló.
Nem mondhatni, hogy a négyes metró a szívem csücske lenne (egyrészt drága, másrészt ebben a formájában örülhetünk, ha nem lesz tőle rosszabb a város közlekedése, mint nélküle), de amióta építik, megpróbáltam követni a túrás-fúrás fontosabb mozzanatait. Most ezekből…..
A TV2 olyat húzott, amilyet egy tévének kell is, ha tököket akar magának növeszteni: január 6-tól átalakítják a hétköznapi műsorrendjüket, és az Édes élettel egyszerre támadják be az Éjjel-nappal Budapestet és a Barátok köztöt is. A változást közvetlenül előidéző…..
webmestar 2014.01.04 14:50:07
@zero: ne magadból indulj ki. Bár közhely, de ismerd meg az átlagembert - ami nem egyszerű, hiszen az ember rokonai, barátai hasonló életmódot folytatnak, hasonló érdeklődési körrel, kulturális szokásokkal.
Nincsenek nagyon vidéki rokonaitok? :D Távoli?
Tudjátok, hol található a Feröer-szigetek legnagyobb és szerintünk a világ egyik legérdekesebb tava? Pontosan ott, ahol a második legnagyobb feröeri tó, a legrégebbi feröeri ház, szigetek a szigetben, számtalan vízesés, 41 hegy és a kábulatba ejtő táj: Vágar a vizek szigete és…..
webmestar 2013.11.20 09:51:10
@Péter Tóth: annál a legrégebbi háznál mintha lenne egy fa, pont az épület mögött :))
Jöhet ide Heynckes vagy bárki, túrót sem ér, amíg nem igazolunk mellé európai közönséget. Ha csak a nagyot álmodáson múlna a magyar futball sorsa, olyan jók lennénk, hogy magunkkal játszanánk VB döntőt. A kétévente aktuális Waterloo után mindenki tudja mi a baj, és ki a…..