Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hhedy

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kis kamattörténet   A világszerte kiteljesedő pénzpiaci válság Magyarországot sem kerülte el, ahol talán leginkább a zsebünkre megy, az a jelzáloghitelek területe. Bizonyára mindenki emlékszik rá, hogy a 90-es években nem volt lehetőség deviza alapú jelzálogkölcsönök…..
        A legegészségesebb sport, az úszás otthoni gyakorlásának elengedhetetlen feltétele egy jól megépített, kifogástalanul működő úszómedence. Mindig arra vágytam, hogy a megfelelő mennyiségű testmozgást otthonomban végezhessem. Van persze rengeteg más…..
     />       Az internet létjogosultságát, értelmét napjainkban megkérdőjelezni badarság volna, az internetszolgáltatás minősége ma már lehet akár kifogástalan is, viszont a társadalmi elfogadottság erősen korosztályfüggő. A legidősebb…..
    Diétázni márpedig mindenkinek kell!   Inkább egészséges életmód ez, mint diéta, melynek szinte természetes velejárója a fogyás, az ideális testsúly megtartása,elérése. Mindenkinek tudnia kell, hogy a testsúly változása az ideális szinthez képest…..