Regisztráció Blogot indítok
Adatok
System Volume Information (törölt)

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kerestem a Fidesz programjában, hogy mik a terveik a haderővel, de hiába: egyetlen szó sem esik benne a honvédelemről, a honvédségről. A programfüzetben Lázár János jegyzi az Itt az idő, hogy újra rend legyen az országban! című fejezetet, ami az…..
„Ezután kiderült, hogy a déli parton minden jó nő megvolt neki..." – meséli következő posztunk szerzője, akinek nincs szerencséje a férfiakkal. A hibát magában keresi, ugyanis megfigyelte, hogy amióta elégedett magával és jól érzi magát a bőrében, az erősebb…..
System Volume Information (törölt) 2010.03.26 11:13:12
Mutattunk már láthatatlan dobszerkót, légdobolást, jégből faragott dobcuccot, valamint hihetetlen tehetségű gyerekdobosokat, de a téma továbbra is kimeríthetetlen, melyet alátámaszt a tény: a női dobosokról még nem szóltunk. Szerintem írtó szexi, ha egy nő beül a dobok mögé…..
Tavaly télen számoltam be a blogon arról, hogy a legendás Ozzy Osbourne megírta önéletrajzát, a könyv jó 300 oldalas lett. Volt is miről írnia, hiszen nem volt unalmas élete, tivornyákkal, drogokkal, orgiákkal fűszerezett éveket tudhat maga mögött, folyamatosan szolgált valami…..
System Volume Information (törölt) 2010.03.15 22:20:14
Még ilyet! Lézeres szúnyogirtó 2010.03.13 13:05:00
 Az Intellectual Ventures hordozható készülékének kamerája észleli, szoftvere azonosítja, lézersugara lelövi a gonosz kis vérszívókat. (A fejlesztők szerint még a hím és nőstény szúnyog közti különbséget is észleli, és az előbbieket, mivel azok nem szívnak vért…..
Egy sajnos egészen szokásos MÁV-os utasmegalázás egyfajta szabadverset csalt elő Waylanderből, a művét a drámai hatás megőrzése végett az eredeti, zaklatott tördeléssel közöljük alant. Annyi történt, hogy a Nyugatiban annyit késett az egyik Duna-kanyarba menő vonat, hogy…..
System Volume Information (törölt) 2010.02.15 03:44:08
A berlini Dan Pearlman designer és belsőépítész stúdió tervei alapján újították fel a közelmúltban a berlini Evangelisches Konigin Elisabeth Krankenhaus (KEH) gyermekpszichiátriai osztályát. Az Elise Island nevű klinikai intézmény átalakításának célja, filozófiája szerint…..
System Volume Information (törölt) 2010.02.09 18:44:25
@pumpa:

a természetben is lehet házat építeni.

nem vagyok szcientológus és semmilyen más valláshoz/filozófiához/szektához nem tatozom.

de ez, hogy egy gyerek ettől érezze jobban magát... hát erősen kétséges.
Szerintem nézd meg a Feldmár filmjét... aztán beszélgetünk.
üdv
  A vár déli részét kulturális és turisztikai „tematikus parkként” képzelik hasznosítani, fenntartani, és javasolják a „Budavári Palota nemzeti történelmi és kulturális park” létrehozását. Ennek része lenne többek közt egy őshonos…..
Bár Steve Jobs többnyire remek húzásairól és előremutató döntéseiről híres, időnként ő is hibázik. Szerencsére ilyenkor a sors közbeszól, és nem hagyja, hogy hülyeséget csináljon. Mint például amikor visszatérése után nevet keresett az új asztali gépnek: azt már tavaly…..
System Volume Information (törölt) 2010.01.15 23:28:48
A lavina nem gyerekjáték, ezt mostanában Magyarországon is nagyon jól megtanultuk. De azért valószínűleg a többség nálunk sem értene egyet azzal, ami Ausztriában történt. Sölden mellett egy nemzetközi orvoscsapat disznókkal kezdett kísérleteket kedden. Azt vizsgálták, mennyi…..
System Volume Information (törölt) 2010.01.15 13:26:24
A buszos valószínűleg megunta, hogy a kerekesszékes utast minden reggel fel kell segítenie a buszra, ezért tette fel neki a címben lévő igen bunkó kérdést. Olvasónk nem unalmában utazgat reggelente, munkába megy, és csak ezzel a busszal éri el a másik alacsonypadlós buszt, amire…..
System Volume Information (törölt) 2010.01.07 18:26:44
System Volume Information (törölt) 2010.01.07 18:36:50
@wmiki:

haha, nagyon frappáns, nagyon frappáns...
igazán gratulálok, ez egy Jászai Mari díjas komment volt!

elárulom neked, hogy nem tartozom sem a jó- sem pedig a rosszérzésű emberek világához. Az érzéseimet mindig az adott szituációra bízom, hogy mit hoz ki belőlem.
Jééé... tényleg?
Tényleg.

höhö
System Volume Information (törölt) 2010.01.07 18:41:05
@ergerberger:

ja, te erre vágysz? akkor elárulom, hogy én egy akkora kancigány vagyok, mint ide lacháza és még hegedülni is tudok.
Na, randizunk valahol?
Elhozom a nyomorék bátyámat is a merdzsóban, csakhogy ne érezd magad annyira egyedül magad, amikor seggbebaszlak a vonóval. De nem a hegedűével, hanem a nagybőgőével, hogy a vékonybeledig menjen, te szar kis szerencsétlen fütyi.
Most amikor véget ért egy Csillag születik, és egy új Megasztárra készíthetjük fel az idegeinket, éppen most időszerű ez a poszt, ami a 60-as évek nagy tehetségkutató helyéről a Budai Ifjúsági Parkról szól. Amikor a KISZ nagyeszű vezetőinek agyából kipattant, mint isteni…..
System Volume Information (törölt) 2010.01.03 22:39:31
@Goose-T:

ott a pont
Ki nem látott madarat az utcán? Magyar lány magyar streetart. interjú Madárral.               - Mivel foglalkozol?Tanulok, egy gimnáziumban meg a hülyeségeimből. Mellete street art-al…..
Egy márkának az a dolga, hogy építse magát, amihez csupa szépet, kellemeset, vidámat és barátságosat kell állítania magáról. Ennek a márkaépítő hadjáratnak az egyik legfontosabb eleme a szlogen, ami rendszerint éppen olyan hangzatos mint amennyire semmitmondó. Elgondolkodtam…..
System Volume Information (törölt) 2009.10.02 23:30:33
Belsőség Jó napot! Arany van? 2009.09.03 15:55:00
- Mennyi kéne? - Hát, egy Ferrarira való. Nincs új a nap alatt, a krómozás, polírozás, aranyozás, platinázás, karbonozás és minden -zás már úgy hozzánőtt a drága és exkluzív autókhoz, mint Magdi anyus a Barátok közt-höz, nélkülük már szinte nincs is élet negyvenmillió…..
System Volume Information (törölt) 2009.09.03 23:31:26
"Most kaptam ezt a kedves kérést bemutató képet a Vértes Volánnal járó ismerősömtől. Vajon mit mondhat a diszpécser - akinek a telefonszáma ott van a kép tetején - a témáról? Remélem nektek is szellemes perceket szereztem! ;)" - írta Bozsi, mi meg nagy bátran…..
System Volume Information (törölt) 2009.09.03 08:58:33
Ki gondolta volna erről a szimpatikusan selypítő celebszakács, hogy a brit konyha és nem utolsó sorban az ország iskolai menzáinak megreformálása után éppen ő kerülhet majd egy társadalmi célú kampány középpontjába, mint maga a szalonnaszarvakkal acsarkodó ördög. Merthogy a…..
-Ne tudd meg, baszod, most találkoztam az Armanddal már megint, vágod, azzal a pesti fasznyalóval. Most éppen valami rendkívül kedvező befeketetést próbált rámtukmálni, nem adja fel.-Simán, megvan. Láttam nemrég a Michelin-babához hasonlóan kecses tébányai nőjét is, hogy…..
System Volume Information (törölt) 2009.03.25 13:39:03
 Sokan vannak, akik azt gondolják, hogy más lehet a politika. Innen üzenem nekik, hogy el lehet felejteni! Leszállhatnátok a kis idealizmusotok felhőcskéiről a földre, és észrevehetnétek végre, hogy itt nem fog változni semmi! Én legalábbis mindent meg fogok tenni ezért.Ma nem…..
AC/DC Az AC/DC és a dallamok 2008.12.08 16:36:00
Minden jót elmondhatunk az AC/DC zenéjéről, de azt hogy fülbemászó és könnyen megjegyezhető slágergyanús dallamokat tartalmaz...na azt biztos nem. Mégis hatalmas a rajongótábor és óriási a zenekar sikere már a kezdetektől fogva. Ha pusztán a "zene" oldaláról…..
Az elektronikus zeneeszközök világa szemmel láthatóan eléggé lefagyott állapotban van, minden eddiginél kevesebb új hírrel szolgál a piac (és így mi is). A vezető szintiblogok is többségükben átkapcsoltak retróüzemmódra, és napokig csak hangszerlegendákról nyomnak…..
Roberto Cavalli új vállalkozásba kezdett: ezentúl nem csak a nők és a férfiak, hamnem már a kutyák is viselhetik az általa megálmodott "ruhakölteményeket", ugyanis Roberto Cavalli elkezdett a házi kedvenceknek is ruhákat tervezni.  Új kutya-divat kollekciójában…..
System Volume Information (törölt) 2009.03.15 14:53:14