Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cuccos

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szoval azt kb mindenki tudja hogy a tozsde az a hely ahol a nagyhal altalaban megeszi a kishalat, de ha a kishal eleg furge es nem akar tovabb nyujtozkodni mint ameddig a takaroja er akkor talan o is szakithat egy darabkat a jobol!!! Alljon itt ez a tortenet tanulsagkent mindenkinek hogy a kapzsisag…..
Az Urbex Hungary csapata 2017 októberében bejárta a Borsodnádasdi labirintust. Erről videó és fotósorozat is készült. Kattintson a tovább gombra a teljes cikkhez...
Cuccos 2017.12.17 07:57:57
Schmidt Mária, a Terrorháza Múzeum igazgatója és az 56-os emlékév főembere még tavaly decemberben vásárolta meg a gazdasági hetilapot, a Figyelőt. Először egy L Simon Lászlóból és a Habony Árpáddal közös céget is vivő századvéges Lánczi Tamásból álló szerkesztői bizottságot nevezett ki a lap élére,…..
Augusztus 28. az őszi tévés évad elindulásának és életem megkeserítésének napja, hiszen indulnak a kertévék őszi szórakoztató műsorai. Első körben arra számítottam, hogy a TV2 Ázsia Express című napi realityje is ekkor indul, de egyelőre nem látom a gridben. Ez vagy azt jelenti, hogy nagyon szar,…..
Meleg nyár, stresszes hétköznapok, unalmas percek. Unalmunkban sokszor és sokféleképpen tudunk elidőzni, az egyik leginkább jellemző veszély a nassolás. A XXI. század éppen hogy elindult, mindenhol gyorséttermek, éjjelnappalik, étel- ital, csak éppen bekapunk valamit. Ettől lehet, hogy még…..
Cuccos 2017.08.20 22:52:16
@NagyVonalakban: tele van kalóriával, az! Vedd a fáradtságot és nézd meg egyik-másik sörösüveg címkéjén a tápanyag információt! Csak kevés gyátó meri ráírni a ch tartalmat. Általában 4-5g/100ml szokott lenni. Az ízesítettek ennél jóval többet.
A Tények azóta, hogy a kormány seggéből csak nagy néha engedik ki levegőt venni, a hazai tévézés egyik legviccesebb vadhajtása lett, amiben rész- és félinformációk, valamint alternatív tények (azaz konkrét hazugságok és álhírek) is elég kiemelt szerepet kapnak, akkor meg pláne, ha Soros “anyagyilkos…..
Cuccos 2017.06.28 23:41:37
@-Britpopper-: Ostoba barom vagy. Röviden, tömören a Tények!
Mehetsz nyalni vissza tovább...
Próbálkozás többször is volt az RTL Klub fevásárlására, de tulajdonosuk, a Bertelsmann megerősítette szándékát: Magyarországon kíván maradni - nyilakozta a csatorna vezérigazgatója, Vidus Gabriella a 24.hu-nak. "Próbálkozás volt, igen, lehet, hogy lesz is, de eladási szándék nincs" - tette hozzá.…..
Cuccos 2017.06.01 23:36:36
@Gacsaj Pisti: idióta barom vagy, akit már rég Szibériába kellett volna küldeni "nyaralni"!!
Ostoba elvakult hülye!
11 ember igazol vagy igazolt ezekben a napokban a HírTV-hez, közülük 3 az Origótól – írja a 24.hu.  A HírTV Simicska Lajos érdekeltségébe tartozik, és a bővítés azt jelzi, hogy a Fidesz egykori támogatója komolyan gondolja most már kormánykritikusabb tévécsatornája fejlesztését. Az érkezők,…..
Cuccos 2017.04.27 19:42:08
@Biriksz_Krokiksz!: egyetértek!

@moszkvicssluszkulcs: ezzel is!
Az ATV komoly igazolásokon van túl az utóbbi időben. Hamarosan elindul Sváby András új műsora (interjúnk itt), a telített zsírsavak és a fehércukor ősi ellensége Norbi, itt támasztja fel a tévétornát, Kárász Róbert a reggeli műsorba érkezett, Jaksity Kata a híradóba tért vissza, illetve Krizsó…..
Cuccos 2017.03.04 21:51:54
@szepipiktor: te agyonművel mélységes rosszindulatú pöcske: Kolosi az Rtl sikeres programigazgatója hosszú évek óta, annyira "belesimult a komersz nihillbe". Többek között neki köszönhető, hogy piacvezető (akár tetszik, akár nem) a csatorna!
Ostoba!
Kezdjük azzal, hogy az okostelefonok, tabletek, internet, set-top boxok, okostévék és képújság korában a nyomtatott műsorújságnak igazán csak akkor van létjogosultsága, ha ad valami plusz tartalmat, illetve ha azokra lövünk vele, akiket a felsorolt izé, vívmányok hidegen hagynak. Vagy azokra, akik…..
Cuccos 2017.02.08 22:30:28
@Tashi Delek: ostoba vagy, és még hangot is adsz neki!
Amikor tegnap éjjel végigfutott George Michael halálhíre, hirtelen nem is tudtam, mit kezdjek magammal. Egyszerre voltam nagyon dühös - ha másra nem, akkor 2016-ra - ugyanakkor borzasztóan szomorú, mert zsinórban a harmadik olyan zenész ment el idén, aki nagyon fontos volt számomra. A brit énekes és…..
Közpénzmilliárdokért kampányolnak híres magyar sportolók és Rogán szomszédja a 2024-es budapesti olimpia mellett, de az értelmetlen pénzszóráson túl egy igazi fideszes-putyinrajongó trollcsapat is beszállt a hazai olimpia népszerűsítésébe. Az egyfajta CÖF2-ként működő Honfoglalás 2000 egyesület…..
Cuccos 2016.12.30 17:37:28
@Legeslegalja: menj a büdös francba te fizetett szarházi gerinctelen fideszes!
Az emberek TÖBBSÉGE NEM AKARJA az olimpiát, mert nagyon jól tudja, hogy csak a pénzellopásról szól és egymás közötti szétosztásáról. TE IS EZÉRT AKAROD!

Magadtól nem lehetsz ennyire hülye, szimplán fizetett troll vagy! Phöjjj egy jó nagyot az ilyen arcába!

És ballibes a jó k*rva anyád!
És akkor Frei Tamás élére vasalt szafarinadrágjában, meg a hozzá színben és fazonban is passzoló ingben megállt a szavanna közepén. Mély lélegzetet vett, érezte, ahogy az afrikai levegő betölti a tüdejét, majd becsukta a szemét és elkiáltotta magát: „Ó, be csodás a…..