Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Martin Astin

0 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
További hasonló posztok (rendelés külföldről):ÁFA-VÁM határok: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol1reszSzállítási idők: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol2reszVámolási folyamat: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol3reszAliexpress:…..
Véget ért az idei upfronts, mely során az öt országos csatorna ismertette a 2012/13-as évadra szóló műsortervét. Összesen 38 új sorozatot rendeltek be, a műfaji megoszlás a drámáknak kedvez 22-16 arányban. A legtöbb berendelés az NBC-től érkezett (12), de érdemes megemlíteni,…..
Mégpedig heti rendszerességgel. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen és a kommentek közé helyezzük el virtuális képaláírásunk. A…..
Ami már Madridban is olyan jól működött, azt most nagyon úgy tűnik, hogy eljátszák Barcelonában is. A szerdai BL-forduló után a madridi sportsajtó (elsősorban a legelvakultabb realmadridista, az AS) leginkább azzal foglalkozott egy félmeztelen Ronaldinho-kép kapcsán, hogy…..
Akkor itt vannak az ígért top 10 epizódok, az egész sorozatra vonatkozóan, a tovább mögött.   Leszögezném azt, hogy természetesen önmagukban ezek az epizódok nagy része nem állná meg a helyét, azért tetszettek ennyire, mert előtte már sok részt láttam, és ezek külön…..
Váltónadrág használata kötelező, fogad a felirat a klasszikus szocreál kockaház harmadik emeleti kilépőjén. Vajon mi az a váltónadrág, és miért kell a MAFILM egyik épületében kötelező viseletté tenni, azt valószínűleg soha nem tudom meg, mindenesetre az Éden hotel2 /…..
Martin Astin 2011.07.08 01:12:36
@v.b.1990: helyesen: le fog süllyedni. Ennyit akkor rólad meg a süllyedésről...
Bukott focisták Mendieta 2011.04.29 06:30:00
Mai alanyunk nem egy tipikus bukott focista, sőt, egy ideig a világ egyik legjobb játékosa volt, de akkor is elmondható róla, hogy több lehetett volna a karrierjében. Ő lenne Gaizka Mendieta, a baszk Zidane, aki két BL-döntőig vezette a Valenciát. Moving up the ladder    Nem…..
Martin Astin 2011.05.27 20:15:24
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Martin Astin 2011.05.27 11:46:13
@Merlinicus: "Úgyhogy, aki Kristófot patkányozza, az először nézzen magába és válaszolja meg azt a kérdést, hogy a fenti indokok alapján ő mit tett volna. "

Ennyi - meg egy bambi. Halálra röhögtem magam a sok bunkózón, és felesleges is magunkba nézni. Ennek a játéknak ez volt a lényege. Akik meg ilyen rövid intervallumú ismeretség után bizalomról meg barátságról beszélnek, azok nemigen értik a 2 fogalom jelentéstartalmát.
Nem ártana Survivor US-t vagy TAR-t nézni, emberek, s akkor talán legközelebb fel tudjátok dolgozni a történteket. F@sz se kockáztatná, hogy egy gyakorlatilag ismeretlen tag ott velem szemben mikor fossa össze magát, s dobja a labdát. Alíz meg a naivitás megtestesítője volt itt a végén, így járt, magát okolhatja.
Várjuk a köv. évadot...
Haka paleo blogja Kezdetek 2011.05.02 22:04:29
A paleo olyan, mint amikor úgy érzi valaki, felfedezte a spanyol viaszt. Egyszeriben, hirtelen megvilágosodik, hogy: ez az! meg van! ezt kerestem! Tudom, ez kíván némi magyarázatot. Amint az előzőekben írtam, én az "egész életemben fogyókúrázok" típus voltam. Mondjuk nem…..
Martin Astin 2011.05.20 13:24:02
@hakapeszi76: 10-es:) Párszor próbáltam, de összeesett, illetve valami gond mindig akadt - ebből kiderül, hogy legalább muffinsütőm van.
Lecsó, bundáskenyér... - ilyesmikkel boldogulok egyelőre.

Nagyon sajnálom, hogy anno nem járkáltam be Édesanyám mellé a konyhába, csak élveztem az elkészült étkeket, most meg itt vagyok 23 évesen, és nézek ki a fejemből, ha kulináris vonatkozásról van szó...

Kellemes napot!
Ezen az oldalon utoljára. Búcsúzunk, de csak a helytől. Új haza - donnelly Véget ért az őskor az NST történetében. Kicsiny városállamunk túlnőtt a falak jelentette határokon, és elég erőssé lett, hogy egy egész birodalmat kormányozzon. Mivel az nst.blog.hu legelői már nem…..
Elkezdődnek a csatározások a tavalyelőtti év legjobb bajnokságában is. Ahogy már az elmúlt évek során megszokhattuk, az átigazolási időszak lezárása nem esik egybe az idény kezdetével, vagyis a konkrét erővonalakat még nagyon nehéz meghúzni. Így az első pár forduló…..
Martin Astin 2010.08.14 14:53:02
@Dr Jozef Vengloš: ezt most frankón Wengerre írtad? Mert akkor én azért nyugodt szívvel elküldelek a p*csába, csak hogy legyen egy másik hasonlóan markáns vélemény is, no persze, nem személyeskedésképpen, csak úgy finoman, barátilag.

@peter135: arról van infó, hogy ez csak a PL-re vonatkozik-e, vagy valamennyi érdeklődésre számot tartó eseményre, Serie A, stb?
Martin Astin 2010.08.14 15:01:47
@Dr Jozef Vengloš: Ok, persze, azért is írtam, hogy ne vedd annak! Szopjon a Sp*rs, és mindenki boldog!:)
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Martin Astin 2010.08.10 17:07:45
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: A Genoa 5.5 millió euróért(+ a belga Anthony Vanden Borre-ért) leigazolta a Portsmouth-tól a ghánai válogatott középpályást Kevin Prince Boateng-et, Boateng 4 évre írt alá a Genoa-hoz évi 1.5 -1.6 millió euró nettóért.
Minden jel szerint azonban a Genoa 1- 1.5 millió euróért( + a játékos fizetése) kölcsönadja erre a szezonra Boateng-et a Milan-nak.
A ghánai tegnap és ma Genovában már átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon és aláírta a megállapodását a Genoa-val. A Milan-nál várhatóan holnap jelentik be a kölcsönvételt, és még a héten Boateng csatlakozik a Milan-hoz.
Martin Astin 2010.08.10 21:09:43
Kicsit eltűntünk a mezőnyben, magunkra húztuk az ellenfelet, de a következő napokban saját magunknak adunk zseniális gólpasszt, amit kegyetlenül be is verünk. A szóvirág mögött ezúttal komoly tartalom is van, durván nagy cuccra készülünk, hogy ne fogalmazzak rögtön úgy:…..
Új rovatunkban azokat a mainstream félistenek oldalvizén, másfeledik hullámban érkező szupersztárokat, valamint meg nem énekelt (vagy nem elég hangosan megénekelt) hősöket mutatjuk be, akik noha nem kaptak se Aranylabdát, se FIFA Év Játékosa Díjat, mégis kitörölhetetlen nyomot…..
Az NST történetének egyik leghosszabb és legintenzívebb, gyalázkodásoktól sem mentes  thread-je zárult le ma, Fabregas marad az Arsenalban, és a körülményeket patikamérlegen porciózva, emberi és sportszakmai szempontok szerint is így van ez jól. 2010 nyarán ez egy olyan…..
Martin Astin 2010.08.06 19:28:20
@Mr.AT: :-DDD Vicces fiú vagy.
Martin Astin 2010.08.06 21:25:01
@Blaugrana:
"remélem Pepnek lesz esze és beépíti idén Thiagot, mert a srác már most kreatívabb és komplettebb játékos, mint Cesc valaha is lesz"

Na, itt a másik nagyotmondó. Ilyenkor te magad is felröhögsz hangosan?:-D Azt tudom, hogy Thiago esélyes az aranylabdára, de azért ez mégis csak túlzás.
Kedves mindenki és a többiek. Hamarosan teljes erőből beindul az európai topfutball, ezzel párhuzamosan nekünk is véget ér az elmúlt hetek láblógatása, és belekezdünk erősen a szokott színvonalú tartalmak előállításába. Van néhány teljesen új ötletünk, vagy nevezzük…..
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Martin Astin 2010.08.01 15:16:51
@Pampito: :-DDD Magadtól vagy ennyire szerencsétlen, vagy diktált Csöncsön haverod? A fontosabb kérdés, hogy ki a péló vagy te, hogy szarrágózzad Wengert? Na, látod. Lemezt elteszed.
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Martin Astin 2010.07.28 15:27:48
@peter135: No offense, de azon kívül, hogy a VB-n láttad, figyelemmel követted?

Az a sírás, amit meg imici leművel ( 2 rekesz sörben fogadok, hogy nem követi a Serie A-t) nonszensz:-) Egyébként nemrég rájöttem, valami olyasmiről van itt szó, hogy amint egy kapust szóbahoznak az ágyúsokkal, az szar lesz.

Marchetti? Volt 3 szar meccse, ezért egy bohóc. Buffon? Sérülékeny öreg szar. Akinfeev? Mit akar itt ez a törpe? Stekelenburg? Az, hogy az Eredivisie-ben király, nem jelent semmit. Neuer? Túl inkonzisztens. Frey? Kövér és overrated. És végtelenségig folytatható....és valahogy a végén mindig előjön, hogy akkor már Flappy vagy Almesz vagy valakinek az öreganyja.
Állítom, hogy, ha Casillas lenne a kiszemelt (túl borostás), vagy JC (zsíros a haja), az sem lenne jó.

Ja, és a hsz. végén természetesen elküldöm Denilsont az anyjába, mert így illik.
Martin Astin 2010.07.28 15:46:02
@imici77: Nekem továbbra is úgy tűnik, hogy eléggé képben vagyok.:-)
" most ha ez a kapus a 3. csoda, akkor miért is ott véd? egy samp miért nem viszi el vagy egy sp?rs"
Ilyeneket azok kérdeznek, akik fél éve, ha követik a focit, Te viszont tudom, hogy nem ilyen vagy, szóval nem értem, mire fel ez a demagógia, de komolyan.
A kapusokkal, ill. megítéléseükkel kapcsolatban inkább egy számoma aggodalomra okot adó, a mindenkori józan látásmódot semmibevevő tendenciáról írtam, nem Neked címeztem, bocs, ha magadra vetted.
A világbajnokságon történetének két legsikeresebb még vébé cím nélküli csapat játszik a döntőben, Spanyolország vagy Hollandia személyében biztosan új világbajnokot avatnak. Összecsapásuk azért is érdekes, mert mindkét csapat történelmileg is látványos, technikás…..
Martin Astin 2010.07.11 23:52:17
@GGG77: Azért annyira ne örülj, a minap láttam valamelyik műsorban, hogy a Szabadság tér 17. Zenekar, ("A foci egy mámor, légy te is bátor") újabb nagy dobásra készül a közeljövőben!
Ahogy látjátok, a hangolás már elkezdődött és amíg a hajrák és mocskosok legutolsó rejtett poénjai is leesnek, felkonferálnánk minden vébék legrokonszenvesebb felvonását. Az utolsó előtti vébémeccs mindig a túlteljesítők és a csalódottak terepe. Kisdöntőben már nem…..
Martin Astin 2010.07.10 15:00:21
@davidmoyes: Tényleg nem az. Big Shot Rob legalább 10-et érdemelt volna.
A vébé huszonegyedik játéknapjához hasonlóan állt mindenki, mint az előző naphoz. Délután egy gigarangadó, este meg majd levezetünk. Aztán ugyanúgy meglepő eredmény született a korábbi meccsen, és örökké emlékezetes pillanatok tanúi lehettünk este. Lapozás után…..
Martin Astin 2010.07.05 16:21:35
@simy69: Vélemények itt:

www.worldreferee.com/site/post.php?parentID=339&forumID=5

"Well Kassai is a THE surprise in this stage. He is the man i have seen do terrible mistakes, but he is very good in this world cup, probably one of the big defensosrs of UEFA referees."

"Oh dear oh dear, not KASSAI for GER-ESP, I think that is to early for him but we'll see."
Martin Astin 2010.07.05 17:26:32
A németek a modernkori futball egyik legkomolyabb vb-teljesítményt mutatták be tegnap, és éppen igaz, hogy a kontrajátékuk emeli őket a Dél-Afrikában látott válogatottak fölé, de azt is látni kell, hogy mind az angolok, mind az argentinok ellen már az első perctől kezdve…..
Martin Astin 2010.07.04 20:36:13
@montipájton: "Komolyan, Rizlától vehetnél leckéket, a fasorban nem vagy hozzá képest."
+1

Rizla egy legenda, Csöncsön csak szeretne az lenni.
Martin Astin 2010.07.04 22:42:54
@szaszni: és egy nem szakmabeli kis söpredék néző ne kritizáljon már senkit.....

Nofene...akkor te az a fajta csávó vagy, aki a patkányszar által széjjelkúrt, rosszul elkészített kenyeret is befalja kritika nélkül, hiszen nem vagy pék. Gondolom, a fodrásznál sem szólsz, ha nem találták el elsőre a sérót, s úgy nézel ki, mi jobb napjain Keith Flint. Érdekes hozzáállás, bár manapság nem meglepő.
Földön, vízen, levegőben száguld az NST a vébé alatt. Nemcsak írásban, hanem képben és hangban is próbáljuk mostanság elmondani véleményünket. Nem lesz ez ma sem másképp, hiszen a RadioQ-val közösen indított vébé-rovatunk ismét belehasít az éterbe. Szerencsénkre, most…..