Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SkyCaptain

23 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdő fapados turisták figyelmébe. Először is az egyszerűbb téma: mit vigyünk. Ruha téma. Skóciára sokan mondják, hogy hűvös, esős időjárása van. Ez kérem szépen szemen szedett hazugság. Ezen a nyáron Skóciában gatyarohasztó 25 fok van, a nap délibábot éget a horizontba,…..
Reptéri Lakos Sármellék 2007.02.11 15:45:00
Minap mentünk Londonba a sármelléki reptérről, néhány megjegyzés, tanács az erre utazóknak: a shuttle buszjáratukat nem szükséges megrendelni, a Déliből reggel 6:45-kor megy vonat Keszthelyre, onnét pedig közvetlenül a vasutállomsától megy busz a nemzetközi reptérre,…..
You say madness? THIS IS ENGLAND!! Figyelem mindenkinek, aki Angliában (talán tágabban, Britanniában is) átszálló utasoknak. Az elképesztően megszigoritott reptéri biztonsági intézkedések tényleg szigorúak. Addig nem meglepő a dolog, hogy csak 100ml folyadékot vihetünk fel - ez…..
Reptéri Lakos Kína új reptere 2007.10.08 20:09:14
Peking készül az olimpiára. Nem támadja meg Tajvant, várost csinosit, és repteret épit. Nagyot.Az új 3-as terminál 245 holdas alapterületével akkora, mint London Heathrow repterének mind az öt terminálja együtt. Tervek szerint 40-50 millió utast fog fogadni évente. Persze minden…..
Életem első nem-fapados repülésére várok. Idefele jövet egy kisebb baleset miatt majdnem szivrohamot kaptam, hogy lekésem a járatomat, egy kamion utánfutójának tetejét darálta le a gyorsforgalmi felett átvezető hid. A rendőrség nagyon gyorsan megoldotta a dolgot, a kocsifolyam…..
Reptéri Lakos Az idő repül 2007.09.12 21:20:01
Jó sok idő eltelt, hogy utoljára irtam volna. Ennek ellenére néhány hűséges olvasó vissza-vissza néz, még kommentelnek is, igazán megható. De mi is történt az utóbbi időben. Utazgattam egy kicsit Németországba (Schönefeld, Bonn/Cologne reptere), de siettemben nem volt se kedvem,…..
Ha az erőltetetten nyugatias (merugye angolul van) reptérnév, a kicsit lepukkant környék, a Bunker Büfé, a barátságtalan szekjuritisek még nem lennének elég a fanatikus balatoni reptéri lakosoknak, íme egy újabb lehetőség utálni szegény a kis sármelléki repteret: Varnus Xavér…..
Korábban sejtelmes bejelentések keretében beszúrtam néhány képet egy-egy posztban. Akik a másodikra rákattintottak, azok meglátták miről van szó: külön oldalt fejlesztek, hogy az itteni történetek nagyobb publicitást, és egy jobb olvasói felületet kapjanak. Az oldal ezen felül…..
A Germanwings szerződést kötött a Sármelléki reptérrel, júliustúl heti két alkalommal indulnak, és érkeznek járatok a berlini Schönenfeld reptérről Sármellékre. Pénteken és vasárnap lehet germániába kirándulni, valószínűleg ez a lépés rendesen meg fogja dobni a német…..
SkyCaptain 2007.06.19 22:55:51
Ma mindjárt két sajtóközlemény is beesett a Webisztán postaládájába. Az egyik a Geospace hivatalos indulásáról szól. Egy Google Maps mashupról van szó, mely azt tudja, hogy helyeket jelölhetünk be a térképen, és értékelhetjük, véleményezhetjük is azokat. Lehet fotókat…..
Hogy visszarázódjunk a dolgos hétköznapokba, előbb nézzünk néhány olvasatlan levelet levelesládánkból. Meetup. Szerdán ismét lesz Budapest New Tech Meetup. (Kódnév: 42 ;) Íme egy kis ízelítő: A szerdai meetup esemeny rendkivul erdekesnek igerkezik. A szoftveres temak mellett…..
A versenytárs-orientáció korát éljük. Azaz, ha sokat akarsz eladni manapság, nem elsősorban a fogyasztód kénye-kedvét kell lesni, sokkal inkább a többieket: hogyan kommunikálnak, hogyan próbálják behálózni ugyanazt a célcsoportot, amely pénzére inkább te pályáznál. Nem…..
SkyCaptain 2007.06.04 18:19:24
Reptéri Lakos Megjött 2007.05.25 19:30:00
Köszönom a blog.hu-nak a lehetőséget, homárnak pedig az első cikkem kitételét. Kiemelten köszönöm segédszerzőimnek a munkáját, ezeket engedélyükkel átemelem az új oldalra. Valamint köszönöm a látogatóknak, hogy klikkelésetekkel motiváltan tartottatok. Nélkületek sosem…..
Reptéri Lakos Jön 2007.05.23 02:57:59
Kedves utazók, ha egy-egy reptérről kerestek információt, beszámolót (mint amik itt is vannak például), akkor miket szeretnétek megtudni?Erről szeretnék egy kis felmérést végezni, hogy aztán aszerint alakíthassam ki a tartalmat.Amiket én eddig összegyűjtöttem, mint kötelező…..
Reptéri Lakos Életjel 2007.04.24 01:43:12
Nem, nem történt velünk semmi, csupán egyelőre nem ült a Reptéri Lakos repülőre, nincs új kaland. Van ellenben egy nagy meglepetés, ügyintézőtől függően kb egy hónap múlva el is árulom mi az. Gonosz vagyok, mi?..
2007 márciusára eleve két dolog miatt fogunk emlékezi: 1. berobbant a Twitter. 2. Elindult a Justin.tv. Nos, utóbbi kapcsán néhány hete azt írtuk, hogy ezzel vége a valóságshow-k világának, hiszen az amerikai csávó éjjel-nappal élőben közvetíti életét a weben a fejére szerelt…..
Emlékszünk még? A YouTube igazi áttörő médiasikerét akkor érte el, mikor a Google horribilisnak számító másfél milliárd dollárért felvásárolta. Ha ez az akvizíció sokakban meghökkenést, sőt, félelmet okozott, akkor el tudjuk képzelni, hogy milyen médiavisszhangja lesz a…..
Ahogy írtam korábban, újfent elugrottam Lengyelországba, mert az olyan jó. Odafele minden simán ment (őszintén szólva az az egy órás repülőutat úgy átaludtam, hogy csak az Airbus kerekei és a Frederic Chopin reptér betoncsíkjának csókjára ébredtem), Etiuda kis dobozterminálhoz…..
Reptéri Lakos Sztrájk Ferihegyen 2007.03.29 18:02:00
Frissítve: a Budapest Airport sajtóbejelentése itt. A RÜK Kft-vel még mindig nem sikerült megegyezni, de a sztrájkot nem említik. Az MTI hírét olvasva tegnap gyorsan megkérdeztem a Budapest Airport szóvivőjét, hogy mit tudnak a tervezett sztrájk méretéről, milyen…..
A Reptéri Lakosnak dolga akadt Varsóban, ezért odamegy. Természetesen repülővel, útját - modern XXI. századi emberhez méltóan - blogolva teszi. Utunk első állomása Ferihegy I., ahol a Lakos frissen csapolt wifijének örülve blogol. Ferihegy I. egy dedikáltan fapados reptér, ez…..