Regisztráció Blogot indítok
Adatok
positive

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Én, autógyilkos? Soha 2015.02.12 06:18:20
Nem jár hetente Münchenbe százötvennel, tehát nem teszi ki autóját extrém igénybevételnek? Téved. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
positive 2015.02.12 15:47:58
@Arcade Macho: Bocsánat, kicsit ironikus akartam lenni. Értem én hogy mit akar, csak nem az van odaírva. Én vészfékezni akkor szoktam, ha kiugrik elém valaki/valami (ember/állat/másik jármű). Ezt óvatos vezetéssel nemigen lehet befolyásolni. A 200km egyébként is hülyeség. Simán elmegyek pályán ennyit úgy hogy hozzá sem érek a fékpedálhoz, akkor is be lesz járatva?
Sokkal értelmesebb lenne olyat írni, hogy az új féktárcsa felszerelését követő 50-100(?) alkalommal kerülni kell az erőteljes fékezést.
positive 2015.02.12 16:10:45
@novothauto: Így mindjárt más. Akkor (mint sokszor máskor) a szakszerű magyar fordítás remekelt.

"Advise a short running in period for new discs (about 200 Km); during this period a short, smooth braking action should be used so that the brake pad surfaces can adapt to the disc. Over sharp or heavy braking action could cause the brake pad friction material and disc to overheat and in time this would compromise the braking system as a whole and its performance."
www.bremboaftermarket.com/En/Car_Disc_Catalogue/Instructions_Installation.aspx
Magyarország elbukta a tél ellen vívott harcot: a vidéki úthálózat állapota sok térségben siralmas. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Akinek van pénze benzinre, az már simán adhat egy kis aprót, nem? Hát nem. Az autók között semmi keresnivalójuk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
positive 2013.01.02 10:24:27
@kovi1970: +1
Ha véletlenül összefutunk, azonnal lefújt volna gázspray-vel, mondta a tolvaj, miután elkapták. De milyen autóból lopnak ma a legtöbbet, és miért nem nyilatkozhat az autóvadász? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Naiv ügyfél apját névazonosságuk miatt tiltotta ki vele együtt a Vatera:F. István vagyok, szabályt sértettem a vaterán ezért kizártak.ez idáig rendben van! Apám szintén F. István öt is kizárták, mert véleményük szerint kapcsolatba hozható velem! Szinte HIHETETLEN kapcsolatba…..
positive 2011.08.19 10:30:42
Majdnem háromezer kilométer út, majdnem háromezer milliárdért. Mikor? Legkésőbb 2027-ben. Mai cikkünk blogposztja...
positive 2011.07.15 11:31:08
@thunderstorm88: Köszi, egy kicsit jobb.

Böngészőben "Ctrl" és "+/-"-val tudtok nagyítani/kicsinyíteni. Ha valaki akarja így már ki tudja találni a jelmagyarázatot is.
  Nem tudja lerakni az autót? Mert a kék, horpadt Kispolák a kedvenc helyén telel, tavaszol és nyaral? Azt hiszi, van megoldás? Vélemények az azonos című írásunkról...
positive 2010.03.24 09:13:19
@$raczger: Én ezt a mondeo-t már be is jelentettem a Közterület-felügyeletnek.
Annyi választ kaptam, hogy megállapították a bejelentésben foglaltak intézése nem tartozik a Fővárosi Közterület-felügyelet illetékességi körébe ezért azt a Ferencvárosi Közterület-felügyelethez áttették. Az iktatószám 205/3/2010 ha valakit érdekel.
A válasz jan 26-án jött, persze az autó azóta sem mozdult.
No Comment.
A Bunny Invasion 2 című várvédő játék leginkább a Last Standra emlékeztet, csak itt nem zombik támadnak, hanem rettenetes nyulak. A cél a tapsifülesek kiirtása, a pályák között pedig természetesen vásárolhatunk új fegyvereket, fejleszthetjük a régieket, és a bázisunkat (ami…..
Kellemes kis ügyességi-logikai cucc a Meeblings, amiben kis színes pacalényeket kell a kijáratig elvezetnünk. Ez a speciális pacákkal lehetséges: ha a sárgára klikkelünk, az magához vonzza a többit, a kék taszítja, a piros elbontja az akadályokat, és így tovább. Kicsit ugyan…..
Délutánra egy hagyományosabb ügyességi játékot ajánlok, a Hanna in a Choppa című programot. Egy helikopterrel kell eljutnunk a starttól a célig, közben pedig mindenféle akadályt leküzdeni: hol egytonnás súlyt kell löknünk gonosz méhekre, hol összetolódó falak között kell…..
Nem is játék, inkább játékos teszt a The eyeballing game, amivel lemérhetjük, mennyire jó a szemmértékünk. Szögfelezőket, háromszögek középpontjait, szakaszfelezőket kell a helyükre tennünk, a végén kapunk egy átlagot a teljesítményünkről. Az indexben a…..
Ma eszembe jutott, hogy régen jártam a Nitrome oldalán. Felnéztem, és rögtön találtam egy príma logikai játékot, a Numbskullt. A játékban egy csontváz fejét kell a helyére forgatni úgy, hogy a pályaelemek közül egyszerre mindig csak egy négyzetnyit (2*2-est, 3*3-ast, és így…..