Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MGM

34 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szívemre tett kézzel mondom, hogy én nagyon szeretem a Futárt. Ettől függetlenül tényleg kicsit furcsára sikerült itt-ott a kihelyezés. Nem csak azé, amelyiket csak távcsővel lehet látni, hanem azé is, amelyiknek a sarkára egy metróújságot kellett celluxozni, hogy ne verjék be a…..
Aki azt gondolta, hogy a fideszes érdekkörbe került TV2 nem fogja feszegetni a kormányzati politikusok necces ügyeit, az nagyot tévedett. A Mokka vendége volt ma Rogán Antal, és bár a műsorvezető Kárász Róbert egy bocsánatkéréssel fordult rá a vagyonnyilatkozat-ügyre, legalább…..
Tegnapi felhívásunkra rengeteg aláírás érkezett a jeruzsálemi miniszterelnöki csúcsot némileg, khm, beárnyékoló képhez, amin Angela Merkel arcára hitlerbajusz-árnyékot vet Benjamin Netanjahu mutatóujja. Bármennyire is Németország Izrael egyik legfontosabb európai…..
comment:com Nem, ez nem photoshop 2014.02.25 16:22:46
Nem tudom, hogyan lehetne kommentálni – Az élet a legnagyobb mókamester? Netanjahu bosszút állt a holokausztért? – azt a mai jeruzsálemi fotót, amin az izraeli miniszterelnök mutatóujja hitlerbajusz-árnyékot vet Angela Merkel arcára, de akinek van valami jó ötlete, megírhatná…..
Sajnos a fránya jogszabályok a különböző közhivatalok pozícióit mindenféle felsőfokú végzettséghez kötik. A környezetvédelmi államtitkárság már nem először kényszerült magyarázkodásra a háttérintézmények vezetői miatt. Ott volt a környezetvédelmi hatóság magának…..
Pedig már épp úgy tűnt, hogy a magyarországi sajtószabadsággal foglalkozó nyugati sajtó líblingje, a független magyar újságírás lakmuszpapírba tekert utolsó mohikánja, a médiahatóság pofozóbábuja révbe ér: elcsitulóban a frekvenciaháború hullámai, az olvasók tolják…..
Szűk negyedórás videót forgatott Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik parlamenti képviselője arról, hogy milyen megpróbáltatásokat élt át, amikor társaival az Európa Tanács strasbourgi épülete előtt tüntetett, majd megpróbált bejutni Tomiszlav Nikolics szerb elnök…..
Na, a MÁV vezetőségét aztán tényleg nem lehet azzal vádolni, hogy nincs vér a pucájukban. Alig néhány hete úszták meg azt a chicagói pert, ahol kábé 1800 milliárd forintot követeltek tőlük a zsidók lágerekbe szállításáért, de az állami vasúttársaság máris durván…..
Amikor azt hittük, hogy a friss miniszterelnöki vő családjának szerény hajlékához vezető utak állapotáról már mindent tudunk, és az egész ügy lassan méltó helyére, Havasi Bertalan rémálmai közé kerül, beütött a mennykő. Tegnap maga Orbán Viktor nevezte kommunista…..
comment:com 2013.09.11 14:37:42
Mesterházy Attila és Bajnai Gordon sajátos együttállásuk első közös nyilatkozatában lemondásra szólították fel a rendeleti kormányzás szükségességét felvető Kövér Lászlót. Az eseményen felbuzdult Török Zsolt MSZP-szóvivő a Facebookon a hírt az alábbi a fotóval…..
A HírTV-nek adott csütörtök esti interjújában Tarlós Istvánt a főváros által tervezett hajléktalanmentes zónákról kérdezte a riporter. A hajléktalanokkal szembeni türelmetlenség kínos látszat, főleg egy magát kereszténynek tartó ember számára, ezért a problémaérzékeny…..
  A Fidesz a szervezők szerint hetekkel ezelőtt jelezte a részvételi szándékát, de azóta se tudja megmondani, ki képviseli majd a Magyar LMBT Szövetség Politikai pártok, programok című szerdai kerekasztal-beszélgetésén, a melegfesztivál egyik rendezvényén. Valószínűleg…..
Nem, nem ők. "Sokan kérdezik tőlem, hogy kik járnak majd jól, ha az MSZP kormányra kerül" – csap bele a lecsóba legújabb videója elején Mesterházy Attila. A magunk részéről nem is feszítenénk tovább a húrt: a szocialista pártelnök  véletlenül beleehetett Ron Werber…..
Magyar Zoltán jobbikos képviselő írásban feltett kérdését (pdf) minimális, az értelemzavaró hibákat (szarvas->cigány, stb.) orvosló módosításokkal közöljük. Tisztelt Elnök Úr !Az Országgyűlésről szóló 2012. évi ):XXVI. törvény 42. § (8) bekezdése alapján…..
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke az év legfélelmetesebb beszédét mondta el vasárnap délután, Nagy Imre házánál. A bő 25 perces, vastagon a politikai pornográfia tárgykörébe tartozó produkcióról lehetetlen egyszerre tárgyilagosan és a személyiségi jogokat is…..
- Péterem, kicsit aggaszt engem ez a csehországi történet.- Miért, mi történt?- Péter, örülök hogy Magyarországra figyelsz, de azért néha érdemes továbblapozni az újságban. Óriási botrány van Csehországban, a korrupcióellenes rendőrség politikusokat, vállalkozókat,…..
Szerencsére nem minden politikus enged árvíz idején a homokzsáktöltés szirénhangjainak: akad, aki a talmi népszerűséghajhászás helyett is a távlati célokat, a hosszú távú politikai építkezést tartja szem előtt. Persze a Facebook-on Vona Gábor is folyamatosan mozgósít az…..
A kormánytöbbség az LMP-frakció megszűnése miatt az ülésrend átalakítására készül, és a házelnök kezdeményezésére a frakciók már meg is kezdték az egyeztetést erről, és a megüresedő bizottsági helyekről. Mivel ebben a kérdésben is a többség akarata érvényesül, a…..
Hajrá Magyarország Hajrá Magyarok! Hajrá Fidesz KDNP!! És nagyon Hajrá Orbán Viktor!!!!Talán ennyi is elég lenne, de közönségszolgálati kötelezettségünknek eleget téve mégis beszámolunk a részletekről. Mostantól még könnyebb és olcsóbb lesz együtt menetelni Bayer Zsolttal,…..
Van olyan, hogy a legütősebb felvezetés sem készít fel egy hír drámaiságára. Ha ezt a cikket mobilon, állva olvassa, inkább üljön le. Ha ül, kapaszkodjon meg valamibe erősen. Gyöngyösi Márton helyreigazítási kérelmet juttatott el az Indexhez. Szerinte a december 7-i, Vona…..
Hosszú ideig kellett várni Schmitt Pál lemondása után, hogy újra kedvünkre böngészhessünk a Köztársasági Elnöki Hivatal honlapján, de kétségkívül megérte. A Képviselő Funky tolerancia-munkacsoportja már gőzerővel dolgozik annak eldöntésén, hogy valamiféle kifinomultan…..
Boldogságkutató műhely működik a Nemzetgazdasági Minisztérium Tervezéskoordinációs Államtitkárságán - értesülhetett a depressziós, de jó hírekre azért mindig nyitott nagyközönség, amikor nyilvánosságra került az iroda ajtajáról készült fotó. A hírt persze gúnyos…..
Akik azt hitték, hogy a kereszténydemokrata politikusok, akár a pulikutya által terelt birkák, csak bégetni és igazodni tudnak, az elmúlt napokban alaposan át kellett hogy gondolják sommás, elhamarkodott véleményüket.Az előítéletekre elsőként Szalma Botond, a KDNP fővárosi…..
Banksy a liverpooli Walker Art Galleryben állította ki legújabb szobrát, Cardinal Sin (főbűn v. bűn bíboros) címmel. A replika - amelynek eredetije egy katolikus pap kő mellszobra a 18. századból - arcát Banksy először lefaragta, majd mozaikcsempével helyettesítette, így…..
MGM 2011.12.16 14:47:36