Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adat

0 bejegyzést írt és 187 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
120 ezer izzó világítja meg a London-Heathrow Repülőtér 5-ös terminálját, ami nagyon menő dolog, csakhogy az épület 2008-as átadása óta senki nem cserélt azokat. Azóta 60%-uk kiégett és nagyjából senki sem tudja, hogyan kellene majd kicserélni. Mármint természetesen nem…..
"Sziasztok!Két sisakos kaméleonunk van, akiknek megszülettek a szerelemgyerekei.18 tojás maradt meg és sorra kelnek ki az apróságok.Mellékeljük a kikelés pillanatait illetve a megilletődött apróságot agazdi kezén viszonyításul.Reméljük nektek is tetszeni fognak, mi nagyon…..
adat 2011.12.07 14:55:13
Ha ezt Steve Jobs megérhette volna. A 8 Bit Weapon, egy chiptune-performance csapat és technológiai zsenipáros most, 2011 végén hozta ki a világ első hangmintaalapú dobgépszoftverét a hetvenes évek legendás mikroszámítógépére az Apple II-re, DMS Drummer néven. Nyolc…..
Los Angeles teljes neve valójában El Pueblo de Nuestra Señora la Reina de los Ángeles del Río de Porciúncula, de valamiért – én sem értem miért – mégis jobban elterjedt az, hogy LA. A város területe 1290 km² [hozzávetőleg két és félszer nagyobb, mint Budapest],…..
adat 2011.09.27 15:05:11
@voodoux: bizony, de nem éppen olcsó egy 400-as

de van már állítható is www.objektivek.com/hir/20110616-tiffen-allithato-nd-szuro
A Sarki fűszeres Budapest kötelező helyeinek egyike, amennyiben folyton azt lehet hallani, hogy az újlipótvárosi éttermet egyszerűen nem lehet kihagyni. Mert jó kaját adnak reggel, délben, este, szuper a hangulat, a törzsközönség, mert már majdnem Dunapark, csak kevésbé modoros,…..
Kapanyél Zsebkertek 2011.07.06 09:20:00
Azon szerencsések közé tartozom, akiknek jutott egy zsebkendőnyi földecske, ahol szabadon ga(rá)zdálkodhatnak. Persze 200 m2-en nem válthatom meg a világot, de azért igyekszem. Kicsi kertet beültetni, berendezni nem is olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre látszik. Minden helyet,…..
Az ARM architects tervei mentén gigantikus óriásportré épül Melbourne üzleti negyedében. Első ránézésre valószínűtlennek tűnik, hogy egy ilyen geg építési engedélyt kapjon, de az ausztrálok már túl vannak ezen a körön. Az őslakosok, illetve az Aboriginal hagyományok és…..
adat 2011.06.22 17:46:46
A WWDC keynote legmeglepőbb durranása a one more thing volt az előadás végén, amikor Jobs bejelentette, hogy a nem iTunesból vásárolt zenéidnek a legális, 256 Kbps-os másolatát szinte ingyen hozzád vágja az Apple, évi 25 dollárért, vagyis potom ötezer forintért kaphatsz így…..
adat 2011.06.20 17:51:33
A hülyeség mindig gyorsan terjed ezen a bolygón, főleg mostanában, az internetnek is köszönhetően. Egy ilyen netes őrület a planking (deszkázás), azaz amikor "vigyázz állásban", arccal lefele fekve kell fotót készíteni, minél bevállalósabb helyen. Egy ausztrál srác…..
adat 2011.06.16 16:20:12
 Mindannyian tudjuk, hogy a Kínai Népköztársaság egy kommunista ország. Ettől függetlenül kimondottan vidám és nyugodt emberek láthatóak az utcákon. Elnyomásnak a nyomát sem lehet látni ha szabad ezzel a képzavarral élnem. Vörös csillaggal és sarló kalapáccsal elvétve…..
A Renault-tulajdonos mégis feljelenti az F1-pilótát. Adrian Sutil április 17-én, a Kínai GP utáni este vágta meg egy törött pohárral Eric Lux nyakát, a balhé múlt héten derült ki, de a francia üzletember ügyvédei csak most nyújtottak be feljelentést a német ellen. A vád…..
Abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy ellátogathattunk az ország legnagyobb bicikligyárába, a némi átmenetekkel, de mégis 80 éve működő Csepel üzemébe. A XXI. kerületben önálló városrészt alkotó, mégis elszigetelt Csepel Művek területére bárki besétálhat, de…..
Eva Zeisel neve ma már fogalom. Striker Éva Améliaként, Budapesten született. Fazekasságot tanult, majd dolgozott Németországban és a sztálini Oroszországban, ahol 16 hónapra bebörtönözték. Majd Bécs és végül New York. A 105 éves korában elhunyt tervező, saját magát csak 'tárgyak készítőjének'…..
adat 2011.04.04 11:02:39
Ijedt arcú, bujaszájú néni hungarikum jellegű üdítővel, 1982-ből. Hopp, de nicsak, milyen üdítőt fordít véletlenül felénk? Már ez a léha tekintet is megmozgatja a férfi ember fantáziáját és legszívesebben ötösével vedelné a Traubit, hogy megkapja ezt a nőt és…..
adat 2011.04.01 17:42:33
  Végre egy olyan tetőtér-hasznosítás, amitől a legkényesebb ízlésű városvédők sem fognak aláírásgyűjtésbe kezdeni, és azok a trendkövetők sem fanyaloghatnak, akik szerint csak az elfogadható az építészetben, amihez hasonlót már láttak egy külföldi magazinban.…..
adat 2011.03.30 14:53:14
Schmitt Pál javaslatára mássalhangzót ezután csak magánhangzó követhet, ami alól az államfő neve sem kivétel, de abban a második „t”-t ezentúl magáhangzónak kell tekinteni. Szintén alkotmányi szintre emelkedhet néhány értelmetlen nyelvtani szabály is. Az új…..
adat 2011.03.25 19:12:19
A játék, ami nekem egészen addig egy vicc lesz, amíg a kezembe nem vehetem, elméletileg hosszú, mármint rekordhosszú (14 év, azért az már lassan egy teljes játékosgeneráció) fejlesztési idő végén elméletileg május elején jelent volna meg. Nos, Randy Pitchford, a Gearbox…..
Ötödik születésnapját ünnepli a Twitter, ezért mindenki örömére videót és oldalt hoztak létre Discover Twitter néven. A kisfilmben szerepel többek között Snoop Dogg, Serena Williams, Juanes, az olasz űrhajós Paolo Nespoli egyenesen az űrállomásról, Hillary Clinton, Piers…..
adat 2011.03.23 13:23:46
@spontan: ha nem tetszik ne használd. kész.
Elnézést mindenkitől, szabadidőm a nullához közelít, egyrészt azért, mert egy földrengés+atompara idején egy tudományos újságíró két lábbal hajtja a szopórollert, másrészt azért, mert átmenetileg ide is blogolok (akit esetleg érdekel, kövesse, lájkolja, nagy pofára…..
adat 2011.03.18 13:46:12
Énvezettem? Klausztrofil csirke 2011.03.08 19:39:00
A régi kérdésre, "Kicsi, sötétben halvány zöldes fénnyel világít és hozzánk dörgölődzik, mi az?", a hagyományos válasz valahol az UFO-k, horrorfilmek és lázálmok között volt félúton. Ezidáig.Holland kutatók a wageningi egyetem géntechnológia professzora,…..
A külföldi források szerint az iPad második generációját március másodikán ismerhetjük meg egy San Francisco-i eseményen, ugyanakkor arról semmit sem tudunk, hogy mikor kezdik el árulni.A pletykák persze nem ennyire pontosak, általában arról szólnak, hogy az új tabletet a…..
adat 2011.02.24 12:55:35
@Morelia: a sorkizárás lebegő elválasztás nélkűl nagyon csunyácska. hosszú soroknál sokkal kényelmesebb olvasni a nem sorkizártat. könnyebben talál vissza a szemed a következő sor elejére. pont.
a Gombafejűek a legkeményebbek..
adat 2011.02.22 12:52:54
Appleblog Heti Apple-csaj: Sandra 2011.02.08 15:16:00
Hát nem arról lesz nevezetes ez a nap, hogy belefulladunk az Apple hírekbe, alig történt olyan, ami megütötte volna az ingerküszöbömet, olyan sztorit meg nem is találtam, amit szívesen megírnék nektek. Megjelent a nálunk nem elérhető iTunes-os filmek toplistája, szó van az iPhone…..
Michael Korsnak mindegy, hogy hol vagyok éppen, síelek a hegyekben (bár azt sosem szoktam), vagy süttetem magam és nyaralok a télben...?! "Mindenre van megoldás", ahogy egy barátom mondta magabiztosan, nem is oly régen. Nevettem. Eltelt egy pár év..., azóta már Ő is csak…..