Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P.mester

342 bejegyzést írt és 974 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Bevándorlók kisatírozva    ..
      Tájkép csata után (Krajobraz po bitwie, 1970)..
Orbanistan, Röszke, Hungarian-Serbian border, 2015   via   North Korean border, southern part, with colourful tapes         Berlin Wall under construction     Tündérmese, nem? Csodás ilyen országok társaságához tartozni!  ..
Magyar bevándorlók Ausztriában 1956-ban         Magyarország, 2015     Avagy kölcsön kenyér visszajár... Vagy mégsem?    ..
  Berlini Fal, 1961                              Magyarországi szögesdrót, 2015                 Még szerencse, hogy a mi kormányunk nem kommunista    ..
Ma hallottam Kapuváron, hogy amikor magyarok menekültek el az országból, az azért nem olyan, mint a mostani migránsok, mert mi "mégis csak" fehérek vagyunk, ők meg "négerek".   Nos, amikor a kapuváriak Amerikába,…..
minden kapuvár Bujdosóknak való 2015.07.09 21:20:56
   ..
1882 és 1914 között 2567 kapuvári lakos vándorolt ki Amerikába, South Bendbe. Ezeknek a gazdasági bevándorlóknak volt képük letelepedni, és elvették a munkát!!!   A 2013-as adatok szerint a város lakosságának ma is 2,4 %-a magyar, akik a gazdasági bevándorlók…..
1989       2015     Szokjunk hozzá, ez az ország a kommunizmusban érzi jól magát...
  Elvette a verslábainkat az idegenszívű jambusterroristája, pfejjj!    ..
1947-ben az országgyűlési választást, melyet népi demokratikus voltáról mindközönségesen kékcédulásnak nevezünk, augusztus 31-én tartották meg. Hogy, hogy nem, minő véletlenségből a Magyar Kommunista Párt helyi csoportja éppen a választások előtt néhány nappal, augusztus…..
vagyis: Sic transit gloria mundi   Hajrá Szovjetunió! Hajrá szovjetek!..
Nem, kedves olvasó. Mielőtt azt gondolnád, hogy ezt a szélsőliberális, Tel Avív- New York tengelyen mozgó karvalytőkés buzilobby mondja, közölném, tévedsz. Hanem!   Hanem ezt a Fidesz-ellenességgel nem feltétlenül vádolható, önmagát Magyar Nemzetnek nevező sajtótermék…..
ROSTA 001 from artmagazin.hu on Vimeo. ..
Az Oktatói Hálózat nyilatkozata   Kerényi Imre néhány napja minden szakmai alapot nélkülöző, durva támadást intézett a Színház- és Filmművészeti Egyetem ellen. Nyilatkozata - ahogy azt már sok tiltakozó személy és szervezet megfogalmazta - számos ponton sérti az emberi…..
A minap láttuk, hogy néz ki Debrecen új villamosvonala kívülről, most megnézzük, körülbelül mit lát a járművezető. A CAF-ok vezetőfülkéjének hátoldala ugyanis teljesen üvegezett, mondhatni közlekedésbarátok és kisgyerekek álma (Budapestre sajnos én se mernék ilyet…..
Sötét idők járnak a fideszes kovácsferencekre.  Gyorsnaszád Kapitányt borús kedvében találták a visegrádi zártosztályon - izé, zárt ajtós ülésen - csöppünket megviselte a rondán elvesztett legutóbbi időközi, és elérkezettnek látta az időt, hogy a lustaságok alól…..
P.mester 2013.09.05 20:50:56