Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Habzsolháp

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több éves kitartó kutatás után azt hiszem megtaláltam azt a közös nevezőt, azt a láthatatlan kapcsot, ami a politikai, faji, ideológiai és egyéb ellentétek dacára hazánkat (vagy netán az egész világot?) egy boldog, családias, összekacsintó kis közösséggé teszi! Ez a közös…..
Panka belefutott egy felsővezeték szakadásba a Nyugatiban. Az utasokat nem tájékoztatták, a MÁV-Direkt is csak a bizonytalan ideig szünetel dumát mondta, ahogyan később a Nyugati hangosa is. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy mi a büdös sünseggéért nem lehet időben…..
Varánusz Steril szebb jövőt! 2009.09.12 21:47:00
 Betonagya bárkinek lehet, ízlés szerint ehhez viselhet akár zsírpapírból készült szemüveget is, egyrészt adottság másrészt ízlés dolga. Ilyen embereket viszont ne engedjünk a törvényhozás, szabályozás közelébe. A szociális minisztériumnál a Népszavának úgy…..
Pilu Titoktartási nyilatkozat 2009.09.12 14:43:00
 Én, Csontos Marika a BKV gazdasági-vezératyaúristene fogadom, hogy a munkám során birtokomba került, a vállalat szempontjából stratégiailag fontos információkat harmadik félnek ki nem adom. Különös tekintettel az…..
Frrisítve:A Homoszexualitás eredete, azaz nem betegség, nem devianciaSokszor felmerül az a kérdés, hogy heteroszexuális ember minek megy ki, ez nem az ő ügye, biztos valami liberális jogvédő geci, aki fontosnak érzi így magát. Nem, sajnos Magyarországon a meleg emberek ügye, nem…..
A könnyebbség kedvéért összegyűjtöttük a homofóbok érvkészletét, legyen miből válogatni.  Ékes Ilona betiltatná a melegfelvonulást mert szerinte  a rendezvény félelmet kelt, veszélyezteti az iskolások erkölcseit és akadályozza a forgalmat, majd innovatív…..
Mert az RTL Klub mindent megtehet.Mert nem számít, hogy hónapok óta tudni lehet a magyar-portugál kezdési időpontját, most, egy héttel előtte esik le valakinek, hogy jé, ütközik a Barátok közttel. És mert nem lényeges még az sem, hogy ha most szombaton borul a papírforma, és…..
Nem hiszek a szervezett vallásokban, csak hülyítik az embereket, akik nem képesek önállóan talpra állni – hallani gyakran a nem hívők, esetleg „maguk módján vallásosak” érveit. Esetleg hozzáteszik, hogy akinek igazi hite van, azoknak nem kell közvetítő Istenhez.…..
Szégyellheti magát mindenki, aki a Penny Market féle vasárnapi sajtbalhéban részt vett!Nem akarom a Penny Market felelősségét elbagatellizálni, mert azért az ő olcsójános marketingstratégiájuk váltotta ki az emberekből ismételten a vadállatot, de azért nem lenne fair már megint…..
Mindegy miről Kamuvírus 2009.05.04 20:09:00
Olyan, hogy sertésinfluenza, egyszerűen nem létezik. Ahogy szivacsos marha-agyvelőgyulladás sem, és madárinfluenza sem. Nincs H5N1, nincs H1N1, kamu az egész.Hogy miért? Mert ha ép ésszel végiggondoljuk, nyilvánvaló, hogy valakinek/valakiknek bazi nagy üzlet tönkretenni egyes…..
Lenyúlás, elhallgatás, nyílt színi kalmárkodás: ezek már nem csak a politikai, hanem a közértpénztárosi osztály tagjaira is jellemzőek J. szerint. Olvasónk, mondjuk ki férfiasan, Törpgate-et kiált, amennyiben súlyos visszaélésekkel (konkrétan elhókuszpókosodással!) vádolja…..
Bár nem vagyunk feltétlen hívei Újbuda vezetésének (lásd pl. Zp, Rió), de eddigi panelzöldítő fejlesztéseiket minden irónia nélkül lelkesen fogadtuk. Lehet, hogy hiba volt? A múlt héten örömmel tudattuk, hogy felszerelték az első budapesti panelházra a napkollektort. Aztán…..
Mindenfelől azt hallani, hogy a vasutasok családtagjainak járó szabadjegyet vissza akarják vonni, tehát csak a vasutasok utazhatnának ingyen (és a rászorulók természetesen). A szabadjegyek, ingyenes bérletek évente több milliárd forint kiesést jelentenek a tömegközlekedési…..
"Ennek a népnek a 80-85 százaléka két emberöltővel ezelőtt még a földet túrta." (idelle)Divat lett - és a jövőben várhatóan népszokás is - szidni a létezett szocializmust és annak elitjét, a "komcsikat".Persze az a 40 év sem volt habostorta - miért, tán az…..
hángörienidiocc Megáll az ész 2009.04.02 12:59:00
Örömmel jelentem minden választójoggal rendelkező magyar állampolgárnak, hogy úgy cuzamme, egy az egyben le lettünk hülyézve.Az OGY házbizottsága a következő indokot bírta felhozni az ellen, hogy egyidőben tartsák meg az európai parlamenti választásokat és a Seres Mária…..
Habzsolháp 2009.04.02 14:50:01
@gusthy1: De ezek a népművészeti agyagedények nem azt mondták,hogy a törvény nem teszi lehetővé, hanem, hogy nem vagyunk rá képesek.
w Egy bajusz mind fölött 2009.03.25 06:45:00
Gyurcsány Ferenc azt üzente, harcolni kell az előrehozott választás ellen. Mégpedig azért, mert akkor jönne a Fidesz, nagyon, egészpályásan, és az horror. Továbbá program nélkül nem szabad választást nyerni eleve; ezzel szemben hamis programmal nyilván szabad, mert ő úgy nyert.…..
Mindig is tudtam, hogy Gyurcsány Ferenc veszélyes alak, de a hétvégén az is világossá vált, hogy ez az ember egy hatalomtechnikai zseni. (Kár, hogy a kormányzáshoz nem ért…) Az MSZP szombati kongresszuság belebegtetett lemondásával annyi legyet ütött, egy csapásra, hogy…..
Habzsolháp 2009.03.23 14:25:36
Habzsolháp 2009.03.23 14:45:55
@joker_face: Nálad a pont!
 A szombati kongresszus után három lehetséges forgatóköny körvonalai bontakoztak ki a jövőről. Gyurcsány Ferenc lemond, konstruktív bizalmatlansági indítványt nyújt be ellene 77 parlamenti képviselő, vagy bizalmi szavazást kér kormánya ellen. De jogilag mi is történt…..
Sziasztok, Feri vagyok, tarhálni indulok. Haha, ennyi búvalbaszott öltönyöst! BÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ. Dörzsölöm a tenyérkéim, telekoldulom mindkettőt román lejecskével meg európai eurócskával, NYIHIHI. Jaj itt a zsúrom, ők mind a legjobb barátaim! Egyszerűen…..
Habzsolháp 2009.03.03 18:35:18
Habzsolháp 2009.03.03 18:39:29
@8-as: Most akarja kihúzni a zsebét, hogy megmutassa,üres...
 Nem lehetett jó Gyurcsány Ferencnek lenni tegnap. Az illető az EU tagállamainak válsággal foglalkozó, rendkívüli brüsszeli értekezletén 180 milliárd eurós stabilizációs programot kezdeményezett a kelet-európai országok, köztük az államcsőd szélén járó Ukrajna…..
A jó ideje futó, angliai "Talk to Frank" drogprevenciós kampány legújabb reklámjában azt mutatják be, milyen hatással van egy ártalmatlan füves cigi elszippantása a célszemélyre. Sok hasonló filmet láttunk már, de ezek közül nekem ez kifejezetten tetszik, mert egyszerre…..
Azt hiszem tüdőgyulladásom van, mindenesetre rettenet rosszul érzem magam...A blog viszont nem állhat le, ezért itt a legújabb levél, amit egy számtalanszor elutasított roma tanító küldött nekünk.  Várom a véleményeket!T Szerkesztő!Rendszeresen figyelem a blogban megjelenő…..