Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Takacsi

1 bejegyzést írt és 307 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez volt a legkevésbé sikeres és legfeledhetőbb magyar tévésorozat Kádár János fénykorában. De egyetlen Kádár-korabeli tévésorozat sem tud olyan felejthető lenni, hogy elfelejtsék rendszeresen ismételgetni a kincstári nosztalgia tévében. Ez volt az az eset, amikor nem sikerült a propagandagombhoz…..
  Ha tetszett a video vagy a cikk és még szeretnél hasonlókat látni, akkor támogasd munkásságomat egy feliratkozással!     Eredeti szöveg (kisebb módosításokkal):   Mélyen tisztelt lányok és srácok, üdvözöllek titeket!   Bizonyára ti is láttatok már nem is egy olyan filmet, ami felkavaró…..
Habár véget ért már a nyaralási szezon, de mindig jól jönnek a szuper öteletek a következő utazás megtervezéséhez. Gyakran inspirálódom én is különféle utazással kapcsolatos honapokat bújva és ha igazi különlegességre bukkanok, akkor rögtön is el mentem későbbre.  Egyébként véleményem szerint…..
Ártalmatlan mese, ugyan már! Semmi erőszak, semmi agymosás. Végre egy rendes rajzfilm! De hiszen a gyerekek is imádják... ez szokott lenni a döntő érv. Imádják, persze. Mint a pufit, a csokit, meg a cukros üdítőket is. Igen, imádják. De vajon miért? Tudom, elsőre őrültségnek hangzik, de aki kicsit…..
A Légiót újabb tragédiák érték. A brazil srác, aki egy éve ment ki a szakaszomból Guyanára, kint motorbaleset áldozata lett. Engem kérdezett még meg anno Guyanáról, én javasoltam neki a kiküldetést, és jól is érezte kint magát… a motorral nem számoltam. Egy másik brazil srác a szakaszunkból…..
A VV Csoki néven ismert vellalakó a bekerülésekor forgatott kisfilmben azt mondta, hogy Szavazzatok rám, néger vagyok! és ezen a platformon tolta eddig a szekeret odabent, levarrt két vagy három lakót (VV Krisztiánt nem számoljuk bele, de sanszos), majd testi épséget veszélyeztetett és kizárult. A…..
Takacsi 2018.12.23 23:46:22
@sixx: kérlek az én kattintásom ne vond le azt a következtetést, hogy nézem is mert, egy másodpercet se láttam ebből a szarból (se) viszont ide tényleg kattintottam. Az is hiba volt, bocsánat.
Egy hosszú negyedik résszel folytatódik a Ka-50 ismertetője, mely tetőtől talpig sorra veszi a típus valamennyi technikai részletét. A sorozat első része ITT, az előző pedig ITT.   A Ka-50 műszaki részletei Szerkezet A helikopterek között a Ka-50 érdekes helyet foglal el, már csak a koaxiális…..
Az van, hogy holnaptól, azaz augusztus 1-jétől az amerikai HBO levetíti az Aranyélet első két évadát. Erre szokás mondani, hogy hoppácsak...
Az RTL Klub vette meg A Fal (The Wall) című vetélkedő licenszét, amit eddig az Egyesült Államokban, Franciaországban, Spanyolországban és Németországban mutattak be, elég jó számokkal. A vetélkedőt nem túl nagy meglepetésre Sebestyén Balázs vezeti majd. A Fal ötletét LeBron James kosárlabdázó cége…..
Tourmand Olcsósítottuk Izlandot 2017.06.26 06:00:00
Hogyan kezdjen neki az ember egy ötnapos kétszemélyes izlandi út megszervezésének, ha csak 4 hét van az indulásig? Én már rutinos vagyok a last minute utazások szervezésében, úgyhogy mentem sorban a szokásos listámon. Először foglalok asztalt a helyi gasztroszcéna legújabb, legmeghökkentőbb, vagy…..
Kevés olyan budapesti ember van, aki még nem látta a Rózsadomb hegyoldalában álló óriási betonkolosszust, munkába menet a Margit hídról, vagy csak a szigeten kocogva, de akár a város már szegletéből ne vetett volna egy kósza pillantást a helyoldalból kimagasodó óriásra...
Ezzel a címmel büszkélkedhet a nem éppen szokványos nevű a Lockheed SR–71 Blackbird, nagy hatótávolságú stratégiai felderítő repülőgép. Az SR-71-et 1964-ben mutatták be, 1966-ban debütált "élesben", 1999-ben "nyugdíjazták" a típust - és bizony közel 20 évvel később sem talált legyőzőre a világ…..
Az RTL Spike második saját gyártású műsora (az első a Playback Párbaj volt) egy Győzike Show-ra hajazó reality lesz, amiben a Balaton Soundon eljárt idióta tánca óta Közepesen Híres Köcsögnek számító Pumped Gabó és barátnője lesz a főszereplő, és pont úgy az életükbe pillanthatunk be, mint az RTL…..
Subba Gasztró poresz: Süküdüm! 2017.01.13 22:10:00
A video posted by nusr_et (@nusr_et) on Jan 7, 2017 at 2:44am PST..
Robert Capa 75 évvel ezelőtt, 1941-ben dolgozott először színes filmre, amikor arra kapott megbízást, hogy az Atlanti-óceán átkelését egy New Yorkból induló konvojról közvetítse. A riport a The Saturday Evening Post számára készült, de Angliába érve az angol Illustrated magazinnak is el tudta adni…..
Takacsi 2016.07.07 16:15:52
Takacsi 2016.07.07 17:17:51
@Mai Manó Ház: köszönöm, akkor nem szóltam egy szót se! Bocsánat :)
Csapó Gábor hibáztatja az áldozatot, hogy az nem húzta el a pináját:  FU, te ronda, dagadt szar. ..
Takacsi 2016.05.10 12:48:15
@lábatlan: nem, a Subba maradt le egy pár héttel.
Nem vagyok odáig az autókért, nem tudok órákon át beszélni a turbófeltöltőkről, egyrészt mert nem érdekel, másrészt meg azért, mert azt sem tudom, mi az. Nincs jogsim, autóm, nem érdekel ez a dolog (vezetés), BKV-zok és überezek, és minden évben megfontolom egy kerékpár beszerzését, szóval nem én…..
Az utóbbi évek számunkra legfontosabb Oscar-gáláját magyar idő szerint február 28-ról 29-re virradó éjjel rendezik meg Hollywoodban. A legjobb külföldi film mezőnyében toronymagas esélyesként induló Saul fia lévén érintettek vagyunk ugye mi, magyarok is, így várhatóan többen követik majd a…..
Takacsi 2016.02.18 21:59:59
Aszongya, áradjon a THÉTA felétek!  Feléd meg a végtelen nyányó B)  ..
Takacsi 2016.02.08 13:57:58
@Capt. Hindsight: a picsába, lebuktam! Igazából a Juli én vagyok!
Takacsi 2016.02.08 15:18:16
@Dr. Trejo: a videót le lehet ám állítani a teljes pc kikapcsolás nélkül is! Csak mondom...
Takacsi 2016.02.09 12:46:49
@Georges: de rá tudok, sőt a FB profilja is megvan. Én az eredeti bejegyzést szeretném látni, nem egy ilyen szar jpg-t. Szóval a linket az eredeti FB bejegyzéshez várom.
Ez nagyon összetett. Valaki rajzolja meg, könyi B)..
Takacsi 2016.02.08 11:59:16
@FranzSzekeres: hagyd, nem fogja érteni...
Subba Terror prank 2015.12.22 12:32:00
Sajnos ezen nagyon fogsz röhögni :D..
Sajnos nem vagyok nagyon otthon a Class FM reggeli műsorában, illetve az abban szereplők közül csak a három műsorvezetőt ismerem fel képről, a néha megszólaló női hangokat nem tudom beazonosítani, így azt…..
Takacsi 2015.08.06 16:46:34
Takacsi 2015.08.06 16:50:00
@Igaz Magyar (nem libsi): Változtass nevet: Igazi Tudatlan Barom.

Nem csak hülye vagy de buta is.
2014-ben én voltam a világ legrosszabb versenydatsun-bloggere. Viszont versenyautóztam, amennyit bírtam. Csak írni nem győztem. Illetve győzni sem győztem. De majdnem! És sokszor. Mert a Hangyász elég menő. Bár nincs kész. Íme 2014 összefoglalva. És még alig van május! A…..
Takacsi 2015.05.11 11:16:57
@protézisesh: +1 +1 +1
Mi már túl vagyunk rajta, de a családban van aki még csak most kezd rácuppanni a Bogyó és Babóca által épített, lopakodóan pusztító kreténségre - az érintett lurkó most lesz három. Első blikkre rohadt aranyos, bogarak (meg egy csiga) prüntyögnek és ökörködnek, jaj de jó,…..