Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Silvio

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Befordulok az egyirányú utcába, és jön szembe az Átlag család, bringán. A két gyerek teker az út közepén, a szülők meg néznek rám felháborodottan, hogy mit csinálok én, az állat. Ők is elhitték, hogy mehetnek a forgalommal szemben. Vélemények az azonos című írásunkról...
Kerékagy Taknyolás a Vestergade-n 2010.01.26 16:07:00
Nagy számok törvénye? Ha sok biciklis van a városban, sok fajta élethelyzetben lehet látni őket. Koppenhágában a StreetView kamerája előtt zajlottak is az események. Az egyik kerekes éppen földetérés közben került fel a térképre. View Larger Map..
És akkor Frei Tamás élére vasalt szafarinadrágjában, meg a hozzá színben és fazonban is passzoló ingben megállt a szavanna közepén. Mély lélegzetet vett, érezte, ahogy az afrikai levegő betölti a tüdejét, majd becsukta a szemét és elkiáltotta magát: „Ó, be csodás a…..
Silvio 2008.11.04 12:14:15
Csak egy észrevétel:
Sajnos a 111m magas bungy nem a második legmagasabb a világon, mint azt ahogy Áron is mondta a műsorban.
AJ Hackett nevével jelzett ugróközpontnak van a két magasabb bungy-ja.
Az első Macau torony 233m magaságból:
ajhackett.com/macau/bungy.html
A második THE NEVIS BUNGY 134m magasságával Új-Zélandon: www.bungy.co.nz/index.php/pi_pageid/29
Kis utánajárással találtam egy Magyart is aki megtette már ott: www.youtube.com/watch?v=gFHg_ur7rZs

Persze nem akarom elvenni a dicsőségét senkinek, mert a műsort nézve nagy teljesítmény volt ott leugrani. Főleg látva ahogy Margót már inkább lökték, nehogy úgy járjon, mint kedves Ágnes, akinek szerencséje volt, hogy nem történt nagyobb baja. Az első amit elmondanak ilyen helyeken, hogy így tilos ugrani ahogy ő tette.