Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Buzz Rickson

25 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cyclic Podcast Episode Nr 22 - Izhevski - 13.09.2011 by Cyclicagency on Mixcloud..
 Today I checked out to have a lunch the papirtigris asian restaurant. Pretty nice venue. Dining guide rulez...
A  közönség hozza létre a brandeket – mondta el Rupert Slade, és a Twittert, Apple-t, Facebookot említette. A kütyüőrült emberek reklám nélkül is sorban állnak a New York-i Apple-üzlet előtt, ha megjelenik az új Ipad.A piacon óriási változás ment végbe az…..
 acee: Erről eszembe jutott egy könyv,amit nemrégiben olvastam:Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter: Gazdag papa,szegény papaA lényege,hogy hogyan szállj ki a mókuskerékből, és légy a magad ura ;) Mert amíg alkalmazott vagy, addig bent szenvedsz a mókuskerékben..hajtasz a jobb…..
  Mi volt az a híres-hírhedt szeminárium, amikre mentetek?A szeminárium, vagy ahogy hívták páran a “fényterápia” arról szólt, hogy mi ott megvilágosodtunk és ha mázlink volt, hívőkké váltunk. :) Viccen kívül az egész kb arról szólt, hogy meg akarták…..
http://vimeo.com/6415220..
////////////////////// :) 2010.12.27 01:37:51
 A gyermek a férfi invesztáló hajlama nélkül nem nőne fel, viszont a férfi általában csak akkor hajlandó egy gyerekbe invesztálni, ha az garantáltan az övé. A garanciát azonban csak a kizárólagos szexuális birtoklás biztosítja, vagyis a férfinek a rejtett ovuláció…..
 http://www.thefinestwriter.com/blog/wp-content/uploads/2010/01/google-larry-page-and-sergey-brin.jpg..
Yes, it was. 21st century's greatest art form is technology...
http://www.youtube.com/watch?v=cMSDD0mD9mA..
http://www.scribd.com/doc/38599367/Berecz-Edgar-Pincer-kisokos..
 Vissza kell térni ahhoz, hogy ténylegesen is a legtehetségesebb embereket válasszák ki az ügynökségek, akiket meg kell fizetni. Az ügynökségeket el kell költöztetni a márványpalotákból, a munkatársak számára pedig olyan környezetet kell teremteni, amiben a munka örömmé…..
////////////////////// quotations 2010.10.05 22:15:44
"Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja." (Albert Einstein) Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni. "Passzíóból végzem a munkám, és ha valaki…..
"My philosophy of life is that if we make up our mind what we are going to make of our lives, then work hard toward that goal, we never lose - somehow we win out. " Ronald Reagan ..
 hvg.hu: Amennyiben tényleg marad a kereslet Magyarország iránt, lehetséges, hogy a legszimplább közgazdaságtani törvényszerűség miatt árfelhajtó hatása lehet.A.G.: Ez megtörténhet. Tapasztaltuk is, amikor egyszerre három film készült a városban, hogy néhány…..
"Mint a koktélbárban mindenki, ő is alkohollal lágyította az agyát. Ezt az anyagot egy élesztőgomba nevű aprócska teremtmény állította elő. Az élesztőgombák cukrot ettek és alkoholt ürítettek. Abba pusztultak bele, hogy az ürülékükkel tönkretették saját…..
"Láblógatva ülök a felhőm szélén és mosolygok..mosolygok rajtad, a többieken, rajtatok, hogy nemértitek:Az élet szebb, az élet több mint amit hisztek ti.Majd egyszer eljön az én időm és mindenki érteni fog,de addig én csak mosolygok és lógatom a lábam a…..
"you want genius, you get madness. two sides of the same coin. ""good artists copy, great artists steal" ..
 http://port.hu/az_erzekeles_hatarai/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=13123933&i_topic_id=1..