Regisztráció Blogot indítok
Adatok
4rthas

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába kéri az előfizető, hogy ne kerüljön bele a telefonszáma semmilyen kereskedelmi adatbázisba, a T-csoport ezt úgy értelmezi, hogy az általa megbízott telefonos kellemtlenkedőknek azért odaadhatja, állítja Gergely. Gratulálunk, ez igazi népszerűségnövelő üzletpolitika,…..
És akkor Frei Tamás élére vasalt szafarinadrágjában, meg a hozzá színben és fazonban is passzoló ingben megállt a szavanna közepén. Mély lélegzetet vett, érezte, ahogy az afrikai levegő betölti a tüdejét, majd becsukta a szemét és elkiáltotta magát: „Ó, be csodás a…..
Richelieu a következő posztot "népszerűtlen írás" megjelöléssel küldte el nekünk  valószínűleg azért, mert ha végigolvassátok, lesznek olyan pontok amivel majd nem értetek egyet, de szerintem szép számmal akad majd olyan is, aki osztja a véleményét. Eljött hát…..
4rthas 2008.11.04 11:32:53
Pls katt erre, hogy megkapjam a diákmunkámat

highpony.atw.hu/

Semmi spam vagy hasonló, de nekem óriási segítség lenne...


Thx
Jó film a Világok harca, Tom Cruise valószínűleg az első szcientológus brosúra átlapozása óta ilyen főszerepről álmodott, Steven Spielberg meg végre elérzékenyedés nélkül rendezhetett szélesvásznú népírtást. Meg is hozta a sikert a Tv2-nek, még a Celeb vagyok, ments ki…..
 Néhány éve masszív elhivatottságot érzek, hogy a szupergejl, mindenkikedvence U2 zenekar ellen evangelizáljak. Nem szeretem a U2-t. És erre sokkal több okom van, mint azoknak, akik kedvelik őket, mondjuk a jó zenéjük miatt. (Nyilván ide sorolható az olvasók…..
Filmdroid Betörni George Lucashoz 2008.11.03 21:49:10
Itt az új, nagyon jó előzetes a Fanboyshoz. Sajnos csak jövőre érkezik, tele lesz jó pár cameoval. Korábban a stúdió több csöcsöt, meg fingós poént akart a filmbe, majd a rajongók kiakadtak, ezért két verziót készítenek. A bemutatóval is kavarásztak, szóval nem lehet…..
A háromszög az mindig egy titokzatos geometriai alakzat, például ki hallott már szerelmi körről? Mert a körhöz mégis csak a tökéletesség képzete járul. Mai örjítő kérdésünk: minden féltékeny nőből előbújik a magánnyomozó, vagy azért vannak kivételek? Innen loptuk…..