Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doromboló

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com A kurva életbe! 2006.04.19 00:34:00
   Képzeljünk el egy nagyon modern, nagyon kortárs magyar drámát, amiben elhangzanak trágár, obszcén szavak és kifejezések. Ha ilyesmit le akarunk adni a tévében, akkor két megoldás kínálkozik, az egyik, hogy kiírjuk előtte, hogy 16 év alattiak csak szülői felügyelettel,…..
A nyomtatott média azért sokkal-sokkal jobb, mint például a számítógépes, mert papíron és festékkel csinálva plasztikusabban kijönnek a hirdetésekbe rejtett üzenetek. A Magyar Nemzet például minden választás előtt egész oldalas hirdetésekkel buzdítja arra az olvasóit, hogy…..
comment:com Amire nincs magyarázat 2006.04.06 00:23:00
Nincs is annál egészségesebb, ha egy tudományos-ismeretterjesztő csatorna olykor paródiaszerű ál-dokumentumfilmeket is a műsorára biggyeszt, így oldva egy kicsit a tudományos komolyságot. Mondjuk az furcsa, hogy a Spektrum nem jelzi a nézősereg felé, hogy hahó hülye, ez csak vicc!…..
Csak azért kerülhette el a figyelmünket szerda reggel, hogy az RTL-es Fábry Sándor mit keres a TV2-s Mokkában, mert éppen akkor szereltük be az utolsó csavarokat a Comment:comba. Most meg – legalábbis a Blikk szerint – áll a bál, amennyiben a pénisz-szarás-komcsidizájn…..