Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rózsika

37 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Számos férfit láttam bátran meghalni, és nekem elhihetik, hogy Ruth Ellis volt olyan bátor, mint ők.” Albert Pierrepoint Muriel levelet kap 1977 augusztusa. Mrs. Muriel Jakubait tekintete a polcon lévő képre tévedt. A fakó fekete-fehér kép egy örökké fiatalnak maradt női arcot ábrázolt. Muriel…..
a fejemmel van baj négy év után 2020.10.27 23:13:58
WOW!   Kicsit beleolvastam a korábbi posztokba és kénytelen vagyok azt mondani, hogy eddig minden stimmel. Nagy hülyeség az előre megköszöngetősdi, de nekem bevált. Szeretem a munkám, kicsit faszok a felsővezérek, de nem őket kell szeretnem. Az ügyfeleimmel is gyakran teleszalad a tudatom, de ez…..
A fehér liszt elhagyása első hallásra könnyűnek tűnhet, ám főzéskor, sütéskor előjönnek a problémák. A különböző egészségesebb, rostban és vitaminban gazdagabb lisztfélék nem mindegyike alkalmas például kenyérsütésre, tészta vagy piskóta készítésre, nem lehet mindegyikkel sűríteni vagy panírozni.…..
a fejemmel van baj annyiminden 2016.03.31 22:49:00
megvalósult abból amit kértem. Pedig nettó hülyeségnek gondoltam akkor is és ma is. Viszont van két tündéri gyerekem, a férjemmel szépen összecsiszolódtunk, kivéve amikor hőbörgés van, és a munkám is az, amire évek óta vágytam. Jó, a nem kormányfüggetlen vezetés dilettáns hozzáállását és…..
a fejemmel van baj kétév 2016.01.14 22:43:50
Legalábbis majdnem két éve jártam erre. Nem is csodálom, hogy alig találom az új-post-gombot. Elöljáróban annyit, hogy amekkora hülyeség ez az előre megköszönős kívánósdi, pont úgy működik is. Egyébiránt most fogalmam sincs, kellene e még bármi az életembe. Így jó ahogy van. Tehát köszi, kedves…..
Az európai hatásúnak, világpolitikai, sőt történelmi jelentőségűnek beharangozott idei tusnádfürdői beszéd még a jobboldalon is csalódást okozott. Többet mondott el a magyar kormányfőről, mint a dolgok állásáról. Pedig talán fordítva kellett volna lennie. Kiderül…..
Dinamó Műhely 33 perc 2015.01.02 11:18:15
A férfi pár perccel azelőtt eshetett el, hogy odaértem. Arccal előre bukva, mankója mellette. Hívom a 112-t. Gyorsan kapcsolják a mentőket. Elmondom, mit láttam, és hogy hol történt. Első kérdés: hogyan van felöltözve. Számítottam erre, azt hazudom, jól öltözött, középkorú…..
Rózsika 2015.01.02 22:09:44
@mj03lnir: a tied az első komment, amelyikkel egyetértek. talán te is belülről látod a rendszert?
Darth Weber, a Tűszelep Fekete Lovagja elégedett volt a szituációs helyzettel. Sikeres volt legutóbbi invesztációs befektetése, így vehetett végre egy hétvégi víkendházat. Miközben a teraszán ülve baconszalonnába csavart paraván sajtot majszolt, tekert egyet a hifi hangerején.…..
a fejemmel van baj eltelt két év 2014.11.03 00:23:25
bő két év. Megint visszaolvastam a régi postokat. Van értelme ennek a kívánságosdinak... Három éve vagyok férjnél, ahhoz mentem hozzá, akit egy szakmai rendezvényen ismertem meg. Jó fej. Kedves, aranyos, igaz, a régi énem mindezt "langyosvíz" jelzővel illette. Egyszerűen alig hiszem el, hogy…..
Egyensúlyt! Iszol te rendesen? 2014.04.11 10:12:16
Mindenki megtanulta az iskolában, hogy a testünk tömegének 70 %-a víz. Azonban az emberek nagyon nagy része a szükségesnél jóval kevesebb folyadékot visz be. Indokok, kifogások bőven akadnak. Nem iszok, mert... - gyakran kell pisilni menni - izzadok - macerás - lusta vagyok -…..
Az RTL Klub főnöke, nem a vakvilágba ígérgetett, amikor azt mondta: ha a kormány hadat üzen az RTL-nek, akkor majd lesz haditerve, és és be is veti azt. A csatorna mai Híradójában az alkalomhoz illően síri hangú és nagyon komor arcú Szellő István menten atombombával…..
Ezen a művészein beállított és megszerkesztett fotón jobbról a második, sárga hajú nő póthajakkal biznisszel. Fondorlatos üzletpolitikájának egyik alappillére, hogy ajándék kamutincsekkel növeli az önbizalmát néhány lelakott zsé kategóriás celebnőnek az…..
Rózsika 2013.07.22 22:57:14
@Zsuzsikám (the 4th): nagyőanikóra zseniális a hasonlat :). Az a szakácsnő-felkar is sokat ígér.
utolsó két postomat olvasva megrökönyödtem. még mindig szeretnék néha akasztott ember lenni, de ez privát gyengeségem, és amúgy se tudom megkötni a kötelet. DE: kvajó állásom van! vagyis volt mert gyesen vagyok de ne szaladjunk előre. szóval 2010 májustól hivatalban dolgozom,…..
Attilának nem tűnt fel, hogy egy Shell-kúton félárat fizetett az autópálya-ematricáért, minthogy a pénztáros véletlenül motoros verziót ütött be, így a következő napokban kétszer is megbüntették. A befizetett 27500 forint visszatérítésére kérte az ÁAK-t, akik viszont egy…..
Subba Új Alexander Marcus! 2011.11.03 13:56:00
Szerkesztőségünk nagy kedvence, a hihetetlen és teljesen megmagyarázhatatlan, német zenei jelenség legújabb remekműve. Pitschi-pitschi-popo! ..
Rózsika 2011.11.04 14:53:19
Subba Főnök 2011.10.01 22:08:00
Subba Melcsi 2011.10.01 22:17:00
Nézzetek körül Melcsi honlapján ha egy egészen picit vidéken szeretnétek érezni magatokat. Vidéken ilyesmit hallgatnak az emberek. Ugyanakkor, kérnék húszezer embert. ÉN TUDOM HOGY NEKEM NINCS OLYAN JÓ HANGOM,DE AMIT CSINÁLOK AZT SZÍVBŐL TESZEM! AMIKOR ELKEZDTEM AZT MONDTAM HA 1…..