Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pendaniki

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És akkor Frei Tamás élére vasalt szafarinadrágjában, meg a hozzá színben és fazonban is passzoló ingben megállt a szavanna közepén. Mély lélegzetet vett, érezte, ahogy az afrikai levegő betölti a tüdejét, majd becsukta a szemét és elkiáltotta magát: „Ó, be csodás a…..
pendaniki 2008.11.04 09:44:04
És megint hülyére vettek minket! Engem is. Mert ugye az ember kíváncsi, hát belenéz milyen is ez az új "valóságsó". Hát ez is csak annyira valóságos mint minden más a filmeken. Előre megrendezve, gondosan kitalálva hogyan kinek és mit kell csinálni, hogy legyen majd nézettség. És mivel elég hülye nép ez a magyar, hát be is vesszük totálisan.

Érdekes, hogy pont az első adásban kellett véletlenül
- a kamera előtt átöltöznie Voksán Virágnak aki bár tudta hova megy sexy fehérneműben villantott...
- Voksán Virág kapja a vízeséses feladatot és véletlenül pont sexy bikiniben van...
- és bár a feladatnak értelme sem volt semmi, és látni sem látszódott a megoldásból semmi a lényeg megvolt: véletlenül Voksán Virágról csurognak vízcsepek?

Persze értem, hiszen ha Bangó Margit "sexy" testét úsztatják meg a habokban nem lesz olyan merevedésem ami miatt holnap is megnézem majd a showt...

Persze vannak jó előre megformált mondatok mint pl. a kedvenc miniszterasszonyunktól amire jó nagyot tud bólogatni a söröshasú fognélküli orrtúrós magyar a fotelben, hogy "he, láttad anyukám, megkapta a magáét...." és ott voltak a tökös férfi magyarázatok amivel befedhető a félelem.

Persze biztosak lehetünk benne hogy a naaaagy szeretetet becsomagoló (Homo)Koz(s)ó nem fog "öngyi" lenni a lelki tehertől amit neki ez a "nem merem, jaja" okozott. El lehet mondani a kamerának és lehet pár bugyi nedves is lesz a szafarisapka alá bújtatott "szeretet-szemektől" de ettől még a fos fos marad.

A nagymenő keménylegény idológiájról és a máskor nagy arc Fiala kukaságáról ne is beszéljünk.

Egy biztos. A valóságsó ettől még sikeres lesz. A mamák nézik a szép tájat, a papák pedig a mi kis Virágunk izgató idomat. Legalább lesz mire gondolni miközben anyát meg kell pakolni szokás szerint hetente egyszer...

Egyszóval, igaz hogy nagyon jó volt Virág sexy testét nézve recskázni egy jót az egész nem ér egy kap szart sem ezen kívül.