Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vmaast

0 bejegyzést írt és 864 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Forma-1 világbajnoka, Lewis Hamilton 49,5 millió dollárért árulja otthonát! A négy évvel ezelőtt 43,9 millió dollárért vásárolt penthouse-t igen jelentős haszonnal szeretné eladni, ám ez mégis visszaesést jelent az eredeti, 57 millió dolláros elképzeléséhez képest. Az 5 hálószobás, 6…..
vmaast 2021.12.15 13:25:36
Tisztelt Cím! Akkor most kicsit szögezzünk le néhány alapszabályt. A szarjaidra neked van szükséged, nem nekem Tehát én állítom a szabályokat, nem te Te alkalmazkodsz hozzám, nem én hozzád   Ezeket fejtsük is ki egy kicsit bővebben, mert ma megint felbasztad az agyam!..
vmaast 2021.11.06 09:28:34
Annyi, de annyi jó dolog van az életben, ami csak úgy jön, aztán - még ha meg is kedveljük - hamar el is tűnik. Ezt sok mindenre vonatkoztathatjuk, még az édességekre is. Gombóc Artúr legnagyobb örömére fókuszáljunk egy pillanatra a csokoládékra.  Hiába volt sokak kedvence a Chokito, amelyet…..
Az autóvásárlás komoly és nehéz feladatat tud lenni, amely rengeteg utánajárást, tudakolást és időt igényel. Arról nem is beszélve, hogy viszonylag nagy pénzügyi beruházás is egyben, ezért érthető, hogy szeretnél a lehető legbiztosabbra menni. És szeretnéd elkerülni azokat a hibákat, amelyeket…..
vmaast 2021.02.23 12:25:07
@konrada: Látszik, mennyire másképp gondolkodnak az emberek :). Egy parkolássegéd minden norm... vezetni tudó autósnak feleslegesnek kellene hogy legyen, és a tempomat sem túl fontos az átlag felhasználó üzemidejének úgy 99 %-ában. Ezzel szemben egy tetőablak/napfénytető távolságtól és sebességtől függetlenül jelentősen növeli az autó komfortszintjét, már szellőzés és világosság szempontjából is. Aztán mindenki úgy válogat ahogy akar, vagy amivel a szomszédnak oda akar szúrni :D
     A népszerű mobilok hamisítása mindig is kifizetődő üzlet volt a mindennemű tudást és tapasztalatot nélkülöző kisebb kínai üzemeknek. Eddig azonban többé-kevésbé elmondható volt, hogy ezen telefonok minél kisebb összegből, minél nagyobb pontossággal igyekeztek lemásolni és így átverni a…..
Vérengzés a Csillag börtönben - 1984   1984 október: A szegedi Csillag börtön előtti piac népe csak annyit látott, hogy szirénázó mentők érkeznek a börtönhöz és véres testeket hoznak ki. A várost elárasztották a rémhírek. „A Szegedi Dózsa—Makó futballmérkőzésen... a szurkolók... a városban bujkáló…..
vmaast 2019.06.15 12:20:34
@HgGina: Milliós kártérítéssel...
Lazarbibi Hangfegyverek 2019.03.08 16:52:50
Ez alkalommal a hang fegyverként való felhasználásáról lesz szó. Ez a téma nagyon sok érdekességet rejt, de gyakran táptalaja az álhíreknek. A poszt célja kizárólag a valóban létező projektek, és az effajta fegyverek tanulmányozása. A hallható hangok frekvenciája 20-20.000Hz-ig terjed. A fül az…..
vmaast 2019.03.10 11:26:13
@morph on deer: A hazai politikusok 99%-a enélkül sem képes egy épkézláb mondatot elmondani.
Feltehetnénk találóskérdésnek, hogy mi ez a fenti képen, de inkább eláruljuk, hogy a guminyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) szenzora, és egyáltalán nem így kéne kinéznie. A pöcök tönkretételével vádolt cég tagadja, hogy náluk deformálódott volna el, ami persze simán lehet  igaz, de azért az eléggé…..
vmaast 2019.01.17 19:53:34
@PITTA: Független tesztek tömkelege állítja, hogy a négyévszakos cuccok teljesítménye ma már kiegyensúlyozott, de sem a direkt nyári, sem a direkt téli abroncsok szintjét nem éri el. Ez nem azt jelenti hogy bizonyos használati feltételek mellett rossz választás lenne, de a használója azért legyen vele tisztában, hogy a segge folyamatosan a benga négerek felé néz. Magánvéleményem az, hogy spórolás oldalról kizárólag extrém kis futásteljesítmény mellett van értelme, amikor a nyári + téli garnitúra hamarabb öregedne kővé, mint hogy elkopik. Minden más csak esetben szarrágás.
vmaast 2019.01.18 19:31:43
@PITTA: Mint ahogyan írtam is, olvasott, látott független tesztek eredményei alapján írtam, ez nem az én véleményem. Az csak a második gondolat, a vélt spórolásról, ami meglehetősen kedvelt érv. Készséggel elfogadom a tapasztalatod, de abban ugye egyetértünk, hogy egyéni tapasztalat akkor sem feltétlen mérvadó. Annyira nem, hogy akkor sem tennék kinyilatkoztatást, ha használtam volna ilyet, bár az összehasonlítási alapunk hasonló, 11 éve ugyanaz az autó, előtte 13 évig egy másik. Tesztgyőztes abroncsom sosem volt, nem érdekelnek a fizetett tesztek ;-). Közel húsz éven át különböző Yokohama gumikat használtam (amik a tesztekben általában meg sem jelentek), a leggyengébb is fényéveket vert pl a Michelin MXV3-ra, amit pedig a maga korában a legjobbak között emlegettek. Most nyáron Premiumcontact van fent (ami meglepő módon majdnem olyan jó mint a Yokohama A509 vagy az A539 volt), télen pedig Pirelli Sottozero. Nem abroncsot váltok hanem kereket, szóval egy Forinttal nem kerül többe, mint egy garnitúra AS. Nyilván sok olyan abroncs van, amit gond nélkül befog egy minőségi négyévszakos, de kétlem (és ne vedd személyeskedésnek), hogy bármelyik Yokohama közelébe érne. Egyébként pont az az okfejtés okafogyott, ami szerint mindenben tökéletesen megfelelnek. Ha pölö a Vredestein is így gondolná, miért is gyárt külön nyárit, és télit? ;-)
Évekkel ezelőtt kezdtem meg ezt a sorozatot, amelyben autós hirdetéseket hoztam jellemzően az ötvenes évektől a nyolcvanas évek végéig. Sok kritika éri a mai autós felhozatalt és ha a "régen minden jobb volt" azért nem is mindenben állja meg a helyét, azért nagyjából tudjuk hogy a környezetvédelmi…..
Akinek van kutyája, tudja, hogy az évek során milyen erős érzelmi szálak szövődnek közöttük. Sajnos azonban a kutya élete rövidebbre szabott, mint az emberé, és az elválás fájdalmas lesz – írja a La Stampa, amely beszámol arról, hogy a probléma most azért került előtérbe,…..
vmaast 2018.10.28 17:47:27
Látom, mégsem hiszem, nem hiszem, hiába látom A fenti állítás Tom Wolfe Festett malaszt című írásának egyik igen találó fordulatát fogalmazza át, amely szerint a korábbi dogma alapján akkor hittünk el valamit, ha láthattuk. Ő azonban az absztrakt expreszszionizmusra alkalmazva kifordította ezt a…..
vmaast 2018.07.22 19:02:30
A kínai mobilok minősége meglehetősen sokat fejlődött az elmúlt években, és hazánkban is sok éve jelen vannak már az olyan mainstream-nek számító nevek, mint a Lenovo, Huawei, Xiaomi, Honor és egyebek. Vannak azonban kevésbé ismert márkák is, melyek után egy kicsit keresgélni kell, azonban ezekben a…..
A magyar közélet kifogyhatatlan humorforrása Németh Szilárd. Az már a Fideszt minősíti, hogy alelnökének tett meg egy cégéres bohócot, akinek nem probléma össze-vissza beszélni az ótvar marhaságokat, és még meg is sértődik közben. Közvetítés a kupolás óvodából...
A Bárdi Autó Zrt. idehaza az egyik legjelentősebb autóalkatrész hálózat. Nagymúltú, jónevű cég. Alapítója, a Monarchia első alkatrész-katalógusát 1905-ben kiadó Bárdi József vélhetően nem lenne büszke az alábbi panaszkezelésre. Sziasztok! Egy érdekes garanciális hozzáállásba futottam bele…..
Az Iránban nemrégiben kitört tiltakozások, melyek tömegeket vittek ki az utcára mind a kormányellenes, mind a kormány melletti tüntetésekre, az ország gazdasági problémáival kapcsolatos kérdéseket vetettek fel...
vmaast 2018.01.16 12:30:54
@HaD: Nem arabok. Perzsák.
Leesett az első hó, és itt a ködös időszak. Nyilván ezt mindenki észrevette, de nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy olyanok is észrevették, akik rettegnek vezetés közben, és/vagy nyárigumival nyomják, még mindig. De most harminccal.  Országúton. És gyűlik mögötte a sor. Megy a paraszt…..
vmaast 2017.12.05 12:43:22
@Balogh Ádám Software: Dehogynem... Ha valaki pl 30-al tötymörög egy mondjuk 70-es úton, mindenki előzgetni fogja 31-70 km/h-s sebességig (ideális esetben ugye), és az is felesleges veszélyfaktor.
Amúgy köd sem feltétlen szükséges mindehhez, Budapesten pl a legkisebb eső is kihozza pár júzerből a "márpedig én ma épségben hazaérek" életérzést, amit egy 25-35 ös max tempóval támogat meg.
Mindig is imádtam a girbegurba Gül Baba utcát. Olyasféle ódon, magával ragadó hangulatot árasztott a hepehupás kockakövek miatt, amit egyetlen más helyen sem éreztem. Újra és újra felsétálni a sima köveken felért egy tornával. Budai sétáim során egyébként az olyan meredek kis utcák, mint például a…..
Már az is érdekes, hogy mit keres egy hamis Huawei tok az eMag kínálatában. Az sem elegáns (sőt!),  hogy a vásárlói értékeléseket szűrik az oldalra kikerülés előtt. Azt a fura ügyfélszolgálati és panaszkezelési policyt meg el sem merjük képzelni, aminek az eredménye egy szomorú fejecskével ellátott…..
vmaast 2017.11.23 18:02:18
@Attila F: Pl attól hogy más anyagból készül, ami miatt elszíneződik, kinyúlik, leesik, vagy már eleve pontatlan, esetleg kapásból más, mint a képen... a választék végtelen... Ez mind nem bosszantó, ha az ember olcsó másolatot vesz és számol vele, de a júzernek valószínűleg elege van abból hogy hülyének nézik. Amúgy igaza is van. A posztolók többsége meg félcédulás, ha ebből csak annyi jön le, hogy ekézni kell érte.
Leteszteltük és valóban szándékosan szétülteti az egy foglaláson szereplőket a Ryanair csak azért, hogy utána felkínálja: fizessetek és akkor ülhettek egymás mellett. Ennél nagyobb pofátlansággal rég találkoztunk, főleg, hogy még le is tagadják, hogy változtattak volna a rendszerükön. Valahol…..
vmaast 2017.11.09 12:19:18
@futo0001: Trejo csak egy retardált troll, nem érdemes neki érvelni. Nem érdekli ;-)
Nem vagyok zenész és az X-Faktor sem a kedvenc TV műsorom, de a színvonalas számokat nagyon szeretem és mindig érdekeltek a tehetséges emberek. A korábbi években csak a hajrákban figyeltem az X-Faktort és az ott felcsendülő számokat, de idén a kezdetektől nyomon követtem a műsort. Mostanra kialakult…..
A múltkori cikkem, 'A világ 10 legszebb vasútvonala' elképesztő sikereket ért el: több, mint 75 ezren néztétek meg egy hétvége leforgása alatt, amit ezúttal is nagyon köszönök! Most a világ leggyönyörűbb autóútjait válogattam össze nektek, amelyeken az utazás nemcsak mesés, de minden bizonnyal…..
Ha valaki lelkészből lesz humánminiszter, majd Kis Híján Köztársasági Elnök, annak tudnia kell bánni a szavakkal. Balog Zoltán szinte havonta kínos ügyekbe keveredik. Lehet, hogy a médiaszerepléseket másra kellene bíznia. ..
Semmi nem kapcsol össze úgy a természettel, mint egy csodaszép hegyi túra. Vannak, akik a lassú, kényelmes erdei sétákat kedvelik, míg mások szeretnek játszani a halállal és rákaptak az adrenalinra. Ez a lista nekik szól. A hét legrettenetesebb, legveszélyesebb, leghalálosabb…..