Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kivagyok

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindegy, hány ezer hülye videót láttál az interneten. Mindegy, hány részt láttál a Jerry Springer showból. Mindegy, ha utálod az erőszakot, és az is mindegy, ha ízléstelen dolognak tartod a röhögést nálad szerencsétlenebb embertársaidon. Most akkor is röhögni fogsz. ..
  A fiatalember nyilván annyira szereti a Misfits együttest, hogy simán az arcára tetováltatta a logójukat. Nyilván semmilyen nehézsége nem fakad ebből a mindennapi életben. (Forrás: ModBlog)..
Mindenek előtt elnézését kérjük minden olvasónak, Várhalmi A. Miklóst már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna ismernie az országnak. Sajnos azonban a Változás és Megújulás Bajáért Egyesület vezetőjének polgármesteri kampányfilmje csak most jutott el hozzánk. Nincs…..
Subba Hét hőse - A trailerhang 2006.11.13 11:08:00
Két hang van, akinek a fejére mindenki kíváncsi. Az egyik az RTL minden műsorajánlóját felmondó férfi, a másik pedig a világ kezdete óta az összes hollywoodi film trailerét pátosszal megtöltő amerikai. Az utóbbiról szól az alábbi riport, és a legjobb, hogy a csávó teljesen…..
Hát igen, fény derült a képek titkára, a tippelt nehéz családi helyzet/kényszerítés/nem én vagyok a képen szentháromság mellett egy huszárvágással újabb elemmel gazdagodott a népi folklór, a lerobbant a kocsim, meg kellett csináltatni cíművel. A blikk.hu szerint…..
Ez a sok randalír szinte már elviselhetetlen. Szerencsére a Riadt Mosómedve, a Vörös Kiscica, a Mókás Pingvin és barátaik egy kicsit most is enyhíteni tudnak a komor hangulaton.               ..
comment:com Csintalan szakért 2006.10.01 20:23:00
Meglepetéssel vegyes ijedelemmel észleltük, hogy a Hír TV nem kisebb gondolkodót kért fel a választási műsor egyik "szakértőjének", mint Csintalan Sándort. (A másik két szakértő Horkay-Hörcher  Ferenc von Heti Válasz, és Szerető Szabolcs.) Szóval felmerül az…..