Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bazseee

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti kisfilm eredendően a Corvintető tetőkertmoziját hivatott reklámozni, de annyi klassz felvétel van benne, hogy gondoltam megosztom veletek. A legszebb, amikor a házfalaknak csak egy részét világítja meg a lemenő nap. Egy go-pro quad helikopterrel vették fel. Hát nem…..
A tegnapi tapizós termék bejelentését követően az Apple kiadta a Magic Trackpad and Multi-Touch Trackpad Update 1.0-ás frissítést, ami nevéből következően nemcsak a Magic Trackpaddal ismerteti meg a Maceket. Az Apple a háromujjas ablakmozgatás képességét a laptopokra is…..
Michael Jordan imádja a gyökérsört. Nagyon. (Alulról felfele kell olvasni.)..
Múlt hét kedden jelentek meg az új 15 és 17 colos MacBook Prók, amik hozták a tőlük elvártat, és magukba szippantották az Intel Core i5 és Core i7-es processzorait. Olyan gyorsan megérkeztek a demógépek Magyarországra, ahogy például az iPad sosem, pénteken már az XMS-ben vehettem…..
Nem csak Európán belül lehet olcsón repülni, igaz, itt sohasem lesznek ingyen jegyek. Az idén ősszel elvérzett az egyik transzatlanti low cost társaság a Zoom Airlines. Ennek az lett a hatása, hogy a konkurenciát jelentő Air Transat (AT) jegyárai egyből megemelkedtek, igy amig nem…..