Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bokacsizma

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Duna TV először szerdára, majd péntekre ígérte a nagy bejelentést arról, hogy ki lesz Stohl András utódja a Tűzvonalban című sorozat negyedik évadában. Herczeg Dóra, a csatorna sajtófőnöke kérdésünkre szombat délelőtt azt válaszolta, hogy sajnos még mindig nem tudnak…..
bokacsizma 2010.05.15 14:32:55
@VLADISZLAV: Na jó, de ott nem ugyanazt a karaktert játszotta más, nem? Kicsit olyan gagyi eljárás, meg lehetne szokni, persze, de akkor is ott van az előző színész az utód előtt....
Kezdem nem érteni, h mit akar a tv, ha 6 részt ígyis-úgyis levetítenek, akkor befejezhetnék vele, azt csók. Utána nem játszik.
Gondoltam én is megosztom veletek a tapasztalataimat. A fejvadász cégek még csak nem is ismerik a végzettségeimet, nem hogy azt hogy mit tanultam, mihez értek. Szerintem, ha valaki HR-es pályára adja a fejét, akkor az minimum, hogy legalább a felvi.hu-t megnézi és elolvassa, hogy melyik…..
Itt a december, a kertévék kezdik a nézők szívatását. Nem elég ugye, hogy év közben ide-oda pakolgatják sorozataikat, amiket nem mellesleg képtelenek időben elkezdeni - mármint akkor, amikor a műsorújságban ígérik - ilyenkor télen lepihentetik a nagyágyúkat, és csak tavasszal…..
bokacsizma 2009.12.07 22:00:38
@ave: Bizony, megvan az összes Hause, szinkronosan, a mostaniból(6. évad) pár rész csak, ami a feliratos. Persze tv2-n is néztem szerdánként néha, de az igazi mégis reklám nélkül :)
Balkan A lakó legyen otthon! 2009.11.16 21:00:00
 Kiírták a lépcsőházban egy falra celluxozott papírra, hogy kedden jönnek leolvasni a gázórát, és mivel egy évben egyszer van ilyen (sárga kiemelővel), és ekkor digitális fényképet készítenek az óráról, ezért saját érdekében mindenki biztosítsa a lakásba való…..
Ma Freya észrevételeit olvashatjátok a tömeges elbocsátásokról. Erynnis remélem hamarosan előkerül, addig is Dzsúsz. Sziasztok Csatoltan megtaláljátok levelem. Kérlek publikáljátok a blogon, ha időtök teheti. Köszönöm, jó pihenést. Kedves üdvözlettel,…..
bokacsizma 2009.08.25 13:13:00
@Herr Strohmann: Bizonyám! A 700 folyamatosan csordogál el, még nem mind távozott. Király lehet minden egyes nap úgy munkába menni, hogy összeszorul a gyomrod, ma rúgnak-e ki. Mindenki ezt érzi most, egy éve, a válság miatt. Csak azok a szerencsétlenek legalább 5-6 éve így mennek dolgozni. Sokuknak épp csak 8 általánosa van.
Mai posztunk beküldője esetében megértem azt, hogy nem szeretné még a nevét sem nyilvánosságra hozni, bár ha feljelentést tesz, a magyar jog nagyszerűsége miatt a feljelentett fél láthatja az összes személyes adatát. Engedjétek meg, hogy mai friss és felkavaró kalandomat egy…..
bokacsizma 2009.08.23 17:12:00
@endruboy79:
:D :D
Kis ravasz. Tehát ketten voltatok, csak megtévesztettétek.
A Homárerő Ivett esetében is működésbe lépett. Egy héttel a DHL-es pökhendi futárról szóló poszt után már meg is oldódott a probléma, a kanapé végül az utca helyett a lakásba került, ráadásul ki is csomagolták a kedves futárfiúk.Megoldódott a kanapé-problémám… A…..
urbánus menekülés Szily László 2009.05.21 15:28:54
Úgy lettem újságíró, hogy ültünk a Nagycsarnok melletti Csarnok étteremben, ahol a városban először adtak csapolt Kronenbourgot, és egyszer csak bejött egy kedves, golyófejű fiú hülye kalapban és bekötözött füllel, és megkérdezte, hogy lefotózhatna-e minket egy Magyar…..
Ritka szerencsésen estek egybe az akciók csütörtökön, egyszerre árulták a fanszőrzetes csirkecombot és a zöld pörkölthúst. Aki a harmadik specialitásra is kiváncsi, alant kielégítheti a vágyait, ott olvasható Kis Balázs vonatkozó levele is.Kedves környékbeli Barátaim,…..
bokacsizma 2009.02.02 03:10:29
@ofélia: Mekkora arc vagy!
Órák óta röhögök ezen!
Állatira tetszett!
Lehet elgondolkodok a tyúktartáson.
Nem eszek husit az olykor becsusszanó halacska kivételével, mert nem ízlik.
De. Párom eszik, tehát veszek+el is készítem. És borsózik a hátam az előcsomizott-fóliázott, műanyagtálkás husiktól. Mindig azon morfondírozok, ha ilyeneket veszünk, hogy vajon mióta küpped a fólia-és műanyagtálka-ágyon?
Párom ráadásul soha nem hajlandó a pultosnénitől felvágottat venni, csa előcsomagoltat. Rábízom, bár én-megkockáztatva a nénike nullhigéniás kezecskéjét-inkább azt venném...
Idelenn Pécsen 3 tecsó is van, és két köpésenként spár. Ahova járok-a nagytecsó, pl, ott zöld husi nem volt még-bár nem ott veszek, csak néztem, de ott kedvesek a húsos eladók. Volt, hogy nemet intett a fejével, amikor rákérdeztem egy felvágottra... :)
Ellenben zöldnari, mutáns gigaidared, és társaik előfordulnak.
Amúgy nekem még az ...ssza a csőrömet, ha a tecsóban AKCIÓS előcsomizott papreszt árulnak CSAK 300 ft-ért 4 db-ot, aztán veszek normál árú 4 db-ot mondjuk 250-ért....ez mindegyikre jellemző.
Nem is mostanában vettem ilyen MOSTAKCIÓ cuccot.
Sárdobáló Mentők 2009.01.02 06:00:00
Ma este mentőt hívtam a Nyugati aluljáróban egy hajléktalanhoz. Mielőtt odaértem hozzá próbált bekúszni a jóval megelegebb metróba, de onnan az egyik ellenőr egy egyszerű kézmozdulattal kiküldte.  Nem tudtam megállapítani a korát, általában nem is lehet ilyen esetekben.…..
bokacsizma 2009.01.02 21:39:31
@marvin: Ez a helyes hozzáállás.
Egyébként ez az egész olyan, mint egy elcseszett, megvalósult utópia. Most már mindegy, ki vagy, és mennyi pénzed van, az életeddel nem te rendelkezel.
Tisztelet a posztolónak. A többi rövidlátó fikázónak pedig....jó éjszakát!
bokacsizma 2009.01.02 21:45:31
@Gery Greyhound // Megújult a bestofgyurcsany.hu >>: De az a gond, hogy nem csak vígan borozgató csövesek vannak. Még mindig az a probléma, hogy honnan tudod, melyikhez tartozik?
Koprodukcióban mától fixen ezen az oldalon elérhetővé teszünk szerzőtársammal egy szólistát, azaz szavak listáját, amelyekkel lépten-nyomon összefutunk, és talán segítség lehet másoknak, a blog olvasóinak és a Google bátor használóinak egyaránt. Rejtélyes szerzőtársam…..