Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csenty

25 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elveszett illúziók Betörő 2012.08.23 19:42:29
Ma amikor boltban voltam, avval hívott a férjem, hogy valaki be akart jönni a lakásunkba kulccsal!!! A fiam odament és mondta anya jön, hát nyitották volna az ajtót, de már csak hallották a futást a túloldalon. Na remek.. nem elég hogy be van jelentkezve ide 8 lakó, akiket keres…..
Elkészült az Index Android- és iPhone-alkalmazása. A célja a lehető legkényelmesebb olvasgatásélmény, hogy a mobilos Indexet ugyanolyan egyszerű és kellemes legyen lapozgatni, mint egy hagyományos újságot. Az Android Marketen és az Apple App Store-ban ingyen elérhető programok az…..
November 28-án a Mercedes egyedi billboard+layer hirdetéssel jelent meg az Index címlapján. A kreatív az eddig megszokott megjelenésektől teljesen eltérően, 3D-s formátumban, az Index teljes nyitóoldalát felhasználva reklámozta a Mercedes új B-osztályát. A layer egy nap alatt…..
A Blog.hu Premium Selection blogjai közül ma az Urbanista mutatkozik be. Az Urbanista talán Magyarország legismertebb város- és ingatlanblogja. Alcíme (Te hol laksz?) jól jelzi: mindennel foglalkozik, ami szűkebb vagy tágabb értelemben vett lakóhelyünket jelenti, legyen az…..
A CEMP Sales House, az Index-csoport értékesítője, hirdetésszervező kollégákat keres. Szükségünk lehet rád, ha van direkt értékesítésben tapasztalatod, számítógépen nem csak a shift+delete gombokat ismered és az interneten sem adnak el kilóra. Az életed része a jó hangulatú…..
A Blog.hu Premium Selection blogjai közül ma a Neszeszer mutatkozik be. A Nesze!szer az első magyar beauty blog, amely egyszerre foglalkozik a szépség minden részével. Beszámolunk az általunk jónak tartott termékek megjlenéséről, de nem feledkezünk meg azokról a pillanatokról sem,…..
A Blog.hu Premium Selection blogjai közül ma a HírCsárda mutatkozik be. Az 1351-ben alapított HírCsárda Kelet-Közép Európa legnagyobb szatirikus álhírportálja, amely néha igazabb, mint a valóság. Az elmúlt években elértük, hogy az "Azt hittem, hírcsárda" az abszurd,…..
A Blog.hu Premium Selection blogjai közül ma az Annenn mutatkozik be. A név árulkodik, hiszen az AnnEnn blog neve Regős Adrienn és Dörnyei Mariann nevének egyesítéséből született. Ez jól tükrözi azt a két világot, ami az oldalon találkozik és megmutatkozik egy közös téma…..
A Blog.hu Premium Selection blogjai közül ma a Kapanyél mutatkozik be. A 2011 januárjában indult blogot többen írjuk, és mivel sokfélék vagyunk, témáink is szerteágazóak. Van köztünk kertépítő, bölcsész, agrármérnök, statikus, kertészmérnök, tanár – egy a közös:…..
A Blog.hu Premium Selection blogjai közül ma az Extremesportok mutatkozik be. Az extremesportok.blog.hu egy extrémsportolókból álló csapat blogoldala. Tesztelünk és fejlesztünk sporteszközöket, új és fura extrémsportokat, filmezünk fotózunk. A blogon közzétesszük a legújabb és…..
A Blog.hu Premium Selection blogjai közül ma a Világutazó mutatkozik be. Világutazó blog 2010 márciusában indult virtuális kalandozásra. Naponta frissülő, tartalmas, szórakoztató oldal az utazók és utazni vágyók számára. Célunk az volt, hogy közelebb hozzuk a néha…..
A Blog.hu Premium Selection blogjai közül ma a Fűszer és Lélek mutatkozik be. A Fűszer és Lélek blog 2007 áprilisában indult gasztronómiai naplóként, ami azóta inkább családi bloggá nőtte ki magát. Még ugyanabban az évben megnyertük a HVG Goldenblog gasztro kategóriájának…..
A Blog.hu Premium Selection blogjai közül ma a Munkahelyi (T)error mutatkozik be. 2008 szeptemberében született meg az ötlet, hogy a megalázott, kizsigerelt, ok nélkül elbocsátott munkavállalók tapasztalatait valamilyen formában a nagy nyilvánosság elé kellene tárni. Sokat…..
A Blog.hu Premium Selection blogjai közül ma a Ágy-asztal-Tv Blog mutatkozik be. A 2010 januárjában indult Ágy-Asztal-Tv blog az egyik leglátogatottabb magyar belsőépítészeti témájú életmód- és énblog. A tematikát tekintve minden lakókörnyezetére igényes olvasóhoz szól és…..
Június közepén indul a Velvet Balaton blogja.  A nyári melléklet kifejezetten a fiatal közönségnek szól és napi rendszerességgel  frissül majd. A blog nagy hangsúlyt fektet a szórakoztató tartalomra: a stáb rendezvényekről tudósít, nyaraló celebek és a legjobb lángos…..
Az Index történetében először április 29-től szponzorálható a nyitóoldal felső harmadában található időjárás-doboz.  A közvetlenül a felső billboard alatt található elem fejléce átszínezhető, aláfűzött linkje a hirdető oldalára mutat. Az új hirdetési…..
A CEMP Sales House portfoliójának oldalai, rovatai januárban is uralják a hazai piacot az Esomar AB státuszúak hatékony elérésében. A 15 évnél idősebb belföldi látogatók közül legalább 100 ezer Esomar AB státuszú valós felhasználót elérő oldalak, rovatok sorrendje a…..
Az amerikai Eyeblaster egy kutatást jelentetett meg a kereső és display (elsősorban banner) hirdetések kapcsolatáról. A kutatás azt vizsgálta, hogy ezek a csatornák együttes használat esetén milyen arányban vezetnek konverzióhoz. A kutatás során 2008 június és 2009 augusztus…..
Bodoky Tamás, az Index főmunkatársa a Gőbölyös Soma és a Minőségi Újságírásért Díj után a Pulitzer-emlékdíjat is megkapta tényfeltáró cikksorozataiért. További részletek az Index Kult cikkében...
2010. április 25-től megváltoznak a CEMP Sales House szerződéses feltételei. A dokumentum minden eddiginél részletesebb és áttekinthetőbb lett, olyan új elemekkel, mint az általánosan használt hirdetési definíciók, a politikai hirdetésekre vonatkozó szabályozás, valamint a…..
A CEMP Sales House 2010. április 1-jétől frissíti árait, árstruktúráját. Az egyes felületek forgalmi mutatóira, a hirdetési formátumok használatának változásaira, illetve a jelenlegi hirdetői igényekre reagálva került az új árlista kialakításra, amely lehetővé teszi a…..
A retargeting (újracélzás) lényege, hogy azoknak a felhasználóknak, akik a kampányidőszakban már érdeklődést mutattak a hirdető terméke iránt – jelen esetben felkeresték a wizzair.com oldalt, de nem vásároltak – egyedileg célzott (újracélzott) hirdetéseket…..
A Kia Venga februári bevezető kampányában a széles elérés és a látványos, egyedi hirdetések használata egyaránt fő szerepet kapott. Az Index címlapon futtatott, összehangolt layer és banner kreatívok, valamint a Totalcaron megjelenő, egész oldalas interstitial a márkát…..
Piacvezető online bulvár magazinunk, a Velvet 2010 januárjában átlépte a havi egymilliós egyedi látogatószámot. Átlagos napi látogatószáma a tavalyi év során közel kétszer olyan gyorsan nőtt, mint a hazai internetező közönség, s idén már átlépte a 170 ezret (forrás:…..
2010 februárjában a szolgáltatási színvonal további emelése érdekében három szakemberrel erősödött a CEMP Sales House csapata.Donáth Fruzsina sales account csoportvezetőként, Csasztvan Nóra senior account menedzserként csatlakozott az értékesítési csapathoz, Ihász Ingrid pedig…..