Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lamerdog

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az EMI Klubban tartott nemzeti délutánt, estet a Jobbik Ifjúsági Tagozata, Dúró Dóra volt a vendég. Ha egy tudósítás a blogra kerül ki, akkor az olyan is volt. Ez még olyanabb volt. A Novák család álmaimban. Igaz, a Gárdáról egy szó sem esett Szeretek mindenhová korábban…..
Minden információ a videóban. ..
Filmdroid A vizsga (2010) 2012.01.21 20:03:00
  Nikodémus ismételten elküldött egy kritikát, ezúttal A vizsga thrillerről esik szó. Köszönet a kritikáért. Hölgyeim és Uraim, azért gyűltünk itt össze e mai napon, hogy eldöntsük: az előttünk felsorakozott szépreményű ifjak közül ki alkalmas arra, hogy a nagybetűs…..
lamerdog 2012.01.21 23:32:15
lamerdog 2012.01.21 23:32:48
Túlzás lenne részemről azt mondani, hogy a sör a kedvenc italom. Néha tényleg jól esik, főként a húsos kajákhoz, de önmagában ez a keserű lötty számomra érthetetlen, hogy miért lett a „világ itala”. Ezért is szeretem inkább a pancsolt söröket (citrom,…..
Örömmel jelenthetem, hogy szombat délután 6 órakor A YeshNo bloggal együtt nyélbe ütjük a régóta tervezett Transmorphers Live-ot. Azaz, ahányan csak tudjuk (Othala, Laczfy87, Visor, Darth Revan Master, Effecta, Sorter, jómagam és még azok, akiket esetleg kihagytam…) együtt…..
Drága kedves Közönség! Szenzációs bejelentésünk van, idén is lesz Boogie Mamma lemezbemutató koncert! Az már kevésbé szenzációs, hogy idén is a tavalyi lemezt mutatjuk be. Mindenesetre a lényeg: 2010-ben sem maradtok Boogie Mamma nélkül Budapesten. Augusztus 7-én, szombaton este…..
Ez a játék rövid idő alatt olyannyira felkúrja az ember agyát, hogy muszáj volt bemutatnom. A videó java része improvizáció, és az egész egyben, vágás nélkül lett felvéve, úgyhogy az esetleges hibákért elnézést. ..
lamerdog 2010.08.04 21:19:04
Eleget téve a szavazás végeredményének, elkészítettem a videót Uwe Boll eddigi legszínvonalasabb (Komolyan! Nem gárgyultam meg!) munkájáról. Ray Liotta nélkül kimondottan jó is lehetett volna... Jó szórakozást!..
Na jó, tudom, hogy ez hatásvadász, de egy vegetáriánus zombi után muszáj volt a Húsevő-vel folytatni. Egyébként ez a film is határeset, nem nézhetetlen, vannak pozitívumai (egyébként az ilyeneknél néha még rosszabb a helyzet, hiszen nem sok kellett volna nekik egy jó színvonalhoz), bár az…..
Baaad Movies Jim Carrey-torna :-) 2009.03.11 19:13:30
Engem lesokkolt ez a videó! Rég volt már, hogy 3 és fél percig folyamatosan röhögtem(na meg persze még utána egész nap!), de amikor ezt először láttam, sikerült. Az oka természetesen Jim Carrey (ki más is lehetne?), akinél idiótább figura egyszerűen nem létezik!Ezt ki ne…..
Egy darabig már-már úgy tűnt, hogy nem tudjuk bemutatni a minden idők egyik legrosszabb filmjének tartott Kazaam-ot, melyet a Super Mario mellett szintén Mangekyo-nak köszönhetünk. A vágás nehezen akart összejönni, de végül csak sikerült. A legfontosabb az, hogy azért ezt semmiképpen sem neveznénk…..
Jön a Karácsony, így az oldalt is aktualizáltam hozzá! Hó még nincs itt sajnos/szerencsére, mindenki döntse el. Én személy szerint kicsit örülnék, ha lenne.Ezúton szeretnék előre is mindenkinek Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánni a Baaad Movies csapat nevében...
Fontos közlemény következik, amely fontos része az egész Rossz PC Játékok sorozatnak.Amikor a sorozat kezdődött, volt még csomó rossz játékom a gyűjteményemben. De ahogy egyre jobban beindult az egész, már vészesen fogytak a tartalékaim, úgyhogy nagyon jól jött (mondhatni…..