Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arby

22 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Este 9 óra. Úgy gondoltam, hogy a két részes videóm első részével is foglalkozom (a második már félig kész, majd utólag megértitek), úgyhogy egy múltkori rövid betekintés után jobban kipróbálom ezt a csodálatos játékot, amiért 1 éve pénzt fizettem.Mit mondjak? Mindjárt 11…..
A 3. Lula videóhoz való előkészületek során felvettem még 3 szörnyen gagyi olyan jelenetet, amelyekből egyet azóta véletlenül sikerült is letörölnöm. Nem tudom akarjátok-e látni, úgyhogy szavazzatok.  ..
Ma 15 órától fenn leszek skype-on, kb egy 40-45 percet. Annyit kérnék, hogy írásosan szólítsatok le és tényleg csak akkor írjatok, ha van valami konkrét kérdésetek, mert elég stresszes párhuzamosan csomó emberrel társalogni, miközben egyesek koncepció nélkül csak…..
Arby 2009.05.11 17:20:02
Újra játszom PC-n. Hogy mi ennek a kiváltó oka a Fallout 3-on kívül? Hát egy nagyszerű, humoros, fondorlatos, animációs filmszerű játék a Sam and Max! A játék epizódokra van osztva, amiből eddig az elsőt teljesítettem, saját kútfőből, egy délutánt végigszerencsétlenkedve,…..
Sok a Snajperes hír, de ezt még muszáj kiraknom. Érdekes történet Nicolas19-tőlEgy ügyvédi irodában dolgozom gyakornokként, és sokszor írok fizetési felszólításokat elítélteknek, lemásolt zenék, filmek, szoftverek ügyében. Nemrég került a kezembe a Sárvári Városi…..
Lehet, hogy szimpla, lehet, hogy semmi értelme és az is lehet, hogy kb 10 másodpercig szórakoztató, de az enyém :) Köszönöm Chipppa!Klikk..
Arby 2009.04.23 16:27:47
Semmi értelme. Értelmetlen balf@szság. Az emberi hülyeség manifesztációja. Lehet ezt nem szeretni?
Na kérem szépen, ez is meglett! 2007 április 22.-én jelent itt meg a legelső bejegyzés és jól emlékszem, ahogy egyesek még 2007-ben cikiztek, hogy "Max fél évet adok neki, azt eltűnik", erre tessék. Ezúton is köszönöm nektek a hűséget (már akik még itt vannak :P),…..
Nah, itt vagyunk újra. :) Gmod meggyógyult, hála a *nem fizetett reklámdíjat*-nak! Üdv, Arby...
Amit mindig is tudni szerettem volna, illetve jogos-e az, amivel állandóan jellemeznek  Köszönöm..
'Toxicity' küldte nekem és enyhén szólva unfair ez az endboss. Egy japán "Mushihimesama" nevű játékban ez az utolsó ellenség akit le kell győzni. Igen, a lilák azok az ő lövedékei.   Életerőt elnézve túl sokat nem vesznek le, de ha nincs baromi sok plusz életed…..
Arby 2009.04.11 09:15:06
@NewYorkEr: Gyere mutassunk fényt a sötétségben. :D

*mutat*
The Man in Suit It's EPIC FAIL time 2009.04.05 19:28:00
Rendhagyó post #1Krisz egy technikai malőrnek köszönhetően (részletekért nyaggassátok őt :D) tönkrevágta az egész Gmodját, így minden map, karakter, beállítás meg amik még a Gmodban lenni szoktak elszállt tudjátok hova. Emiatt most egy kis ideig nem lesz kép, ha ez zavarna…..
Újabb kép, ezúttal mellékeltünk némi politikailag inkorrekt poént is, csak értetek. *elérzékenyül* Titkos háttérinfó: az a benzines kanna eredetileg csak azért volt ott, hogy Frohi magasabbnak tűnjön. 8) Üdv, Arby...
Viszonylag rövid, lényegretörő videó. A végkövetkeztetés: nem jó játék a Pet Racer főként úgy, hogy vannak lényegesen jobb alternatívák (legyen az Mario Kart, Lego Racer vagy a videóban látott remekmű)  Egyébként ha nem teknőssel mész, akkor is hallani őt épp…..
The Man in Suit Duff percek 2009.03.15 20:58:00
Nem állt ám meg a történet. Frohi folytatja útját a rejtélyes... helyen. És ki tudja kik ismerik fel hősünket a régi bajtársai közül! Reméljük ezzel kicsit boldogabbá tehetjük a vasárnapotokat/hétfőtöket. Üdv. A GAZOLAJ ura: Krisz XD Arby is itt van ám!..
The Man in Suit Merre jársz Frohi? 2009.03.10 17:04:00
Hiányzott az öltönyös barátotok? Újra Frohi a reflektorfényben! Most meg tudjuk, mi is történt Frohival a beszélgetés után! Üdv. A TMIS csapat nem betegeskedő, tagja Krisz :D Jobbulást neked Arby :)..
HÁHÁÁ! BIZTOS AZT HITTED, HOGY ENNYI VOLT A KÁMBET EDISŐN, ÉS NINCS TÖBB ROBBANÁS, AKCIÓ, NYÚL, ÉS KARTONPAPÍR. TÉVEDTÉL. MERT ITT A MÁSODIK EXTRA-MEGA-GIGA KIADÁS, AMINEK FORGATÁSA KÖZBEN EGY ÁLLAT SEM SÉRÜLT MEG, LESZÁMÍTVA KRISZ EGYIK SKIZOFRÉN ÉNJÉT, GAZOLAJT, A…..
The Man in Suit KÁMBET EDISŐN!!! 2009.02.28 21:44:00
HÁHÁ! ITT AZ ÚJ TMIS RÉSZ 100%-AL TÖBB TÖKÖS BESZÓLÁSSAL, KÉTSZER ANNYI AKCIÓVAL, ÉS SOK... SOK... NYÚLLAL!!! A MELLÉKHATÁSOKRÓL NE KÉRDEZZE MEG GYÓGYSZERÉSZÉT, MERT NINCSENEK! THIS.. IS...…..
Arby 2009.03.01 17:14:38
The Man in Suit Killing spray 2009.02.24 21:28:00
Kisebb szünet után (sorry érte, kommunikációs zavarok támadtak az ERŐ-ben), itt egy újabb piksőr. ;) Üdv, Arby, aki kezd kifogyni az elköszönésekből, vagy csak lusta kitalálni pár újat, mert fáradt...
Megint kaptam egy e-mailt, hogy ne csak olcsó játékokat figurázzak ki, mert azoknál ne is várjunk mást. Nem először kapom ezt, Alien Anarchy után is írt valaki, hogy 250 forintos játéknál mégis miért csodálkozom...?Itt egy alapvető félreértés van:- A blog/videók címe…..
The Man in Suit Second viewpoint 2009.02.09 20:00:00
Újra én vagyok itt!!! Krisz XD Most én publikálok képet! Sőt, új személyt is! Lessétek meg :) Üdv. MOST NEM ARBY, hanem Krisz XD..
The Man in Suit Secret Mission 2009.02.12 21:27:00
Új kép, íme. Ne kérdezzétek miért Timmy, ez jutott eszembe, mint random hülye név. :) Üdv, AntiKrisz(tus)..