Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lalanc

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan mélységeket birizgál ez a műsor, mint még talán soha, és egy motívum annyira hangsúlyos most, hogy érdemes volt rá ezt az egész másfél órát felhúzni. Mondjuk ki, Éva rémuralmáról van szó, és annak sokszínű mögöttes tartalomrétegeiről, amiket Bárdos elegánsan,…..
lalanc 2014.10.31 21:23:29
@Mók_Ica: talan kapott valakitol egy Dirty Sanchez-t nagy titokban
Tegnap este, miközben a Sztárban sztár énekesei a hangokkal és a rájuk osztott szerepekkel birkóztak (ki jobban, ki rosszabbul) én azon vettem magam észre, hogy rendesen jobban várom, hogy Hajós milyen fiatalkori élményre vagy traumára vezeti vissza az értékelését, mint magát a…..
Világ életemben antireggelizős voltam. Tinédzser koromban anyukám minden reggel próbált valamit belém diktálni, sajnos kevés sikerrel. Aztán amikor kismama lettem, minden megváltozott. Reggel kinyílt a szemem, és muszáj volt ennem valamit. Könyörögve néztem a kilenc hónap alatt…..
Van egy sorozata az Animal Planetnek, a Call of the Wildman, amit idén januárban egy alapos oknyomozás után a Mother Jones nevű weboldal állított pellengérre. A műsor egy profi vadőrről szól, akinek az a dolga, hogy vadállatokat távolítson el olyan helyekről, ahol azoknak semmi…..
Lezajlottak az elődöntő a Dalban, a két középdöntőt pedig egy hétvége alatt akarja lezavarni a közszolgálati tévé. A műsor tavaly óta nem lett jobb. A második adásnál ledöbbentünk, hogy aztán utána már totál érdektelenné váljon az egész. A középdöntőre ráadásul…..
VV Veronika, amikor beköltözött a VV5-be, még 52 kiló körül volt, odabent felment 60 körülre, aztán jött VV Cristofel meg az ő ökle, és a nő teljesen befordult, a melleibe rakatott implantátumokat sárgadinnye méretről közepes görögdinnyére cserélte és nekilátott valami…..
lalanc 2014.02.12 10:32:00
Ne csak olvassunk, játsszunk is: van itt egy rakás minimalista sorozatposzter, tessék kitalálni, melyik sorozatokhoz készültek (via Buzzfeed).    ..
lalanc 2013.12.02 15:08:20
A Tv2 ma este vezeti elő a Hazugságok gyűrűjében című sorozatát, egy tavalyi gyártású drámát (The End / Son címen lehet keresni a neten), amivel vélhetően az a céljuk, hogy a kereskedelmi célcsportban átlagosan 23 százalék körüli közönségarányt elérő Szulejmánt elverje.…..
lalanc 2013.07.17 15:52:10
@shimizu: Látom még Te sem néztél végig egyetlen részt sem belőlük....
Akkor meg miért sír a szád???
Van egy fekete kütyüd, nyomd meg és kész! Kapcsolj el! De látatlanban nem kell szitkozódnod!

ÉN nagyon várom ezt a sorozatot, mert érdekel ez az ország, a kultúra és tele vannak tehetséges írókkal, színészekkel :-)
Hajrá! Mindenkinek megér egy próbát ;-)
A kedvenc gabonám a zab, azon belül is a zabpehely. Nem csak azért, mert könnyű vele dolgozni, hanem szerintem ez a legegészségesebb gabona. Társai közül a legtöbb fehérjét tartalmazza. Emellett a zab magjában van még B1, B2, B6, B9, E, E1 vitamin, valamint a ritkán előforduló…..
Palvin Barbara lesz az Inditex-csoport prémium márkájának számító Massimo Dutti novemberi kollekciójának az arca. A ruhák csábítóak, Barbiról azonban nem ez a legjobban sikerült képsor közel sem. Nem szeretek állandóan a túlzott photoshop utómunkálatok miatt háborogni, de itt…..
Nesze!szer Brazil fazonok 2012.11.07 20:20:09
Sexy on the Beach címen az Elle brazil kiadásából mutatunk egy anyagot nektek. Izabel Goulart feszít a strandon, Eduardo Rezende kamerája előtt. Még szerencse, hogy a bombázó mellé azért néhány srác is jutott mutatóba és nem szomorkodik egyedül a…..
Fotó: desperado (MOM Művelődési Központ) és 2 cica konyhája (Szimpla Piac) Elsőre meglehetősen etnikai alapúnak hangzik az összecsapás, pedig szó sincs ilyesmiről. Sokkal inkább arról, bejut-e a legjobb négy közé az egyetlen Nagykörúton belüli pesti városrész, illetve…..
lalanc 2012.09.14 07:34:43
@DICKtátor: Sajnos Sopront már kár előkelő példaként emlegetni: a fantasztikus városvezetés eladta az "égszerdobozt" a kormánynak, ugyanis pénzért beengedett 100 keleti c-családot... és mint tudjuk, 100után könnyen jön a többi ezer.
A békés kisvárosból, fortyogó zsibvásár lett egy-másfél év alatt. A közbiztonság nulla, a helyi fél kimenni a saját háza elé az utcára, a turista fejét vesztve menekül és viszi haza a város rossz hírét.
Köszönjük, h jó példának hitted a várost, de sjna Te sem mostanában jártál erre :-( A 7.ker-ben állítom kevesebb a C kategóriás....
A Hádás boltbejárásunkhoz érkezett Belagezapista pompás vitaindító kommentje az egyforma ruhák problematikájáról: Mesélje el nekem valaki, egy nőnek miért érdekes annyira, hogy ne jöjjön vele szembe ugyanolyan ruhában valaki? Csak magamból indulok ki, ha meglátom, hogy…..
Ha péntek, akkor jöhet a menyasszonyi ruhákból álló szépségcsomagunk! Ezúttal a 2013-as Rosa Clará kollekcióban gyönyörködhetünk, na meg Palvin Barbiban, hiszen ő szemlélteti eme ruhaköltemények többségét. ..
A szokásos pénteki menyasszonyi ruhás posztban ma a 2013-as YolanCris Couture-Couture kollekció kerül terítékre. Mesterien kidolgozott, csodás ruhák következnek, kizárólag abroncs nélkül, változatos és izgalmas formai megoldásokkal. ..
A cím persze bulváros felütés, lefordítva azt jelenti: végre elkészült az iOS-en hatalmas sikert arató, 7 milliós felhasználói bázissal bíró Nike+ Running futóalkalmazás Android verziója.  A nagy késés érthetetlen, ez idő alatt az erre fogékonyak már valószínűleg…..
Mivel az Eurovízió sokkal inkább tévés showműsor, mint zeneileg ténylegesen értékelhető esemény, így nem sokat foglalkoztunk itt a Lángoló Gitárokon a versennyel. Azonban akárhogy hadakozunk ellene, ma este az azerbajdzsáni Bakuban tényleg dalokat adnak elő, amiket ugyan…..
hogyvolt Éden hotel - 2x36 2012.05.04 06:40:00
Nahátakkor. Ha hinni lehet a promónak, akkor ma Broki szarban lesz, mer' HülyeRoli beáll Naiva mögé, és mivel védett, így coki van ezerrel, de mikor mondta el a teljes igazságot a Viasat3 ajánlója, nem? Aszongya a klasszikus szappanopera-főhősnőnek megcsinált Pinokkina, hogy ma oszt…..
Makeup Blog Sminkben edzeni? 2012.04.29 13:00:00
Sajnos előfordul, hogy sminkben edzek, aminek az az egyik oka, hogy munka után az utolsó pillanatban esünk be a terembe, hogy elérjük a spinning órát. A hétköznapokon általában eléggé enyhe és természetes sminket viselek, és az edzés után le is törlöm egy sminkeltávolító…..
Az Ikea katalógusai kifejezetten igényes kiadványok szoktak lenni, szemben sok áruházlánc saláta prospektusaival. Ennek köszönhetően több időt is szokott eltölteni az újságok között, mire a kukába kerül. De csak oda kerül egy idő után, hiszen ez a katalógusok sorsa. Épp ezt…..
hogyvolt Éden hotel - 2x29 2012.04.24 04:55:00
A nyolcadik hétbe fordult az Éden hotel, innentől már csak a lejtmenet van, jajajajaj, Melák utánahalt Műanyagnak, és távozott Omár, az egyetlen ember, akinél szívesen láttam volna a Bizalom Papírmasé Aranygömbje által reprezentált milliókat. A múlt hét egyetlen izgalmas…..
A Tweed Run lényege, hogy egy csomó ember ősöreg kerékpárok nyergébe ül és 70-80 évvel ezelőtti divat szerint fésülve haját, pödörve bajszát, korabeli ruhákba bújva végigteker a városon. Van, ahol nagy hagyománya van ennek, de már nálunk is egész szépen fejlődik: a…..
hogyvolt Éden hotel - 2x18 2012.04.04 06:00:00
Tegnap Alexa fogta a T69.2 által belengetett 850 000 forintot és lelépett a bolondokházából ahová Omár viszont védetten került be, mert egyik agyhalottnak sem tűnt fel egy néger a sok mexikói alkalmazott között. T69.2 ciklámen ruhájára nem volt elég pénz, az alját cakkosra…..