Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anwar_

53 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2009.június 6.: Dave, a blog mindenható ura feltette utolsó cikkét a blogra, majd az új világ felé vette az irányt, ezzel lezárult egy korszak a hazai „floorball média” világában. 2009. szeptember 28.: Pár lelkes és tenni akaró floorball szerelmes ismét életre hívta…..
Hosszas huzavona és kavarodások után elindult a floorball bajnokság legalsóbb osztálya, az ob3 küzdelmei. A résztvevők között találhatunk régi ismerősöket és feltörekvő ifjakat egyaránt. A bajnokság négy csapattal, a Dombóvárral, a Siketekkel, a Szombathellyel és a WS C-vel…..
Elérkezett az év utolsó pár pillanata, túl vagyunk a bejgli zabáláson, a halászlén, jó pár sörön és persze pálinkán. Immáron egy évtizede viszont kis sportunk tartogat még egy záró akkordot, ami nem más, mint a Szilveszter Kupa. Jubileumához érkezett a sorozat, hisz 10.…..
Elrohant egy hét, ami alatt szeretett sportágunk legjobbjai megmérkőztek egymással,hogy kiderüljön, ki a legjobb. A csoportkörök nagy meglepetést nem hoztak, mi is csak Norvégia remek szereplésével nem számoltunk, a papírforma hozta magát. Találkozhattunk érdekes eredményekkel,…..
Elérkeztünk a 2010-es év végéhez, de szeretett sportunk még tartogat nekünk meglepetést, bizonyos értelemben előkarácsonyként is tekinthetünk az előttünk álló hétre, hisz december 4.-én elkezdődik a 8. férfi floorball világbajnokság. Idén a finnországi Helsinki és Vantaa ad…..
Miközben ismét próbálunk életet lehelni a blog hasábjaiba, természetesen adódott a gondolat, hogy meginterjúvoljuk az alapítót, Jesch Dave-t is. Következzenek tehát az ő post-blog életének vázlata:   Nem nagyon tudunk rólad mostanság. Mivel töltöd idődet?  Ha…..
Perje Edina éveken át volt a Komárom női csapatának emblematikus figurája. Szemet szúrt nekünk, hogy a válogatott korábbi alapemberét manapság nem nagyon láttuk ütővel a kézben, szép csendben a szeretett játékszer a sarokba került az iskolatáska mögé. Az okokról és a hogyan…..
Füzi Gábor az OB1-es csapatból való visszavonulása után sem tűnt el a floorball életből, sőt: az indexes fórumélet meghatározó alakja maradt. Véleményét soha nem rejti véka alá, most teret adunk neki, hogy strukturált formában is közreadhassa mindezt. Tovább után sportágunk…..
Egy remek külső ötlettől vezérelve már az IWIWen is fent van a blog. Reméljük, sokan bejelölnek minket, de mi sem leszünk restek, keresgélünk titeket :) Célunk, hogy könnyebben jussunk el az érintettekhez, így nem szorulunk közvetítők segítségére. Bízunk benne, így sokkal…..
Mint azt nemrég jeleztük, az ob2 és ob3 kiírása nem volt még ismert. Nos, ez ügyben is lehullat a lepel, így végre nyilvános lett, hogy is alakul idén az alsóbb osztályok sorsa. Idén új dolgokkal szembesülhetnek a részvevők, s hogy minden játékos megismerhesse, mit is várhat a…..
Szép csendben elkezdődött a 2010/11-es szezon. Sajnos nem igazán értük utol magunkat, de  igyekezni fogunk egy új felállásban, új profillal jelentkezni a közeljövőben. Ehhez elengedhetetlen lesz a TI segítségetek is. Sok interjút,riportot, írást szeretnénk közölni.…..
Anwar_ 2010.09.13 16:40:26
@kt#11: Hamarosan pótoljuk a hiányosságot
Igen, ismét itt vagyunk. Sokaknak hiányoztunk, és ez örömmel itatja át lelkünk kiszáradt bugyrainak minden egyes szegletét. Hogy mi is történt? Ami már egyszer bekövetkezett, úgy is mondhatnám „Deja Vu”. Az idő sajnos nem áll meg. Rengeteg egyéb elfoglaltság miatt…..
Semmi sem dől el, nyílt maradt a bajnok cím sorsa. Kevesen hittek, de sokan bíztak egy szoros eredményben. Az egész évben remeklő Veszprémet hihetetlen küzdelemre kényszerítette a Rudas gárdája, akik nem felemelt kézzel érkeztek Gyíkföldre. Elég érdekes összeállításban…..
„Elérkezett a nagy nap vala, midőn az sok munka gyümölcsét aratá az floorball játékos, ki az bajnoki serlegét magasba emelé az Úr 2010. esztendejében.”…..
A nagy kérdések nagyjából már az első mérkőzésen eldőltek. A Veszprém magabiztos sikert ért el hazai pályán, míg a Rudas szintén nagynak mondható előnyt csikart ki magának. Meglepetés nem született. Ennek következtében határtalan büszkeséggel húzzuk ki magunkat, mert a…..
A hazai floorballtörténelem első ob1/b-s rájátszását kezdték meg a csapatok az elmúlt hétvégén. Az ország választási, mi pedig floorball lázban égtünk, hisz itt nem X-et kellett húzni a rublikába, hanem gólt a hálóba. Az Ares B a terráriumba látogatott Gyíkfölre, míg a…..
Az előző év bajnoki címét meggyőző játékkal, magabiztosan nyerte meg az SZPK Illés László vezetésével. Nyáron azonban a sikeredző távozott Komáromból és csak a válogatottra koncentrált. A csapat az ősszel nem csillogott, nem azt az SZPK-t láttuk, akik nemrég még akadályt…..
Hol vannak már azok a békebeli idők, amikor még az indiánok füstjelekkel tudatták az apacsokkal, hogy cowboyokat láttak, a cowboyok pedig rohantak a távíróhoz, ahol morze jelekkel lepötyögték, INDIÁNOK VAZZEG! Az információk fontosságát már az ősemberek is ismerték, hisz a…..
Jobb későn, mint soha, azaz érkezik az elmúlt hétvége összefoglalója. Először is meg kell jegyezzük, hogy már annyi ötletünk sincs, mint Inzaghinak 16-oson kívüli gólja arra nézve, hogy mivel lehetne elérni az olvasók regisztrációs kötelezettség előtti aktivitását……..
A kis szünet után folytatódik a hazai pontgyűjtögetés. Túl egy VB selejtezőn, tapasztalatokkal, élményekkel, tanulságokkal, következtetésekkel, elméletekkel. A forduló nem ígérkezik bonyolultnak. Ez számunkra szerencse (kivételesen), ugyanis alig pár percünk van, hogy…..
A kurtára sikerült forduló nagy veszélybe került a kis hazánkban rég nem látott havazás miatt, de az igazi floorballost se tűz, se víz nem gátolhatja, hogy meccset játsszon. Izgalmakban nem bővelkedtek a párosítások, a két nagyesélyes győzött, míg a rangadó is a vártnál…..
Vége a bejgli zabálós, sörvedelős, tévénézős, punnyadós időknek. Ismét ütőt veszünk a kezünkbe és nekirugaszkodunk a bajnokság második etapjának, Új év, új remények!- gondolhatják a részvevők. Ki a bent maradásról, kik a bajnoki aranyról álmodoznak, de még sok izgalom…..
Lezárult az első kör, mindenki találkozott mindenkivel. Számos izgalmas, kiélezett mérkőzés után féltávnál ismét a Dunai Krokodilok várhatják a folytatást az élről.  Diamonds SK - Debreceni FSE A mérkőzés elmaradt. Ares HC/Top Floor - Miskolci FE 17 – 11 Az…..
Féltávhoz érkezik a bajnokság, nézzük hát, hol is járunk. Van egy Krokodilos csapatunk, akiknek őszi elsősége (és veretlensége) múlik a záró fordulón. Annyit mondhatunk, semmi sem dőlt el, minden kérdés nyitott, izgalmas tavasz elé nézünk. Ares HC/Top Floor - Miskolci FE…..