Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szio

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amióta itt vagyok Mexikóban, rengeteg emberrel ismerkedtem meg, korábban elképzelhetetlenül sok lehetőség merült fel a jövőt illetően. Olyannyira sok, hogy magam is csak kapkodom a fejem, és azt sem tudom, melyik ujjamba harapjak. Ha csak a fele valóra válik, nem fogok unatkozni a…..
2010. július 10.Tegnap megkerestem/tük az első keresetemet. Egy egyetemen néhány komunikáció szakos diák kibérelte a projektorunkat. (Ugyanis itthonról vittem egyet) Itt ez egy bevett dolog, hogy emberek bérbe adják egy-két órára, mert elég ritkaságszámba megy még mindig. Ez úgy…..
2010. július 19. Az „arepa” egy a karib térségben tipikus étel. Kerek kukoricalepény, amit félig kettévágnak és megtömnek mindennel amivel csak lehet. De főleg hússal, sajttal, avokádóval, vagy éppen babbal. Egy ilyen, „teljes műsoros” ebéd (vagy éppen…..
Futóblog Őssejt-run 2008.11.02 17:29:00
A világ bonyolult hely, egészen különös összefüggések bukkannak fel, mellékszálak fonódnak össze és szét, satöbbi, satöbbi. Tehát van egyrészt az, hogy immár 17 éves Morzsa kutyámnak a múltkor az állatpatikában nem tudtam mit venni. Más miatt jártam arra, és csak…..