Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LuiKang

0 bejegyzést írt és 153 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerdán tartja első érdemi ülését az Országgyűlés gyöngyöspatai események vizsgálatára létrehozott eseti bizottsága, melyet a kétharmados kormánypárti többséggel működő parlament június 7-én közzétett határozatával állított fel. A TASZ a bizottság munkájának kezdetére időzítve teszi közzé a…..
Még idén eldőlhet a Gyurcsány-Mesterházy csata az MSZP-ben - erősítették meg szocialista források a Klubrádiónak. A volt kormányfő hosszúra nyúlt mai beszédét hallgatva pont az ellenkezőjét gondoltam: láthatóan Gyurcsány Ferenc egyáltalán nem akarja megtenni azt a…..
Megcsalt a feleségem, az egyik legjobb barátommal.  Sziasztok! Nem rég óta követem a blogot...talán idevág, ami velem történt, történik. Megcsalt a feleségem, az egyik legjobb barátommal. Az elmúlt 7-8 évben, mióta gyerekek vannak itt is ott is, rendszeresen…..
LuiKang 2011.02.07 16:29:40
LuiKang 2011.02.07 16:42:34
@Drága IV gernika: 1: Nem ismerem igazán ezt az egészet, az index.hu-ról tévedtem ide, legfelül őt láttam, azt gondoltam, ő a postoló, de akkor nem így van, elnézést.

2: Ez az egész MÁR el van baszva. Szerintem az összes lehetőség közül a postoló azzal jár a legjobban, ha nem engedi magát a gyűlöletbe és az önemésztésbe beletaszítani.
Nem azt mondtam, hogy a feleségével minden legyen úgy, mint eddig, játszák meg a boldogságot. Ha fontosak neki a gyerekek, akkor nem hagyja el őket. Ezt senki ne mondja, hogy jobb, ha otthagyja őket, és hétvégi apuka lesz... anyuka meg - miután dobta a másik pasi - depis lesz, hogy két szék közé esett, majd esetleg mégjobban elkurvul, és ő lesz otthon a gyerekekkel...

Én nem hagynám ott a gyerekeket a nőre.

Egyébként a postíró leírása alapján a nő sem akar elszakadni - és több nagyokossal ellentétben elhiszem, hogy nem csak a lóvé miatt vívódik.
LuiKang 2011.02.07 16:49:53
@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): Látom, teljesen felesleges neked magyarázkodnom. Asziszed, mert itten kommentezgetsz, te vagy a bika.
További jó játékot.
Lassan vége a téli parlamenti szünetnek, azaz egyre közelebb lépünk a tavaszi ülésszak két meghatározó vitájához: az ígért reformokról és az új alkotmányról. A kormány hamarosan konkretizálni kezdi azokat a lépéseket, amelyeket ugyan soha nem fognak megszorításnak nevezni,…..
Mindig is meggyőződésem volt, hogy a politikáról a legtöbbet – persze nem elméleti ismeretek nélkül - a gyakorlatban lehet megtudni és megtanulni. Említettem már Pokol Béla örökérvényű mondását a rétről és a bogarakról; ennek szellemében régóta fontosnak tartom, hogy…..
 Nem rossz ötlet a szakítós Darwin-díj, felírtam! Első jelöltünk története következik.    A kép innen   Szakításom története LÁDÁCSkába csomagolva.   Én 34, feleségem 32, igazán szép nő, és nagyon csinos . Gyerek kettő. Idén tavasszal elmentem egy…..
LuiKang 2010.09.06 10:37:58
@Patria stuck up oafish: Ne haragudj, de az összes beírásodból süt a tapasztalatlanság és naívitás.

Szerintem inkább menj, élj, tapasztal, mint itt írogass. :S
2004. május 10-én – közel egy hónappal az első hazai európai parlamenti választás előtt - Orbán Viktor követ dobott az állóvízbe, amikor kijelentette: „emberileg és erkölcsileg vállalhatatlan dolgok történnek Irakban”. A Fidesz elnöke szerint „a…..
Egy nap a városban Andy Warhol 3D 2010.08.27 09:27:00
Tegnap volt a születésnapom, amit illik valahogy megünnepelni, és mivel a berúgást már két napja kipipáltuk Ádámmal, kapóra jött a tegnapi kiállításmegnyitó. Az eseményt a Samsung szervezte, a dél-koreai cég adta hozzá az ötven, egyenként 1,7 millió forintot érő…..
Bölcs Lázadó Templomkert 2010.08.19 02:24:00
A mai nap szó volt az urbanista blogon arról, hogy a Jobbágyik - a feudális középkori restaurációs projektje keretében - felépíttetné a Rákosi elvtárs által földig romboltatott Regnum Marianum templomot, mely a legrégebbi "multi", a magyaridegen, hírhedt Multinacionális…..
Elnyomnak, segítség, elnyomnak!   Példátlan. No nem a hangnem, hanem az, hogy mi, a pór nép pór tagjai hozzájuthatunk az Országgyűlés bizottságainak jegyzőkönyvvezetőinek magasságos bölcsességéből olyan csemegékhez, mint amilyen az alábbi. Az affér az utolsó, 2010.…..
LuiKang 2010.07.21 13:34:34
@Rob67: Így is van. Jól megmondtad a frankót!

Bakker, 90-ben is mekkora hűhót csináltak a Hősök terén, a barom állatok, és nem tudtam ott görkorizni, mocskos bunkók.

Kussolt volna mind, éles lőszer kellett volna.... ruszkik elmentek, ahelyett, hogy rendet csináltak volna.

Kinek kell ez a fos, ami itt van, demokrácia, hah!

(Nem, nem vicces)
w A jobbik és a legjobb 2010.06.01 05:00:00
A Legjobb Párt nyerte a reykjavíki helyhatósági választást, egy poénpárt, amely direkt hülyeségeket ígért, és előre szólt, hogy hazudik. A hivatásos izlandi politikusok már a létezésétől meg voltak sértődve, hogy ezek viccet csinálnak az ország sorsából. De nagyon nem…..
Ha van az emberiség történelmének igazi mondanivalója, akkor az a következő:Az ideológia nem ment fel a bűn alól.Sőt: a bűn felmentésére gyártott ideológia önmagában is bűn, s nem csak a bűn áldozatát, hanem az elkövetőt (legyen az egyén vagy egy szervezet) is károsítja.…..
Sárdobáló ANTI-HUNGARY 2010.05.20 11:00:00
Mint minden rendes egyetemista a vizsgaidőszakban, így én is facebookozással töltöttem a mai estém. Az oldal pedig, amibe most belebotlottam egy magyar csoport, akik arra bíztatnak, hogy jelentsük a Facebook adminisztrátorainak azt a szlovák oldalt, ami a magyarellenességre…..
Hiszen: ha elromlik valami, meg tudják csinálni, és abból, ahogy a villanyszerelőként végzett Zagyva (milyen olcsó lenne poénkodni a nevével, pedig) Gyula ezzel a "Majd a folyosón megbeszéljük!"-kel felidézte az old school, belemenős-bunyós skinhead kocsmák alacsony, ám…..
LuiKang 2010.05.20 09:28:54
@krj: Várjál csak, kik ülnek a parlamentben? Képviselők, nem? Magyarország 100%-a kétdiplomás városlakó?
Hátakkor meg maradj csendben az ilyen hülyeségekkel.
LuiKang 2010.05.20 09:30:38
@krj: Magyarázkodhat... hát, tudod, örülnek, hogy mennek... az tény, hogy ott maradnak... de nekik is az a bajuk, hogy a szomszéd román/szlovák is ott marad, és nem magyar a szomszédja...
LuiKang 2010.05.20 09:32:41
@Feanor: És mikrofon nélkül beszólhat az egyik a másiknak? Na ha az orrukat magason hordó fideszes képviselők nem szólnak be majd, nem hülyézik le egy képviselőtársukat, akkor majd lesz modorosság...

De tudodmit, az ország nagyrészének rohadtul elege van a modorosságból...
Piroslap Hülye vagy, MSZP? 2010.05.12 06:22:00
A Fidesz nem hozta könnyű helyzetbe az ellenzéki pártokat a parlamenti bizottságok elnöki posztjaival. Nem elég, hogy a szokásjog alapján az ellenzéknek járó külügyi bizottsági elnökséget megtartotta a Fidesz, mindössze kettő  erősebbnek számító bizottság elnökségét…..
A Népszava mai számában az ismert publicista a sokat mondó „Tudatlanok” címmel írta meg véleményét. Bár a gyávaságról értekező Mészáros Tamás neveket nem említ, nem volt nehéz magamra ismernem egyik példájában. A kioktató hangnem és a lekezelő érvelés több…..
Elérkezett az első forduló előtti kampány utolsó napja. Alapvetően három nyitott kérdésünk maradt, ugyanaz a három, mint hetekkel korábban: (1) lesz-e a Fidesznek kétharmada, (2) ki lesz a második, az MSZP vagy a Jobbik és (3) a három biztos bejutón kívül van-e esélye az LMP-nek…..
LuiKang 2010.04.09 15:22:51
@iii: Mitől mérnék túl? Az "elveszett szavazatok" miatt.
Ha azt mérik, hogy bejut, többen szavaznak rájuk, és tényleg bejuthat.
Ha azt mérik, hogy nem jut be, kevesebben szavaznak rájuk.

Tényleg ennyi az ok.
Egy darabig ellenálltam annak a kísértésnek, hogy a Jobbikkal kapcsolatos, „minden napra egy újabb” gyakorlata alapján megjelenő ügyekről írjak. A házasságtörőnek beállított pártelnök, a képeken békésen drogozó szóvivő és az önfeledten pornózó gárdista…..
LuiKang 2010.03.30 10:57:37
@jardel: "Mindenesetre remélem, hogy ez a személyeskedő, a kommunista propaganda legszebb éveit idéző gyalázkodás (nem csak a a Jobbik ellen!) április után véget ér"

Hát ebben én is reménykedem, ez is megérne egy politikai elemzést, milyen hatással van ez a politikában való részvételre, a szavazási hajlandóságra... mert szerintem tragikus...

Amikor az a legfőbb érv valaki ellen, hogy nem tegnap született, és van apja és anyja, aki innen meg onnan származik... hát kérem... :(
w Multiplayer 2010.03.26 06:00:00
Eddig a két új erő mutatkozott be az MTV interjúsorozatában. A köztévé kezdeményezése egyébként megérdemli a biccentést, annál többet csak azért nem, mert ez volna a default elvileg. Kockázatos riporteri feladat, és ahhoz képest eddig egészen ügyesen teljesítették. A…..
Mindenek előtt fontosnak tartom a szeretettel kapcsolatos gondolataimat összefoglalni. Tudom, ez egy rózsaszín kép lesz, hiszen emberek vagyunk, ösztönökkel, ragaszkodással a pillanatnyi egóhoz, de a szándék már önmagában becsülendő, s a jóra, jobbra való igyekezet tesz minket…..
Kedvelem a Jobbikot. Ilyen rekeszizom szaggató kampányunk nem volt még talán soha. Ezt nekik, és a jelöltjeiknek köszönhetjük. Ezért kacagás közbeni erőlködéstől pókhálósra repedt retinánkat fordítsuk az ég felé, és rebegjünk hálaimát a magasságosnak a…..
Mandiner blog Kurucbűnözés! 2010.03.22 16:01:00
  A cigány-, zsidó-, politikus- és médiabűnözés elleni küzdelem élharcosai publikáltak egy Nokia-dobozos gyűjteményt, amiből az egyik, szerényen kuruc.infós vízjellel ellátott darab nagyon-nagyon ismerősnek tűnt: Nem véletlenül: ez a mi plakátunk.Frissítés:…..