Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ytike

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten szúrtam! A szúrásnál segítségemre volt egy u.n. receiving tube, ami igen hasznos dolog tud lenni az ilyen bonyolultabb szúrásoknál!..
hogyvolt House 6x05 - Instant karma 2010.05.05 09:00:00
House-hoz ezen a héten olyan hetibeteg kerül, akivel már a világ összes túlfizetett orvosa sem tudott mit kezdeni, így a milliárdos apuka úgy döntött, ideje erősítést hívni, és egyenesen a legjobbhoz fordulni. Apuci amúgy igazi üzleti zseni, a keze alatt arannyá vált minden, a…..
Subba Grammar nazi 2010.04.30 12:41:00
Az ilyeneket kéne agyonverni egy Magyar helyesírási szótárral!És akivel meg is kéne etetni mind az 588 oldalt:..
ytike 2010.04.30 17:34:32
Várjátok már, hogy beüssön az igazán jó idő, mi? Hogy aztán minden hétvégen bemutatásra kerüljön egy hasonló zseniális kis előadás, random haverok által?     ..
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
ytike 2010.04.21 09:12:40
Subba A nap képe: Party 2010.04.15 14:54:32
Ron Jeremy, Evan Seinfeld és három pornós luvnya...
Audrey Ricci elvileg mindent megtesz gyerekeiért: tésztát főz nekik vacsorára, bepelenkázza őket és megengedi, hogy a saját tévéjükön nézzék a rajzfilmeket. A 66 éves floridai nő gyerekei azonban nem emberek, hanem két kapucinus majom. Cleo három, Lacey négy éves, és asztalnál…..
Bigyóblog Colbert 3D-re vált 2010.04.07 16:38:56
The Colbert ReportMon - Thurs 11:30pm / 10:30cStephen Converts to 3Dwww.colbertnation.comColbert Report Full EpisodesPolitical HumorHealth Care ReformStephen Colbert megint nagyot alkotott, ezúttal a 3D hullámot meglovagolva döntött úgy, hogy ő is halad a korral, és 3D-ben nyomja a Colbert…..
ytike 2010.04.13 09:24:51
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/02/11 Subject: Bukka Party - Jelentkezés To: bukkaparty@bevallalos.hu   Sziasztok Bevállalósok!   A siteon olvastam - edgeH a nickem - hogy jelentkezőket vártok a II. BukkaPartyra, ahol Throath Andival a főszerepben három lány egyszerre próbálja…..
ytike 2010.03.11 09:37:32
Gyerekszoba Nincs több tanyálás 2010.03.04 09:36:00
Hívhatnám búgócsigás biciklinek is, mivel ez a felborulásálló bicaj is ugyanazon fizikai törvény alapján működik, mint a búgócsiga. Ugyanis az első kereke giroszkópos, amitől nem tud felborulni a kölök a biciklivel, amíg az mozgásban van. Mondanám lelkesedve, hogy de jó,…..
ytike 2010.03.11 09:18:25
A komplexebb főzőműsorok elmaradhatatlan jelenete, amikor a főhős ellátogat a közeli piacra, hogy megvásárolja a friss alapanyagokat. Szagolgatja a padlizsánt, elcseveg az árusokkal, az ég kék, mindenki boldog. Ez lehet, hogy életszerű Provance-ban, de Budapest külvárosi piacain…..
 A párom/nem párom három éve csalja velem a feleségét. Gyereket akarok tőle - hülyék az emberek teljesen?Sziasztok! Na hát az én sztorim nem egészen a szakításos kategóriába tartozik, mivel még most is "gyűrjük" egymást.Van nekem egy pasim. Illetve nincs nekem egy…..
ytike 2009.11.13 16:19:41
Tulajdonképpen az a meglepő, hogy a miniszterelnök úgynevezett kisfiús mosolyát csak most használják először reklámcélokra. Ismeretlen Levélírónk mégis meghökkent, amikor azt látta, hogy az Europe 1 francia rádióadó weboldalán egy Bajnai Gordon-fotóval illusztrálják, milyen…..
Elég régen posztoltam egy másik sorozat kapcsán: ez a Zshelyszínek. Volt már poszt az amerikai kisvárosról, a lakatlan szigetről , a repülőgépről a barlangról és legutoljára 2008 októberében a kísértetházról. Hosszú idő után jöjjön a folytatás az űrhajóról!Az űrhajó…..
Update: Na kérem! Ezennel kihirdetem az újabb kör nyertesét, aki nem más, mint Chalabre, aki már annyi poént szórt be a kommentkbe a rovat indulás óta, hogy már rég kijárt volna neki egy nyeremény. Örülök, hogy hozzá kerülnek a Hell ajándékok, már amennyiben elküldi nekem az…..
Uptade: Ebben a pillanatban zárult Miki mókatára. Eheti nyertesünk ytike lett, akit ezúton is megkérnék, hogy fáradjon a főbejárathoz, vagy küldje el e-mailben az elérhetőségét. A többiek holnap újra próbálkozhatnak, hiszen reggel indulunk az új feladvánnyal.Bár hétfőre…..
Subba Híresség a Twitteren: Kovi 2009.08.25 10:05:00
Kovi bácsi is Twitterezik! Érdekes őt olvasni, mert persze mindenki a mocskos dolgokra kíváncsi, de ő néha megcsillantja a magánélte apró érzelemmel teli kis történéseit is. Így furcsán keveredik a beszámoló a héten már második defektről, vagy a lelke mélyebb…..
ytike 2009.08.28 13:15:26
@re5pect:
Te komolyan megnyitottad azt a linket?
Mi finomat akarsz ízlelni?
2 gatya, 2 póló és 800 kilométer. Michael Palin, aki nálam az ultimate kedvenc Monty Python-tag, tuti így nyomná végig az El Caminót, a mögötte kullogó BBC-csapat meg kidöglene az 50 fokos hőségben a rengeteg cucc miatt. Nekem nem viszi tévéstáb a holmimat, és kerékgurítással,…..
A Riki-Oh című japán kungfu-filmet egyelőre még nem láttam, de a beágyazott jelenet után nincs az az isten, hogy ne szerezzem be magamnak, mert zseniális, amit a színészek és trükkmesterek művelnek. A poénokat nem akarom lelőni, egy perc az egész, kötelező megnézni. ..
Képszerkesztőnk, Bálint történetét olvashatják az alábbiakban: "Az van, hogy hétvégén lent voltunk Gyugyon, és a nagy viharban lefújt egy fiókát a fészekből. tök aranyos, meg minden, a fészket nem találtuk, egyébként sem tudtuk volna visszatenni. Felhívtam egy…..
ytike 2009.07.27 13:11:18
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
Az esetek többségében elég egyértelmű a helyzet olyankor, amikor egy autóba hátulról szalad bele a mögötte jövő, követési távolság be nem tartása. Jelen helyzetben is ez a sanszos, mert az elöl hirtelen fékező nő még csak nem is ok nélkül állt meg. Névtelen levélírónk…..
Olvasónk a CitySzerda szolgáltatást szerette volna igénybe venni, ami azért jó, mert ezen a napon az IC-re csak egy ingyenes pótjegyet kell váltani, tehát nem kerül semmibe. Olvasónk késésben volt ezért nem volt ideje „megvenni” az ingyenes jegyet, és bérletével szállt…..
Az AXN hamarosan bemutatja a So You Think You Can Dance című amerikai táncos-reality-t, azt, aminek egy vadhajtása már nálunk is ment Megatánc címmel a TV2 jóvoltából. A műsort az American Idolt (is) jegyző Simon Fuller készíti, és célja, hogy felfedezzenek olyan táncos…..