Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Onix Titan

61 bejegyzést írt és 195 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a táblát a szebb napokat látott Közvágóhídon lőttem - ott próbálunk ugyanis a zenekarunkkal, de becsszó nem mi voltunk. Viccesnek ugyan nem vicces, viszont olyan mint az állatorvosi ló, mindent kihozott belőle az átalakító, amit csak ki lehetett. Ha igaza van Szily Lacinak…..
Onix Titan 2011.02.24 13:21:33
Nekem első perctől bejött a Fringe, szeretem az ilyen X-aktákba öltött, összeesküvéses, nyomozós sorozatokat, és imádom JJ Abrams marhaságait (a feliratok) és azt, hogy sorozataiban az erős női karakterek főszerepet kapnak. Igaz, Anna Torv Oliviája az első évadban annyira nem…..
comment:com Megvolt a 10 000. 2010.05.31 10:30:00
Azaz a 10 000. poszt a Comment:com-on. 2005-ben indultunk, öt év alatt sikerült 10k posztot gyártani, az napi átlagot nézve 5,5 írás, és ebben már a hétvégék is benne vannak. Köszönjük a kitartó és megtisztelő figyelmet, a kommenteket és az emaileket, a verkli meg megy tovább,…..
Onix Titan 2010.05.31 10:56:14
Na, akkor ezzel is megvolnánk. Hat év, 121 epizód, megannyi felejthetetlen pillanat és fejvakarós epizódvég után búcsúzott a Lost - stílszerűen pontosan úgy, amilyen az egész sorozat volt: ez a nettó 103 perc (a sok reklám miatt nem jött össze a 108?) éppúgy megosztja majd a…..
Olyan jeleneteket válogattunk össze, amiknek a jelentősége akár abban a pillanatban világos volt, vagy csak később, esetleg évadokkal arrébb döbbentünk rá, hogy miért is voltak meghatározók. A lista szubjektív, emberek, kommentekben jöhet még tipp bőven, és akkor lesz még egy…..
Nem annyira rock, és nem is annyira ismert szám, de a Burn Notice rajongóknak himnusz Jessy Greene Time Bombja. ..
Napi Zúzás Sweet - Fox on the Run 2010.05.14 20:00:00
Az 1975-ös Desolation Boulevard albumon volt rajta a glam rockot játszó Sweet legismertebb nótája, a Fox on the Run. Rengeteg filmben szerepelt a szám, és olyan együttesek dolgozták fel, mint a Scropions vagy az RHCP.Jó mulatást! ..
Foreigner album, 1977. A Foreigner kiadja a legismertebb számát, ami a kemény rock mérföldkövévé válik. A Billboard Hot 100-on a nóta 6. helyre tudott felcsúszni. Rengeteg feldolgozása van a számnak és filmekben, tévében is gyakran szerepelt, például a Supernatural (Odaát) c.…..
És akkor most nem is mondanék semmit. ..
'Estét!Igaz, hogy a Rocket Man Elton John egyik lehíresebb dala, még '72-ből, és hogy a Rolling Stone magazin 500 Greatest Songs of All Time listáján a 242 helyen végzett, most azonban az eredeti helyett elsősorban mégis a My Morning Jacket feldolgozását hoztam - azon egyszerű oknál…..
Van-e vajon annál szebb, amikor egy srác az anyja halála miatt bekattan, és gyilkolászni kezdni a népet? Hát persze, hogy nincs, legalábbis a Diamond Head szerint, erről szól ugyanis a mai számuk. 1980, Lighning to the Nations album. A nótát feldolgozta a Metallica is, de az…..
Jó estét! Hú, ha Lemmy tudná, hogy szerintem mennyire röhejesen néz ki, lehet átvágná a torkomat a életlen késsel, és közben végig mosolyogna, de ez van. 1984, a No Remorse albumon jelent meg a szám. Heavy metal ezerrel, de még elviselhető hörgés mennyiséggel. Ja, és Lemmy…..
Napi Zúzás Toto - Hold the Line 2010.05.04 20:00:00
Jó estét!Steve Lukather egyszál alósnadrágban rohangál a háza körül és kabál, hogy "I'm on the radio". Bizony, az 1978-as Hold the Line a Toto első és legnagyobb sikere. A szám az ifjabb generáció számára a GTA: SA-ból lehet ismerős.Jó mulatást: ..
Üdv!Az 1965-ös szám, ami az If You Can Believe Your Eyes and Ears albumon debütált a californiai forróságba való vágyódásról szól, és mára már ennek, és kicsit az amerikai álomnak is szimbólumává lett. Felcsendült a Chunking Expressben, a Forrest Gumpban, a 2006-os Hills Have…..
Napot!1969, a Led Zeppelin magáról elnevezett albuma. A számot egyébként nem ők írták, hanem az ötvenes években Anne Bredon, és '62-ben Joan Baez is feldolgozta.Nem is mondanék többet, csak annyit, hogy a Led Zep (szerintem) legjobb száma következik: ..
Napi Zúzás Nirvana - About a Girl 2010.04.30 20:00:00
Estét!A tények: 1989, a Beach albumon volt rajta először a szám, de a híres Unplugged in New York-is szerepel. A legenda szerint Cobain a számot azután írta, hogy egy egész délutánon át a Meet the Beatles!-t hallgatta. Mikor az énekest megkérdezték, hogy ez a - grunge berkeiből…..
A Ten Summoner's Tales - Sting negyedik szóló albuma - 1993-ban látott napvilágot, ezen az albumon szerepel a Shape of My Heart is. Zseniális dalszöveg, és a Stingre olyan jellemző szomorkás hangulat jellemzi a nótát, ami egyébként a legtöbb ember számára a Leon, a profi c. film…..
Szép szerda estét! Ma egy nagyon jól ismert banda nagyon jól ismert száma lesz, 1986-ból, a Slippery When Wet albumról. A nóta egyrászt a Bliiboard Hot 100-on is elérte az első helyet, és a VH1 top 100 hard rock listáján az előkelő 20. helyet foglalja el. Jó mulatást:  ..
Estéket!A galm metál egyik legjelesebb képviselője kétségtelenül a Twisted Sisters. A számos listán előkelő helyen álló '84-es dal az együttes legismertebb száma, a hazai kereskedelmi rádiók is lejátszották heti pár alkalommal. Mindez azonban nem változtat a tényen, hogy a…..
Üdv!1976, a rock fénykora: A Kansas száma ebben az évben jelenik meg, és az együttes egyik legnagyobb sikere lesz. a VH1 Greatest Hard Rock Songs listájára is felkerült, 96. helyezéssel. De hogy miért is himnusz ez a dal? Minden Supernatural (Odaát) rajongónak könnybe lábad a szeme,…..
Szép estét!'92 júniusában a GNR előrukkolt a majd 9 perces November Rainnel, ami aztán az együttes egyik legismertebb és legelismertebb száma lett. A rock ballada A Bohemian Rapsody, a Dream on és a Stairway to heaven hagyományait követi. A klipje minden idők egyik legdrágábbja,…..
Csá!Bizony, a rock istenei leszálltak a földre, bandát alapítottak, és Led Zeppelinek nevezték el magukat. Nem a Stairway to Heaven lesz az első szám tőlük, pedig.Az Achilles Last Stand az 1976-os Presence albumon volt hallható, és 10:25-ös hosszával az amúgy sem rövid nótáiról…..
Ahoi!A Knights of Cydonia nem rock szám. A Knights of Cydonia ettől függetlenül rohadt jó. A dal Black Holes & Revelations albumon jelent meg, 2006-ban, és azóta is a Muse legismertebb dalai közé tartozik, gitárhősködésben is lehetett tolni. Cydonia egyrészt Athéné…..
Tiszteletem!Instrumentális szám lesz ma este, alabamai kiadásban. A 2007-es dal nem jelent meg albumon, csak a hasonló címet viselő EP-n. Ennyi, nincs nagyon több info, talán csak annyi, hogy a Californication 2. évadában is hallható, az amúgy nagyon jó kis szám.Kellemes…..