Regisztráció Blogot indítok
Adatok
martonthenagy

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatódik a Járókelő Legyen itt egy zebra! című kampánya. Most már biztos: nem lesz zebra a Corvinusnál. Ez volt az egyik helyszín a három közül, ahol zebráért kampányoltunk. De miért ne lehetne helyette street art? Szász László írása...
Szerintem mindenki elgondolkodott már elemvásárlásakor hogy vajon a kétszer drágább kétszer többet bír? Vajon az olcsó elemek között van-e különbség és ha igen mekkora? Ennek szerettem volna utánajárni és mivel sehol nem találtam teszteket róla, hát csináltam egyet! Sajnos idő és szponzoráció…..
Mint megannyi nagyvárost, így Budapest útjait is kockakövekkel burkolták egykoron. Ezeknek a bazaltból faragott köveknek több életük is volt. Ha a kövek egyik felülete elkopott, átforgatás után tovább szolgálhattak újabb oldalaik. Ha azok is elkoptak, akkor a rákövetkezők... és…..
Nincs annál erősebb, mint amikor egy reklám a legegyszerűbb eszközökkel tud hatni. Ilyen a kanadai MADD szervezet filmje is, amely a felelőtlen, gondatlan vezetők okozta balesetek áldozataira igyekszik felhívni a figyelmet. Ha  tragédia történne, ők ott vannak, és segítenek az…..
martonthenagy 2012.12.20 11:10:08
@Mityu "aljanép" MG:
A készítők gondolkodó embereknek készítették a spotot. Aki hajlandó egy kicsit is elgondolkodni az üzeneten, arra hat.
A város legveszélyesebb biciklis útját tervezik Zuglóban. A forgalmas téren úgy vezetnék keresztül az új bicikliutat, hogy az állandó konfliktus és balesetek forrása lesz. Az úton ugyanis át kell majd vágnia minden gyalogosnak, aki egyik tömegközlekedési eszköztől menne a…..
martonthenagy 2012.10.15 14:11:54
@Pirx:
1. Nem nehezebb. Csak a gyalogosokat kevéssé érdekli, hogy a kerékpárúton a kerékpárnak van elsőbbsége. Egy autó esetén általában megadják a tiszteletet az 1 tonna +lendületnek.
2. Szerintem csak balesetveszélyes. A KRESZ szerint a gyalog- és kerékpárút használata nem, de a kerékpárút használata kötelező. A kérdést inkább a tervezőnek kellene szegezni, hogy miért tetszett újabb konfliktusforrást tervezni?
Könnyen érthető rövidfilmmel népszerűsítik Kanadában a lámpás kereszteződések biciklis zónáit. A kerékpárosok biztonságát szolgáló, burkolati jelzésekkel elkülönített területeket Amerikában is mostanában kezdték bevezetni, ezért Edmonton város vezetői úgy gondolták,…..
addict A vegák jobban dugnak 2012.02.17 09:00:00
Legalábbis ezt állítja a PETA legújabb víruskampánya, melyben BWVAKTBOOM kórban szenvedő lányok mesélik el, milyen is a zöld oldal. De vajon mit takar ez a betegség? A BWVAKTBOOM (Boyfriend Went Vegan and Knocked the Bottom out of Me) szabad fordítsában kb. annyit tesz, hogy “a…..
A jelentős sajtóérdeklődés által övezett esemény mutatja, lehet és érdemes gyurni a defekt gyors elintézésére is. Az amatőrök számára elsőre nem tűnik célszerű megoldásnak, hogy a teljes munkafolyamat a kormányon áthajolva zajlik, de az eredmény láttán biztosak lehetünk…..
Úgy néz ki ma ilyen beperelős nap van, hiszen a Black Keys után az idén a Szigetre is ellátogató Placebo keveredett bírósági ügybe. Pontosabban őket jelentette fel egy bizonyos 28 éves, David Fox nevű férfi. aki a zenekar '96-os bemutatkozó lemezének borítóján szerepelt.…..
Olyan hirdetést már láttam, amelyik egy buszmegállóba kihelyezett city light posztert akkor kapcsolt be, amikor a mozgásérzékelő bejelzett. Olyat viszont, amit magának az utasnak kellett kézzel felkapcsolnia, még nem. Elég hülye egy ötlet, de a plakátra felszerelt hatalmas kapcsoló…..
martonthenagy 2012.06.05 12:45:28
@lokoszt: Erről a Media Markt Saturn Holding Magyarország Kft -ot kellene megkérdezni.
Tudomásunkra jutott, hogy a tegnapi nap folyamán sikerült bizonyítani a híres tudós A.Wolfmann sejtését amely az 1920-as évek óta áll bizonyítás nélkül. Az eltelt időszakban sokan próbálták bizonyítani – ez idáig sikertelenül. De ki is volt A.Wolfmann? A 20-as években…..
martonthenagy 2011.06.22 11:53:09
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
Közel kétmilliárdos uniós támogatásból újította fel belvárosát Nyíregyháza. Az EU-s pénzből - nyílván pályázati feltétel volt – kerékpárúttal is megajándékozta a városvezetés a lakosságot. A közgyűlés döntése alapján a beruházásra még tavaly 90 millió…..
Helyszín: 1097. Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14. mellett Magasság: 110 könyék :) (kb. 33 méter)* Kicsinek és jelentéktelennek tűnik, pedig a környéken magasságban nem nagyon ver rá semmi! Lustáknak izibe itt a Picasa album. Nagyobb térképre váltás Már régóta…..
Őrület! Hölgyeim és uraim, ez egyre csodálatosabb lesz. Kérem, olvassák el, de ne puskázzanak, ne nézzék meg az aláírást, csak próbálják kitalálni, mely szervezet nevéhez fűződik az alábbi eszement kiáltvány. A kiáltványt ebben az esetben szó szerint kell érteni, annyi…..
A nagy bringásrazzia harmadik hetében járunk, de csak most sikerült először akciózó rendőrök karjaiba futnunk. Kocogás közben leltünk végre egy forgalmas bringaút mellett várakozó párosra. Bicikli nélkül voltunk, de nem bírtuk ki, hogy érdeklődjük, mi a hivatalos álláspont:…..
martonthenagy 2011.04.18 11:57:12
Segítsetek nekem olvasni!
A KRESZ -ben (
net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=97500001.KPM) sehol nem találom a "borostyánsárga" kifejezést.
Melyik pontban vannak definiálva a kötelező felszerelések és a sokat emlegetett együtt kapcsolható első- és hátsó lámpa?
Nem is kezdenék bele a reklám részleteinek taglalásába (lásd miért mennek a kis csillámok az agyukból a mellükbe), mert sose érnék a végére, csak annyit mondanék, hogy szerintem Katy Perry is ezt használja, azért jön ki annyi minden a melleiből...
Olyan réges-rég kaptam lánclevelet, hogy már el is felejtkeztem róluk. Most mégiscsak becsúszott valahogy egy, s annyira jó, hogy közzé kell tennem:Subject: Így bánj a pénzeddel! Nagyon nagy okosságok!!Ha letörlöd a levelet és senkinek nem, küldöd tovább, úgy egy teljes éven…..
Vészesen apad a kontent! Küldjétek a kiváló ismerőseiteket továbbra is!Mellesleg  Legenda Ribancrendszám (komment) Kedvenc együttesem Andi & Gábor Fotosop Artista: Tímea alkotta magáról, még nincs készEtienneMelanie Zsa ZsaKekFotosop Artista FAILFotosop Artista…..
Belsőség Egy kör, árammal 2010.10.11 16:02:00
A párizsi kirándulásunk egyetlen fix pontja a Nissan Leaf próbája volt. Az adott időben megjelenve a Nissan standján, fityulás hosztesz vezetett minket az autóhoz, egy másik épületbe. Itt, a francia áramszolgáltató által szponzorált villamos csarnokban alakítottak ki…..
Irrumatio A gyúrósok 2010.09.05 07:19:00
 A gyúrósok, vagyis a pumpa gyurkák olyan emberek, akik először ütnek, aztán kérdeznek. Persze kérdezni sem kérdeznek, hiszen sok esetben a folyamatos testedzés miatt az agyuk beszédért felelős része elsorvadt, vagy bicepsz nőtt a helyére. A gyúrósokat a rendkívül nagy…..
martonthenagy 2010.09.07 15:25:18
@dr. szöszke: Az, hogy valaki törődik a testével épp ellentétes azzal, hogy szétcseszi a testét.
Márpedig szerekkel kombinált gyúrás bizony szétcseszi.
Értelmetlen számok, amik jól mutatnak, mert nagyok 80994 km, 380 nap, 11 meglátogatott ország, meg még 4, aminek csak átutazási szándékból tettük földjére lábunkat, 18861 fénykép, ebből vagy 6000 bemutatva, a maradék titkolva. Elhasználtunk 15 inget, két pár bakancsot, fene…..