Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezmegmi??

0 bejegyzést írt és 147 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt két év során a Fidesz jelentősen átalakította a magyar adórendszert. Progresszív, többkulcsos adózás helyett bevezették (a majdnem) egykulcsos szja-t, miközben a bevételkiesést új adókkal, járulékokkal és illetékekkel próbálták kompenzálni. A kormány nem titkolt…..
ezmegmi?? 2012.06.20 16:02:07
@Emmanuel Goldstein: kösz, h multis majomnak lettem általad nevezve. mellesleg, jól jártam az "egykulcsossal". ennek ellenére havi 300e+ kerül levonásra. bejelentve, legálisan, tb-t meg minden hulladékot kifizetve dolgozom. talán nem kéne szidni meg elüldözni a multikat, akik értelmes fizetést adnak.
ProgBlog Kedves Angéla! 2012.06.04 22:38:00
„Uram Király: egy egyszerű magyar áll előtted!”Bácskai Lauró István: Gyula vitéz télen-nyáron - 1970  Tisztelt Kancellár Asszony, Kedves Angéla!  Egy egyszerű magyar szól Önhöz e levél által – ám kétmillió másik nevében! Mi, a…..
ezmegmi?? 2012.06.05 09:39:31
  Orbán Viktor "mélyen érinti", hogy minden második fiatal el akarja hagyni Magyarországot. Tegnap esti tévé interjújában pontosan úgy fogalmazott: "mélyen érint a dolog, elsősorban nem politikusként, hanem családapaként, mert a szüleikre is gondolok". "Ahelyett, hogy itthon…..
Nem, cikkünk címe nem hatásvadász. A kormány anti-Tobin adója (erről később) megadóztatná a banki utalásokat, többek között a készpénzfelvételt és a munkabér bankszámlás utalását, de a cégeknek a járulék- és és áfa-utalás után is fizetniük kéne az új adót.  …..
2011. október 22-én – az MSZP-n belül egy éve létrejött Demokratikus Koalíció Platform első születésnapi ünnepségén – Gyurcsány Ferenc bejelentette, amire már mindenki számított: Demokratikus Koalíció Párt néven új, saját elmondása szerint baloldali,…..
Annyira uncsi már, hogy folyamatosan hülyének nézik az embert...  A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint az ellenzék és holdudvara "gyűlölködő csetepatét kíván csinálni" a március 15-i nemzeti ünnepből. Kovács Zoltán így reagált arra,…..
Hogy a jelenlegi és a volt kormánypártok még a Harmadik Köztársaság lebontásának hisztérikus hónapjai során is képesek fenntartani évtizedes együttműködésüket – mi bizonyíthatná ennél jobban e pártok kétségbeejtően eltorzult viszonyulását hatalomhoz és demokráciához?…..
Vannak dolgok, amiknek már rég nem kéne lenniük, de mégis makacsul ragaszkodnak a léthez, és mint valami bojtosúszós maradványhalak, dafke se akarnak kihalni. Ilyen az egyház is. És nem adja fel, minden nap beleordítja a pofádba a létezését: nem menekülhetsz.Mert ugye akármilyen…..
Orbán Viktor felveszi a kesztyűt, nem hagyja, hogy kikukoricázzanak velünk. Sem az EU, sem Amerika, sem a liberális értelmiség, sem a hazai nemzetrontók. Egy hete sincs annak, hogy kilátásba helyezték a megbüntetésünket, s a megszeppenés nem sokáig tartott. Mindenki leste a…..
Ghostwriter Megasaller de luxe 2012.02.22 15:18:00
Megjött az ítélet – ahogy tartani lehetett tőle, az Európai Bizottság azt javasolta az EU pénzügyminisztereinek, hogy a Magyarországnak juttatott felzárkóztatási támogatás egy részét – mintegy 150 milliárd forintot – vonják meg – egész addig, amíg a magyar…..
ezmegmi?? 2012.02.23 15:05:00
@Dr. csárli hárper: tőlem maximális támogatást. miniszterelnökként felelős az egész kormányért, valamint a döntésekért. illetve azok következményeiért is.

egy Politikus (igen, nagybetűvel írva) már sűrű elnézések közepette lemondott volna. I. Viktor nem! jó lenne tudni, hogy milyen cél vezérli, illetve mi az érdeke abban, hogy
a) egyre nagyobb legyen a tőke és EU ellenesség
b) a-ból következően forrás ki és megvonás Magyarországról / -tól
c) az ország kivéreztetése, jelentős társadalmi feszültség generálás (oszd meg és uralkodj??)
d) mindezek következtében, illetve hozzávéve az emberek elkeseredettségét és a hangadók butaságát a neonáci / szélsőjobb eszmék ill irányzatok megerősödés a béke és fejlődés helyett.
Három határozati javaslat közül azt fogadta el csütörtökön az Európai Parlament, amely egyértelműen elmarasztalja Magyarországot, az Orbán Viktor vezette kormány mély aggodalmakra okot adó politikáját. Az első kormánypárti reakciók szerint a jobboldalt mintha az előjelek…..
ezmegmi?? 2012.02.16 16:36:58
@Trompf:
szomorú, hogy milliók megélhetését sodorták vészlybe a "szexi egykulcsossal"

szomorú, hogy olyanok kaptak szavazati jogot, akik nem Mo-n adóznak

szomorú, hogy az EU alapvető értékei ellen röghöz akarják kötni az egyetemistákat

szomorú, hogy nyilvánvalóan fekete gazdaságból származó pénzeket nem vizsgálhat a NAV, viszont a torrentezőknek tűzzel-vassal mennek nekik és kriminalizálni akarnak mintegy 1,5-2 millió magyart.

tovább is van, mondjam még?
ezmegmi?? 2012.02.16 16:46:57
@gazell16: ha ennyire benne folyik a vérében, akkor a lehetőség adott, nyomottak a lakás árak, ide lehet költözni, lehet itt adózni. utána kaphat szavazati jogot meg állampolgárságot. utána.
iftikharblog.co.ccSZEMLEBár Hollandiát a legliberálisabb európai országként tartjuk számon, napjainkban – a francia mintát követve – egy erősen korlátozó törvény megalkotásán és elfogadtatásán dolgoznak a királyság államférfijai. Az ország kormánya nemrég…..
A szerző újságíró, az Index.hu munkatársa   A pénzügyminiszterek tanácsa január 24-én jóváhagyta, hogy a Bizottság kezdje el tervezgetni, hogyan büntessék meg Magyarországot a stabilitási és növekedési egyezmény notórius megszegéséért. A szankció a kohéziós…..
ezmegmi?? 2012.01.30 14:56:42
@DR.VUVUZELLANÉNI (tengerimalac hentes): lehet, hogy tényleg baj. azonban inkább leszünk itthon ellenségek és máshol nyugodtan megélünk. szerintem fogunk találni olyan országot, ahol a szaktudásunkat megbecsülik, hamár itthon nem kellünk.
ezmegmi?? 2012.01.30 14:57:43
@senior bondholder (1st 2 get paid): biztos csak poénból vette fel, nem is kellett volna neki. arra gondolni sem merek, hogy szüksége volt a "gyarmatosítók" segítségére, és önként hajtotta a bitó alá a fejét
ezmegmi?? 2012.01.30 15:08:20
@senior bondholder (1st 2 get paid): csak óvatosan, mert Téged is népellenségnek nyilvánítanak :D
Publius Egy tüntetés tanulságai 2012.01.22 15:34:00
Számomra igen meglepő volt olvasni az index tudósítását, mely több tízezres vagy akár százezres tömegről számolt be a békemenet keretében. Őszintén szólva azt hittem, hogy kudarc lesz az egész, elmegy néhány száz ember, és ennyi. Ezzel a feltételezésemmel egyébként…..
ezmegmi?? 2012.01.23 11:58:16
@stf!: a 2. pontot aláírom, azt tesszük (30 alattiak vagyunk párommal, nyelvtudással, szakismerettel). ja, és bejelentve dolgozunk, kettőnk _adója_ összesen havonta majdnem 400e forint. ja, és a sokat szidott multiknál dolgozunk mindketten.

viszont nem vagyunk hajlandóak elviselni, hogy kirúgjanak alólunk mindent, amiért eddig dolgoztunk. a pénzünk már külföldön van, rövidtávon megyünk utána mi is.

viszlát Magyarország, kösz mindent. ui: egyikünk sem államilag finanszírozott szakon tanult, úgyhogy aki ezzel akar jönni, azoknak üzenem, hogy találjanak ki mást, amivel itthon akarnak tartani, minthogy "tartozunk az államnak".
  Úgy tűnik, nem tarthat rendezvényt az Egymillióan a magyar sajtószabadságért csoport a megszokott, Szabad sajtó úti helyszínen, mivel azt lefoglalta a Fővárosi Önkormányzat. Sőt, mint kiderült, nem csak azt – és nem csak a Fővárosi Önkormányzat. Ahogy a…..
ezmegmi?? 2012.01.20 14:50:55
@kunzoo: valaki mondja már el, hogy miért azon kevés USA államból host-olják a patkányok gyomrát is felforgató szemetüket, ahol nem csukják a rasszistákat azonnal börtönbe?

mondom ezt NEM zsidóként, a félreértések elkerülése végett
Múltkor beszéltem a céges bulikról, aztán hétvégén valamelyik csatornán újra sugározták az éterbe azt a magyar filmet, amelyiket én nagyon szívesen fogadtam, aztán miután láttam jó pár évvel ezelőtt, úgy le is hordtam a faszba. A Szezon című eposzról van szó, amelyben…..
ezmegmi?? 2012.01.20 09:56:29
@szögyi: az lett, trollz incoming!

az írás pedig nagyon tetszett, csak így tovább :D
A szinte napra pontosan egyező, tavaly januári, meglehetősen fűtött hangvételű felszólalás és az azt követő vita után, Orbán Viktor ismét arra kényszerült, hogy Strasbourgba utazzon, és helyben védje meg a mundér becsületét „a nemzetközi támadások ellen".  A…..
Mandiner blog Bántó 2012.01.19 07:01:00
Fotó: Reuters   Lehet, hogy nem ismerem a részleteket, de Magyarország akkor is egy diktatúra. Nagyjából ez a hangulat burjánzott el a brüsszeli falanszterekben. Meg azokon túl is. Az ország megítélése mára hitvitává vált, ahol már nem számítanak a tények, elég a…..
ezmegmi?? 2012.01.19 15:01:05
@similarthings: hugomék (feleség, férj, kisbaba) és mi is párommal 2 hónapon belül elhúzunk Németországba. mindenkinek olyan szakmája van, amit ott keresnek. ha rendbejönnek a dolgaink akkor valószínűleg szüleink is jönnek utánunk. viszlát Magyarország, 6 adófizetővel kevesebb. lehet köpködni, h "gyávák" vagy akármi, de akik ezt mondják, azokon csak röhögni tudok és sok sikert kívánni nekik, hogy ezen az akármilyen helyen, ami kis hazánkból lett boldoguljanak. részemről nyugalmat és kiszámíthatóságot akarok.
Az Európai Parlament plénumában a frontok szinte változatlanok. A Néppárt képviselői a három órás vitában továbbra is védték Orbán Viktor kurzusát és a Fidesz kottájából énekelve kettős mércével vádolták a baloldali frakciókat. Utóbbiak élesen visszautasították a…..
Egy éve még viszonylag könnyedén adta el baloldali és liberális támadásnak a Brüsszelből jövő kritikákat az Orbán-kormány. Az idei év újítása viszont - úgy látszik - az, hogy saját pártcsaládja is elengedheti a kezét. Könnyen lehet ezért,…..
ezmegmi?? 2012.01.18 10:58:06
@kanca: mondjuk, hogy igen. és? ha pénzt akarunk, akkor úgy fog táncolni OV, ahogy az EU és az IMF fütyül. valamint, ha esetleg a Jobbikosok agyában komolyan felmerülne az EU-ból való kilépés, és a "termeljünk meg mindent magunknak" dolog: mi a fészkes fenéből lesz rá pénz? vagy irány a cserekereskedelem? úgy fognak a jobbosok által szidott multik elhúzni, hogy csak zörög. az összes szolgáltatásukkal és munkahelyeikkel (ahol adót fizetnek, különadókat lehet lerabolni róluk, stb) együtt.
ezmegmi?? 2012.01.18 11:05:47
@vezér01: részemről inkább a tényleg egységes Európára szavazok. csak a tök feleslegesen felhozott baromságok miatt képtelen még egy ország a határain belül is értelmesen élni, nemhogy sok állam egybeolvasztva. márpedig, egy központi kormánnyal ez megoldható lenne. a turbó magyarok, szlovákok, románok (meg mindenki) csináljanak a begyöpösödött agyukkal amit akarnak.
ezmegmi?? 2012.01.18 11:07:21
@kanca: nem politikai csoportosulásra, mert az azonosan egyenlő a hozzá tartozó érdekkörökkel. szakértői kormányra, pl Bajnaira viszont kérdés nélkül.
Az osztrák közszolgálati tévé, az ORF Híradójának (ZiB) 55 szerkesztője és bemondója, köztük ismert televíziós személyiségek tiltakoznak az ellen, hogy Alexander Wrabetz vezérigazgató az Osztrák Szociáldemokrata Párt (SPÖ) vezetéséhez közel állónak tartott és nem…..
ezmegmi?? 2012.01.17 13:53:13
@juhaszvik: még jobban? szerintem hős vezetőnk meglepődne, ha tudná, hogy mennyien fognak idén kivándorolni. vagy tudja, csak nem érdekli?