Regisztráció Blogot indítok
Adatok
0123evian (törölt)

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarjuk elvenni a Vastagbőr kenyerét, de az ilyesmi mellett nehéz szó nélkül elmenni. Történt ugyanis, hogy vasárnap este tűz ütött ki Gyurcsány Ferenc Szemlőhegy utcai villájában. (Nem akarok elkalandozni, de azért mi sem mutatja jobban az idők változását minthogy évekkel…..
Az ötvenes-hatvanas években kikristályosodott fogyasztói berendezkedésre reagáló, majd a vietnami háborúra adott immunreakcióként működő ellenkultúra-mozgalmak sorsa végül az amerikai álom kudarcáénak egy újabb keserű fejezetévé vált. A New Age filozófiája néhány év…..
0123evian (törölt) 2010.03.29 09:08:20
@bolomba: csak a blog cimét olvasd el: filmvilag... szóval ezeket nézni kell... tudod, moziban, vagy DVD-n...:)
Pilu Kerékpárforgalmi igazolvány 2010.03.24 17:25:00
Nesztek futárok! Majd ha a választások után megállít a csendőr a Deákon, oszt’ kéri a forgalmit, nem lesz olyan mosolygós a szátok!       ..
Igazán nem szeretném elvenni az üstökösként felívelő Bünti blog kenyerét, azonban itt az ideje, hogy legalább írásban megtoroljam lakóközösségem bizonyos tagjainak a bűneit!Azoknak, akik nem egy isten háta mögötti tanyán születtek és azóta is ott tengetik napjaikat nyilván…..
Parkolási bírság volt az egyetlen ezidáig, amit kaptam KJ-hez hasonlóan, akkor és ott is lett volna mit kötözködni, de is egy érdekes helyzet. Még ha azért büntették volna meg, mert a zebra előtt nincs meg az öt méter, azt megértem. De ilyen indokkal? Ennyire kell a pénz az…..
Még talán emlékszünk a régi korok divatjára, mikor a funkció nélküli falakra óriásposztereket raktak az otthoniak. Manapság már ritkán használják, bár néhol még fellelhető egy-két megsárgult változata nagyszüleink, rokonaink lakásában. Újragondolva a falburkolás ezen…..
"A 2 éves kislány mopszom, Hercegnő (Henci) látható a képen. Úgy néz ki, mintha nem tudná eldönteni, merre is nézzen, mint az a szeme állásából is kiderül. Mások meglátása szerint pedig éppen azért néz így, mert a mopszok képesek egyszerre többfelé is figyelni.…..
A Blikk szerint Bartha Zsoltot azért zárják börtönbe kis időre, mert az őt alakító Rékasi Károly különböző aloe verás termékeket csempészett a Barátok közt díszletei közé. A Forever Living Products aranyfokozatú, fekete öves lovagja állítólag már amúgy is agyára ment a…..
Nem hiszem el, hogy még mindig van, aki nem tanult az elmúlt sok év benzinkúti lehúzásaiból, tele van velük az internet, meg itt a blogon is volt már jópár ilyen sztori. Bár én is azt hittem, hogy teljesen evidens mindenki számára, leírom újra: te tankolj saját magadnak, annyit,…..
Kedves Szerkesztők!   10 éve lesz idén, hogy a jelenlegi munkahelyemen dolgozom. A fizetés kevés, de legalább biztos, a főnök elég rendes, szóval nem egy különösen jó munkahely, de nem is elviselhetetlen. A kollégák is hosszú évek óta itt vannak, egy összeszokott csapatról…..
 A horgász és a drogos gyerek után ahogy ígértem, A. folytatja - nem mindennapi témákkal. A háromnevű ember létezésének (az öröklött három néven túl) általában nagyon prózai oka van: nem tetszik neki az eredeti neve. Túl rövid, túl snassz, esetleg mind a kettő…..
0123evian (törölt) 2010.02.17 18:57:03
@Frucsasz, az őzikelány: szégyelli, hogy elkelt? mi vagy Te? valami áru, amit megvettek? én is nő vagyok, saját névvel... vállalalom és nem bújok a férjem mögé... méghogy elkelt.
talán az araboknál kéne élned, ott megvennének, és még le is takarnának egy fekete lepellel, hogy ne kelljen vállalnod önmagad...
Sok dolog miatt jó blogot írni, az egyik ilyen az, amikor befut egy-egy csodálatos, váratlan, zseniális komment. Tegnap indexes hrügyelet közben írtam egy villámpublicisztika-szerűséget a XXI. század eddig legnagyobb magyar tökfilkójáról, Szabó Jánosról, a Nemzetvédelmi Egyetem…..
Kallódik a szekrényedben olyan kötött pulóver, amit már nem akarsz hordani, de ugyanakkor kidobni is sajnálsz? Küldd el a Reknit-nek - 30 dollár kíséretében - ahol Avanian mama legombolyítja a számodra oly kedves fonalat és köt belőle valami szép, új, divatos kiegészítőt. A…..
Az oké, hogy a sarokban ülő taplót Józsinak hívták, de az nem derült ki Humbino számára sem, hogy a kutasok haverjáról vagy esetleg egy kollégáról volt szó. A kút vásárolóit inzultáló Józsit mindenesetre a kutasok csak éppenhogy csitítgatták, amikor megfenyegette a fizető…..
Nem kell hozzá tudományos fokozat, hogy megállapítsuk, finn rokonaink nem az Urál lábánál fejlesztették ki a szaunázás évezredes kultúráját, mert akkor talán ránk is ragadt volna belőle valami. A wellness térhódításával most gyorstalpalón próbáljuk behozni lemaradásunkat,…..
  Meghalt egy lány az éjszakai buszon - hívott fel egy ismerősöm szombaton. Hangján érezhető volt, hogy nem tud mit kezdeni a tehetetlenség dühével. A huszonéves lány a kispesti Kossuth téren szállt fel a 914/950-esre (sajnos, hogy melyik volt, arra nem emlékezett…..
Mindig nagy kiváncsisággal tölt el, amikor meglátom egy rovatcímben, hogy reklámkampányok képei photoshop nélkül! Most Madonnán volt a sor, aki a tavalyi Louis Vuitton kampányfotóin pózolt nyuszifülekben. A képek már akkor kiverték a biztosítékot, hiszen állítólag direkt…..
0123evian (törölt) 2010.02.06 19:08:10
Anne Hathaway az angol GQ magazin kedvéért vetkőzött le nem éppen parányi, mondhatni nagymamás fehérneműkre. Véleményem szerint Anne nem éppen a szépségéről híres, de ezeken a képeken szerethető, szexi és cseppet sem közönséges. ..
Több olvasónk is billentyűzetet ragadott Sólyom László különítményének véleménye kapcsán, levélírónk konkrétan a szakfelügyelői rendszer értelmetlenségét nehezményezi -tegyük hozzá-, joggal. Az Indexen megjelent oktatással foglalkozó cikk, az oktatás színvonalának…..
Tipikus sarki, bolti, postai viselkedés, hogy odamegy egy öreg nő egy ugyanolyan kisgyerekhez, mint mindegyik másik, csak a babakocsiról ismeri fel, hogy egyáltalán kisgyerek, és teljesen érthetetlen gügyögésbe kezd, ahogy én soha nem fogok beszélni a gyerekemmel, mert félhülye lesz…..
 Mint sok blogger, akik az elmúlt napok eseményeinek legszörnyűbb jelenségét tollhegyükre tűzték, én is utálom a nyugdíjasokat. Egyszerűen hányingerem van az egész korrupt, inaktív, mi több ingyenélő bandától, akik a ledolgozott élet, befizetett nyugdíjjárulék, és…..
Egy legénylakásnak is van olyan klasszik darabja, amely nélkül egész egyszerűen nem teljes a kép.   Tiszta és világos beszéd, hogy kell egy bőrbútor, ahogyan az is, hogy minden férfinak el kell olvasni életében legalább egyszer Szerb Antal Utas és holdvilág-ját.…..
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..