Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ABC

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha lakás kiadáson töröd a fejed, de még nem tudod, hogyan csináld, akkor segítek. Leírom lépésről-lépésre az ingatlan kiadásának a menetét, és szembesítelek a kevésbé várt apróságokkal is...
Nem is lehet kérdéses, hogy Erdély Romániához csatolását nem lehet a magyar Nemzeti Színházban megünnepelni. Egy kiemelten fontos közintézmény vezetőjének Alföldi alkalmatlan. (Fotó: Wiki) Felháborodást váltott ki, hogy Alföldi Róbert hozzájárult ahhoz, hogy a budapesti…..
ABC 2010.11.18 13:52:42
@tschaffer:
"véleményem szerint Magyarnak lenni azt jelenti hogy tenni azért hogy a mai Magyarország erős és sikeres legyen"

Öreg, megkérdezhetem, hogy hogyan szavaztál a kettős állampolgárságról? Elmentél egyáltalán?
Ha volt szavazati jogod, ennél többet te a kib.szott életben nem tehettél/tehetnél Magyarországért, mint hogy ott igennel szavazol.
Múlt héten a Tv2 egész jól teljesített a műbalhé-fronton, a Mokkában tortát hajigáló Pákó és káromkodó Jimmy-rokon hozta az olvasókat/nézőket, az RTL-nek is lépnie kellett hát valamit. S lőn, fogták a magyar popélet egyik legkínosabb pillanatát jelentő Anti-Fitness Club…..
ABC 2010.11.08 14:39:30
@hidroponi:

Teljesen egyetértek. Az, hogy a közönség felállva tapsol egy ilyen szarra, az több, mint kellemetlen.
Tényleg szomorú vagyok, hogy egy amúgy normális kezdeményezést (tehetségkutató)ilyen fos módon kell agyoncsapni. Ráadásul tényleg borzasztó ciki a "sztárjelöltek" és a már "befutott sztárok" ilyetén összehasonlítása.
Geszti is köpjön a tükörre, hánytam a mostani magyarázkodásától. Dorka brutál hamis volt, már-már fájóan az. Persze a közönség dönt, nem vitás, de tényleg hiperszar volt (most is).
„A hazakísérős, lépcsőjelenetes, búcsúcsókos befejezés helyett a lány részéről csak egy gyors szia a végeredmény. A srác tesz még néhány határozott kísérletet, és még egy sziát ki tud harcolni” – következő elbeszélésünk egy helyes lányról szól, aki…..
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a világnak nincs is graffitifővárosa, New York vagy London monopóliuma a múlté. Szép csendben ugyanis minden kontinens kitermelte a maga falfirkastílusát, amely olyan egyedi és burjánzó, mintha ott találták volna fel a festékszórót. A Buenos Aires-i…..
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
Egy ideje már keresi a Tv2 a Mokka új arcát, akivel együtt lehet majd kelni minden szürke reggel, és aki felidegesít minket, hogy a munkavégzéshez megfelelően magas értékre emelkedjen a vérnyomásunk. Úgy tudjuk, sőt azt súgták nekünk, hogy tényleg Friderikusz Sándor az egyik…..
Mondj nemet az AKH 12-re! To: MTA Magyar Nyelvi Bizottsága Az alábbi kiáltvány majdnem megegyezik a Facebook hasonló tárgyú csoportjának oldalán olvashatóval. Az MTA Magyar Nyelvi Bizottsága tervezi a Magyar Helyesírás Szabályainak (AkH.) 12-ik kiadását. Ennek részleteiről…..