Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koconborz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előző tesztemben már említettem, hogy szeretem a HTC készülékeit, úgyhogy nagy várakozással bontottam ki a Sensation csomagját. Ez után leültem egy kicsit, mivel a kézbevételkor nagyon magával ragadott a készülék. Pont aznap vásároltam meg a Samsung Galaxy S2-t, odáig voltam…..
Desire-tulajdonos lévén engem nyilván ez a kérdés foglalkoztat leginkább, mióta a HTC bejelentette új, 2011-es készülékeit.Kezdjük mindjárt azzal, hogy a Desire S bejelentését követően a brit Amazonon egyből leesett a sima Desire ára: a korábbi 439 fontról 335 fontra.…..
Habár a HTC Desire 2010 egyik legjobb okostelefonja, még ezt az androidos telót is érdemes lehet rootolni. Az egyik fontos előny, amit a rootolással nyerhetünk, hogy jóval több helye lesz az alkalmazásoknak a telefon memóriájában. Vagyis jóval több appot tudunk egyszerre működtetni…..
koconborz 2011.01.20 11:10:15
@vagodeszka: nem vesznek el. Ebben a tekintetben az Android Market olyan, mint az iOS-en az Appstore. Mindent újra letölthetsz, amit megvásároltál.
Külföldön, legutóbb épp Londonban, méghozzá egy Tescóban néztem irigykedve az önkiszolgáló sorokat: ezekben nincsen eladó, csak egy vonalkódos automata, az előtt kell elhúzni az árut, aztán már szabad is vagy. Két okból tetszett nagyon a rendszer: egyrészt, mert egy olyan…..
Egy hete már megírtam első benyomásaimat az újonnan beszerzett HTC Desire-ról. Azonban szükség volt még egy hétre, hogy részletesebb és biztosabb tapasztalatokkal rendelkezzek új okostelefonomról. Nézzük akkor, hogy mik voltak a szempontok. És miért döntenek a geekek egymás után…..
koconborz 2010.04.28 21:24:21
@drp.foto: a magyar tőzsdeadatokra ezt a programot ajánlom: www.appbrain.com/app/tmobile.hu.android.finance