Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StarWish

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy gondoltam, mivel 2022-ben sokkal-sokkal többet szeretnék olvasni valahogy ez vezetni is kéne. Ide viszont nem hozok minden olvasmányom. Ismerem magam nem is írnék annyit meg. Csak a "Szerezd meg hát mind" zsebkönyveket. Az összes Helikon Zsebkönyvet szeretném beszerezni, elolvasni, s írni…..
aeon flux oscar 2013 2014.03.02 20:12:00
Elérkezett az idő, végre pont kerül egy végtelenül csapongó díjszezon végére. Akik követtek minket, azok tudják hogy senkinek (na jó, Cate Blanchett kivételével) nem volt egy fáklyásmenet. Már a kritikusok sem tudtak dűlőre jutni, aztán a szakmai díjak sem emeltek ki egy nagy favoritot. Persze azért…..
StarWish 2014.03.02 21:16:01
Red Carpet erre lesz: uk.eonline.com/news/2014_oscars
Én biztos ezt fogom nézni, mert az E!Online-osok jók! :) Vagy esetleg ha lesz akkor ABC-t, mivel ők adják hivatalosan. Ha valaki talál majd valami jó stream-et kérem linkelje be! :) Köszi!
Argo vagy Playbook? Haneke vagy bárki más? A legfiatalabb vagy a legidősebb Oscar-jelölt? Jessicának jó haja lesz vagy rossz? Ezekre és még ezer másik égető kérdésre néhány órán belül választ kapunk, ugyanis ma éjjel kezdetét veszi a 85. Oscar-díjátadó gála, melyet jó…..