Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valentine

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az origo a közmédiás műsorvezetőtől megtudta, hogy március 20-tól új, 12 részes sorozata lesz az m1-en. Az Életművészek nevű széria elsősorban tudományos felfedezéseket, a hagyományainkat és természeti értékeinket mutatja majd be három férfi segítségével. Az első négy…..
  A sorozat 2005-ben indult az amerikai Showtime csatornán (ők készítik a Dextert is). Tizenhárom részből áll a A horror mestereinek első évada Az alapkoncepció, hogy minden egyes epizódot mindig más, a horror műfajában (is) jártas rendező rendezze meg. A sorozat minden egyes…..
Ennek a vendégírásnak az a története, hogy a Facebook oldalunkon valaki "nyomasztó" filmet keresett, más valaki ezt ajánlotta, megint más valaki megírta. Értitek? :) Utóbbit varin-nak hívják és ezúton is köszönjük neki.   Megan is Missing (2011)   Rendezte:…..
Na tessék, alig telt el pár nap, máris találni olyan filmet, ami kimaradt valamelyik 2012-es listámról, konkrétan az amerikaiból. Íme a The Cohasset Snuff Film! A szinopszis: egy 17 éves lányt néhány osztálytársa kíméletlenül megkínozza és megöli, majd ezt videóra is veszik.…..
Mondom én, hogy lassan minden országnak meglesz a maga Paranormal Activity-je... A sztori abszolút ugyanaz, csak itt szellemek (démonok?) helyett dzsinnek lesznek, akikről a Halálosztó/Halálmester óta tudjuk, hogy igazi gecik. A másik nagy különbség, hogy ez már most félelmetesebbnek…..
Végre! Egy emberként lélegzenek fel azok, akik már a listát várják lassan egy éve. No igen, jó munkához idő kell. Azonban végig nézve a címeket, sajnos meg kell állapítanom, hogy teljesen felesleges volt ennyit várnom, kutakodnom és megnéznem mindenféle jött-ment hulladékot.…..
Óriási megtiszteltetés érte Sergej Trifunović (39) színészt. Az IMDb internetes moziadatbázison egy basterull nicknevű filmrajongó a Szerb filmben (Srpski film) nyújtott alakításáért őt választotta meg a legjobbnak a valaha filmben nyújtott pszichopata, különc és ördögi…..
Ha a politikusoknak lenne egy külön Dumaszínház, Kerényinek stabil és állandó helye lenne. A direktor úr ugyan nem igazi politikus, de mivel Orbán Viktor által kinevezett miniszterelnöki megbízott, így nyugodtan lehet annak tekinteni. Mivel most már reggel-délben-este is Kerényi…..
valentine 2011.11.13 16:03:42
Október elsejétől a 98%-os végkielégítés-különadóval sújtottak akár természetben is kérhetik a munkaadójukat arra, hogy végkielégítse őket. Bár a végkielégítések után járó különadót legtöbben befizették, a kintlévőség így is tetemes. Ezért az Országgyűlés a…..
Az eredményeket itt követjük és kommenteljük: 23:36"A Bocskai úti általános iskolánál várakozó szavazók sorszámokat cserélgetnek, söröznek, és a kosárra dobálnak az általános iskola tornatermében. Ahangulat tehát nagyon családias, miközben néhányan tanácstalanul…..
Augusztustól kéthetente Baló György vezeti majd az MR1 180 perc című reggeli műsorát, írja a Kreatív. Baló ennek ellenére az MTV alkalmazottja marad, bár a Szólás szabadságából februárban kiszállt. Az Indexnek korábban azt nyilatkozta, hogy a tévénél nemzetközi projektekkel…..
Ez az év sem múlik el anélkül, hogy a Discovery Channel műsorán ne látnánk, ahogy első pillantásra kissé ütődöttnek tűnő emberek pont azt csinálják egy tornádó láttán, aminek a józan ész az ellenkezőjét diktálja, azaz ők teljes erővel belehajtanak a viharba, majd…..
Sebestyén Balázs vicces dolgokat nyilatkozott a TV2-ről a Blikknek. Vágó átigazolásával kapcsolatban kibukott belőle, hogy "Remélem a TV2 nem cseszi el ezt a lehetőséget, remélem, mindent megkap ahhoz, hogy jó műsort csináljon." Aztán kjésőbb még párszor beszólt a…..
A CSI viszonylag hamar, a második évadban kitermelte magából az első gyermeket, a Miamiba helyezett spinoffot, ami szépen lassan felnőtt az anyuka mellé, sőt, nemzetközi szinten túl is lépett rajta: 2007-ben ez volt a világ legnézettebb sorozata, ha hinni lehet a statisztikáknak. Az…..
Katt ide..
valentine 2009.05.26 20:22:32
Gondoltatok arra, milyen lenne a sztrájkoló vasutasokat és a Gaskót megszívatni? Én arra gondoltam, mi lenne, ha a közlekedési miniszter a sztrájk előtt és után 2-3 nappal a MÁV javaslatára több vasútvonalon mentesíthetné a vasutat a közszolgáltatási kötelezettsége alól?…..
valentine 2009.05.04 20:57:29
@Alex: fogkefével? inkább a nyelvével...ma utaztam a martonvásári vonaton, és a mosdóban, hát hogy is mondjam, aminek a kagylóban kellene lennie, mellette volt...na, arra kellene ráküldeni :D
A MÁV kialakított egy várót a gazdagabbik rétegnek is a Keletiben. A váróban az utasok ingyen fogyaszthatnak ropit és kólát, a várakozási időt eltölthetik kikapcsolódással és munkával is. Részletek a cég tájékoztatójában: Vegye Ön is igénybe Üzleti Várótermünk…..
Dávid megírta nekem, hogy az ő közreműködésével emberek összehoztak egy Wikipédia oldalt rólam :)Igen megtisztelő, köszönöm a munkát!Link ..
A Band from TV nevű formáció Jay Lenónál járt a napokban, egész jól nyomják a színészek, nem? ..
valentine 2009.01.22 16:24:47
"Magyarországon 2004 óta büntetendő az állatkínzás. A törvény alapján 3 év alatt 2206 személy ellen indult eljárás, ebből letöltendő börtönbüntetésre 23, felfüggesztett szabadságvesztésre 101 személyt ítéltek."Azzal az emberrel nem beszéltünk többet,…..
valentine 2008.12.21 18:49:41
ROFL-net Family Guy jelenet 2008.11.22 06:38:00
Bevallom őszintén, Family Guy nem tartozik nagy kedvenceim közé, de néha néha megnézhető. Pár hete volt egy olyan rész, ahol Peternek újra eszébe jutott régi kedvenc dala és állandóan azt énekelte. Szerintem rohadt jó lett. ..
valentine 2008.11.22 19:21:10
A Másfélmillió lépés Magyarországon-ról szóló cikksorozatunk első részéből olvasóink megtudhatták, hogyan született a sorozat ötlete, miben állt a két évig tartó előkészítő munka, hogyan kezdte meg a stáb a forgatást és a túrát, milyen technika állt az operatőrök és…..
ROFL-net Vicc 2008.09.29 10:11:00
-Honnét tudta meg Pinokkió, hogy fából van? -???    - Mikor, maszturbálás közben kigyulladt...
valentine 2008.11.14 12:09:54