Regisztráció Blogot indítok
Adatok
s.g.

0 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudjuk, volt-e már ilyen a blog történetében, de ha volt is, biztos nem mindennap fordul elő, hogy lányok(!) vállalkozzanak itt posztírásra. Mi vettük a bátorságot, egyszer van egy évben gyereknap nőnap, ami remek alkalmat ad arra, hogy bevéssük magunkat az NST virtuális…..
:) ..
s.g. 2010.01.21 20:57:46
Én imádtam a filmet, de gondolom már a forgatáskor kiderült, hogy lesz folytatása, különben nem így fejeződött volna be a sztori :)
@Krizzta: Rachel McAdams nekem felejthető volt (simán ki is hagyhatták volna), hajszíntől függetlenül...
s.g. 2010.01.21 21:34:31
@LuPuS: azt nem tudtam, hogy trilógiát terveztek, köszi az infót :)
A Playboy novemberi számában Marge Simpson fedi fel bájait. Ő a magazin történetében az első rajzfilm-figura, aki címlapra került, és akit meztelenül láthat majd a nagyközönség. A sorozat címe ez lesz: "The Devil in Marge Simpson" :) A Playboy egyébként ezzel a most 20.…..
s.g. 2009.10.11 10:59:34
Újabb designert ihletett meg Hamupikőke története. A minap már láttunk egy üvegcipellőt Maison Martin Margielától, most itt egy újabb, ám annál szépségesebb darab Christian Louboutin-tól.Piper Heidsieck "pezsgőkészítő" és Christian Louboutin "cipőkészítő"…..
A mai kedvencem egy Miu Miu barna bőrcsizma, 12 centis tűsarokkal. Hát nem gyönyörű?Az ára 600€ (kb. 162.000 Ft), ami nem is olyan nagy baj, tekintve, hogy nem vagyok meggyőződve róla, hogy tudnék benne menni :)..
s.g. 2009.10.02 19:52:38
@Scala: nekem meg pont azért tetszik :-)
És csatlakozom a fekete-csoporthoz!
Ismét megnézhetjük, mit vettek fel a hírességek az elmúlt héten.A kérdésünk ugyanaz: szerintetek ki nézett ki a legjobban? Többek között Brad Pitt, Tarantino, Mark Ronson, Jude Law és még sokan mások a tovább után!   A mostanában összenőtt páros a San Sebastian…..
Strange's fashion & gossip H&M ősz 2009.09.15 14:27:00
A H&M őszi kínálata ezúttal Karen Elsonnal, falevelekkel és egy bozontos pasival...
Az Energie az őszi/téli férfi kollekciójának népszerűsítését Jonathan Rhys Meyers-re bízta. Jonahtan-t leginkább a The Tudors (Tudorok) című sorozat főszereplőjeként ismerhetjük, ő alakítja VIII. Henrik királyt - furcsa is viszontlátni őt ezekben a hétköznapi ruhákban :) A…..
Roberto Cavalli-tól természetesen nem újdonság, hogy az állatvilágból merít ihletet, legyen szó akár ruhákról, kiegészítőkről, vagy - jelen esetben - ékszerekről.Ezúttal kígyós ékszereiben gyönyörködhetünk. A kollekció nyakláncból, karperecből és gyűrűből áll.…..
Íme egy kis betekintő a Marc Jacobs 2010-es tavaszi/nyári kollekciójának cipőkínálatába.Nem rosszak, de nekem nem igazán tetszenek.Nektek hogy tetszenek?..
Egy kis visszatekintés: 2007 februárjában a W Magazine számára Steven Klein fotózta Domenico Dolce-t és Stefano Gabbana-t. A különleges és igen provokatív fotósorozat a Dolce Vita címet kapta. A tervezőpároson kívül Eva Herzigova is szerepel a fotósorozatban...
s.g. 2009.09.04 22:48:08
Renee Zellweger a David Letterman Show-ban kimondottan csinosan jelent meg kék selyemruhában, hozzá pedig kevés ezüst ékszert (mindössze két karperecet) és ugyanilyen színű cipőt választott. Kedvelem a kéket ezüsttel, ezért egy nagy piros pont jár a színésznőnek. De...Ezenfelül…..
Pénzszűke ide, pénzszűke oda, sokaknak sikerült jól bevásárolni. Ennek megfelelően a csapatok többsége elégedett. Véleményem szerint erre igazán komolyan oka, csak az értékeit megtartó és a keretet a fontos pontokon megerősítő Juventusnak, Napolinak, Laziónak és talán…..
Íme a Louis Vuitton 2009/2010-es őszi-téli monogramos táskakollekciója férfiaknak.Nekem ezek közül egyik sem tetszik igazán, főleg nem a focilabdásak (azok kifejezetten rondák), bár én sosem voltam oda a monogramos LV táskákért. Ha az ember már Louis Vuitton-t vesz, akkor vannak…..
Az elmúlt év legjobban kereső férfimodellje, Sean O'Pry szerepel a Calvin Klein Jeans aktuális kampányában. A képeket Steven Klein készítette, amik bár semmi extrát nem tartalmaznak, nekem mégis tetszenek. Nektek mi a véleményetek? ..
Hosszú késéssel (meg utána még egy rövidebbel) ugyan, de a héten megnyílt a Giorgio Armani első magyar üzlete 380 négyzetméteren az Andrássyn, ahol "a legújabb kollekció, többek között az Armani jeans, az EA7 vonal is kapható. A férfi- és női ruházat mellett fehérneműk,…..
s.g. 2009.07.21 23:03:38
@balazsman: Csatlakozom, ebben a két szerepben biztos nem néznek ki a boltból, sőt :)
Én külföldi barátokkal voltam, velünk nagyon udvariasak, de azért távolságtartók voltak. Semmi rossz tapasztalat, pedig ha jól emlékszem, nem vettünk semmit.
A divatvilág egyik két meghatározó városa London és Párizs. Ebben a két európai nagyvárosban teljesen más értelmet nyer az öltözködés és a divathoz való hozzáállás. Ami nálunk már sok és vicces, az ott abszolút elfogadható és divatos. Teljesen más világ, ahol mindenki…..
A GQ magazin összeállította az elmúlt fél évszázad 50 legstílusosabb férfisztárjának listáját. Érdekes (de nem annyira meglepő), hogy a listán alig szerepelnek mai sztárok. Szerintem szinte az összes 30-40 évvel ezelötti kép megállná a helyét egy divatház mostani…..
A Masion Martin Margiela 2009-es őszi/téli kollekciójában kapott helyet ez a két változatban kapható egylencsés napszemüveg. Engem leginkább valami sci-fi filmben szereplő szemüvegre vagy csak szimplán egy hegesztő szemüvegre emlékeztet.Vajon kényelmes lehet ezt hordani? Nektek mi a…..
Jessica Stam népszerűsíti a Fendit az őszi/téli kampányban, a fotós pedig Karl Lagerfeld. Itt a teljes sorozat: ..
A mai citromdíjat ehhez a Miu Miu fonalból készült kabáthoz hajítom hozzá.Borzasztó hülyén néz ki, ráadásul a funkciója is ismeretlen előttem. Ha már annyira hűvös az idő, hogy szükséges egy átmeneti kabát, akkor az védje a derekat és a csuklót is. Nem igaz?Aki ezért…..
s.g. 2009.07.16 22:36:03
@The Strange: puhának puha volt, csak hát borzasztó ronda... ;-)
A Blikk úgy tudja, hogy megállapodott a TV2 az MTV-vel arról, hogy a köztévé kölcsönadja nekik Gundel Takács Gábort a BL idejére. A megállapodás értelmében a sportriporter lesz a műsorvezetője a TV2 Bajnokok Ligája-közvetítéseinek, de munkahelye továbbra is a Magyar Televízió…..
s.g. 2009.07.16 15:40:09
@Alapvonalszippantó Hapci Benő: egyetértünk.
(és közben csendben imádkozom, hogy Egri Viktor még véletlen se jusson a mikrofon közelébe...)
HeStyle Karl Lagerfeld vakációzik 2009.07.15 00:45:51
Íme egy rövid képriport Karl Lagerfeld és két barátjának St.Tropez-i nyaralásáról.Figyelemre méltó, a napszemüveges férfi pólója.. Nekem tetszik! :)..
Eljött az a nyári időszak, amikor a divattal foglalkozó site-okon alig találni valami tartalmas hírt, miközben alig lehet eligazodni az oldalokon, mivel napi 10-15 új őszi-téli reklámplakátot tesznek ki a bloggerek. Én most nem fárasztalak ekkora mennyiséggel titeket, azonban két…..