Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gelu

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csináltunk ilyesmit és a jövőre nézve nem is fogunk. Most azonban - régi, hűséges olvasónkra való tekintettel - kivételt teszünk, hiszen mélyen átérezzük azt a lelki harmóniát, amit egy megértő nő mellett kapunk. Üzenetet továbbítunk Gelencsér Gábornak: Két év…..
Kémet játszottunk a Mercedes fejlesztőközpontjában, de lebuktunk: összetörtük az álcázott prototípust. Mai cikkünk blogposztja...
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
Ha az Onedin-család epizódjai megérdemeltek annyit, hogy minden következő előtt legyen egy rövid összefoglaló, talán érthető, miért kell megvetnem itt az ágyat Sipos Zoli barátom Ford Sierra vásárlásának. Az ominózus bécsi kirándulás előtt egy nappal Zoli, alias streetsta…..
Vagy a világ üzlete, vagy pedig egy óriási bukás lehetősége rajzolódik ki egy internetes aukción, amely pár napon belül véget ér. Minden reggel kapom a levelet kedvenc netes aukciós portálomtól, a vatera.hu-tól, benne a nekem érdekes témakörökben előző nap, frissen feldobott…..
Gelu 2009.06.18 12:13:00
De ha körül nézünk itt www.thefinecargallery.com/index.html
látszik a kocsi nagyjából melyik aukciós házhoz tartozik / tartozott..(thefinecargalery) valami ezzel nincs rendben a kinti hasonló 450 slc-nek a licitje 16ezer dolláros ez az ár nem áll össze az itthoni pár százezres 450sl-ével.. Sztm a képek alapján a kocsit ott fényképezték kint a thefinecargalery udvarán ,de ha az aukciós ház oldalán nem szerepel akkor hol lehet a kocsi ? Kinti magánembernél?
Gelu 2009.06.18 12:15:14
@Gelu: Vagy most irtam egy részben igaz részben hülyeség hozzászólást :D Asszem beütött az ebéd...
Belsőség Kész van. Muhaha 2009.05.29 00:58:00
Januárban még összeszedtem, hogy milyen alkatrészek kerültek szeretett Toyotámba, aztán azóta nem nagyon adtam hírt róla, hogy milyen. Itt-ott felbukkant ugyan, élesben először egy euroringi driftedzésen próbáltam ki, és vele mentem a Belsőség találkozóra is. A beszámolót…..
1973, 3.0 CSL, Nürburgring Bár Walter Röhrl kerül többször rivaldafénybe, azért vannak még legalább olyan nagy nevek a szakmában, mint ő. Hans-Joachim Stuck 1970-ben, 19 évesen nyert először 24 órás versenyt a Nürburgringen. 19 évesen! Én jó eséllyel a Sajó-parton söröztem…..
Gelu 2009.03.31 17:43:30
n e m h i s z e m e l, h o g y v a l a k i d e s z z e r t e t é s r ó z s á t v i s z a z e l s ő r a n d i r a . De az év önámítás is itt olvasható: "nem volt egy Brad Pitt, de gondoltam csalnak a képek." Már irtam ide egy történetet,ez a "szakítás" úgy egy…..
Gelu 2009.03.30 21:40:18
@Muha:

Igazából.. passz.. 2éve nem kommenteltem semmit se fórumon se sehol.. gondoltam leírom ide..mert már hallotam mástól.. én nem irigykedem nem is panaszkodom..csak eltűnődöm néha :)
Gelu 2009.03.30 21:44:46
@The King:

Hmm.. ezek szerint sötét utcákon... :D
Gelu 2009.03.30 21:49:28
@Muha:

Így igaz..
Sorakoztathatnék én is egy pár Nőt.. a 3 X elejéig.. Szóval.. Valóban.. lehetsz átlag pasi valaki szemében vagy félisten.. vagy isten :D
Aszongya Zoli nevű olvasónk, hogyaszongya: "Szia, a Mercit vagy egy honapja kaptam le Julian-ban. Vagy 60-70 km-re San Diego- tol keletre. Reg el akartam kuldeni mint erdekesseg." A levél tárgya: a tank. Merthogy: Méghozzá ez a tank biztos a parancsnoki tank; ha nem…..
Belsőség Nem a legjobb reggel 2008.11.05 11:00:00
 Szeretik Önök az autójukat? Minden bizonnyal igen. És most képzeljék el, hogy egy reggel felébredve egyszerűen nincs. Ellopták. Valakik valamiért. Egy pár másodpercnyi matatás a zárral, köhög az önindító és ennyi...Segítséget kérek, ilyen egyszerű. Nem szoktam ilyet…..