Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisspete

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az őszi szezon messze legmorbidabb menükártyáját fotózta nekünk Rizsa, aki reménykedik: Rendszeresen eszem ezen a helyen, de eddig sosem fordítottam figyelmet az alapanyagok forrására. Most kibújt a szög a zsákból. "Roasted tuna with cancer ragout" - remélem ez tényleg…..
Szálkás Gerenda fantázianevű rajongónk nem volt rest, és egy pofás kis posztot hozott össze nekünk a külföldre szakadtakról. A modoros emigráns A modoros emigráns kb. 2-3 éve dolgozik valamelyik nyugat-európai nagyvárosban. Csak rövid tapasztalatszerzés ill. nyelvtanulás…..
kisspete 2009.08.19 16:54:40
@little_my: koszonom a hozzaszolasodat innen Bristolbol es nagyon egyetertek Veled. (En az elso csoportbe tartozom.:-))
kisspete 2009.08.19 17:11:24
@Bukowszky: hat pontosan ezert dontottem en is ugy 45(sic) utan, hogy eleg volt, mert nekem is csak egy eletem van
kisspete 2009.08.19 20:39:48
@little_my: az Isten aldjon meg a cimert , mar futkos a nyal a szamban :-)))
Emberek, a ma esti Top Gear adását valahogy nézi kell, mert ha lehet hinni a pletykáknak és Jeremy Clarkcon kiszivárogtatott információinak, akkor végre megtudjuk, ki is Stig, a műsor eddig csak sisakban látott kiváló autóversenyzője. Clarkson azt állítja, hogy Neil Armstrong…..
kisspete 2009.06.21 20:43:01
@darktraveller: akkor bocs ezt nem tudtam (en itt elek Bristolban) nekem ezert nem jelent gondot, megprobalok esetleg mast keresni, hatha tudok segiteni
kisspete 2009.06.21 20:55:26
@stanyecli: letoltottem en is tenyleg nagyon jo, nezzetek ezen ! Jo szorakozast
Nagyon sokszor ér minket a vád, miszerint csak fikázni tujdunk mindent, meg dicsérni nem szoktunk semmit, de ha mégis, azt is úgy, hogy akit/amit istenítünk, így is szarul érzi magét utána - ez nem így van persze, csak a kommentelők szeretnek túlozni. A mai poszt ötlete akkor…..
Látjátok, én megmondtam! Az iPhone a világ legjobb telefonja. A világ legjobb telefonja. A LEGJOBB. Megdönthetetlen. Madarat szült a terhes férfi. Ez tény. A JD Power felmérése legalábbis azt mutatja, hogy a tulajdonosok az Apple mobiljával a legelégedettebbek, öt kategóriából…..
  Újabb két autópálya-szakasz épül Horvátországban: az A12-es 86 kilométer hosszú lesz, s 45 milliárd forintnak megfelelő kunából épül, ez körülbelül 0,5 milliárd forint kilométerenként. Igaz, egy 23 kilométeres szakasz már létezik gyorsforgalmi útként, amit csak…..
Már Susan Boyle esetében is felmerült a kérdés, hogy vajon mennyire spontán ez az egész, azaz a modern Hamupipőke-történet az egyszeri szegény asszonyról, aki elmegy szerencsét próbálni a nagyvárosba, batyujában csak három hamuban sült pogácsával, és mire magához tér, már…..
kisspete 2009.04.22 11:46:49
@Nowar: en 3 eve elek Angliaban es mindegyik X-Factor-t idaig vegigneztem. Az hogy Simon "keze benne" van bizonyos dolgokban azon lehet vitatkozni, de O egy igazi businessman. (USA-ban is oruletet tudott teremteni az American Idol-lal) Viszont hogy ert ahhoz amit csinal az ketsegtelen. Amiert pedig otthon soha nem lesz ilyen szintu a mi Sztarcsillag(ha jol emlekszem) az az mert mi fenyevnyire vagyunk a professzionalizmustol. (A tavalyi gyoztes Alexandra Burk pl elotte harom evvel elindult es siman kirugtak az eloselejtezon. Tavaly a donto utani elso nap 250.000 toltottek le az iTunes-rol a gyoztes dalt es 30 millio ember ult a TV-k elott es 8 millio(!) szavazott (es itt tenyleg a nezo dontott es nem Fenyo Miki meg stb.) Es a donto 12 versenyzoje mindegyike mar igazan profi, szoval van is kibol valogatni es a rendezes pedig lenyugozo. Csak ennyi a kulonbseg...
A pannon talaj fura hatással van a legpatinásabb cégekre is. Vegyük például a HSBC-t, ami a világ egyik legismertebb, multinacionális bankja, elegánsan visszafogott londoni felhőkarcoló-székházzal. És vegyük S. D. G.-t, a Homár-olvasó magyar nőt, akit igazi kafkai hangulatban…..
Félrefordítások Nagy mellek! 2009.03.23 06:39:00
A cím természetesen nem hatásvadász (ilyet soha nem tennék...), hanem korrektül jelöli Dóra beküldésének témáját. Erről a linkről van szó, konkrétan erről a részről (a lap legalján):"Men Are Stupid... And They Like Big Boobs" - vagyis magyarul: "A Férfiak…..
Félrefordítások Sült bab 2008.10.31 13:00:00
-A találta:A viasat exploreren hallottam valami katonai-túlélős műsorban:"A feleségem viccből küldött nekem egy doboz sült babot. Egy doboz sült bab persze kevés négy embernek..."Feltehetőleg itt eredetileg baked beans szerepelt, amit magyarul babkonzervnek lehetne…..
Félrefordítások Jól vagyok 2008.11.02 10:10:00
hariel (RJB) egy újabb találattal jelentkezik:Néhány napja az Animal Planeten (vagy a Spektrumon?) volt valami film a cápákról, amiben az egyik merülés után lementek a hajó kabinjába, és elhangzott egy szép magyarítás:- Kérsz egy csésze teát?- Nem, kösz. Jól vagyok. (Mivan?)Nem…..