Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bst

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lámaszeme Tanár vs Szülő 2014.01.18 10:00:00
Tanárok ellenőrző beírásai és a szülők válaszai. - Fia az órán szőlőt evett. - Kedves tanárnő, október van, mit egyen a gyerek, banánt? - Kedves szülő, tájékoztatom, hogy Péter az étkezdében többször is kézzel evett evőeszköz helyett. - Köszönöm a…..
Bst 2014.01.19 10:34:41
@jet set: Igazad van! Ezek gyökér szülôk mind! Nehogy má valamelyik paraszt tapló a gyerek oldalára álljon inkább! Sokkal jobb ha az iskolai baszogatás folytatódik otthon is! Hadd érezze igazán egyedül magát az a nyomorult kis féreg! Az unalmas óráit intôkkel és szigorral remekül ellensúlyozó tanárnak mindig igaza van! Nem kellenek érdekesebb órák! Mégtöbb unalmat! Mégtöbb 1-est, valamint intôt, ééés verést a kis patkányoknak!!! Hátha jó birkák fejlôdnek majd belôlük!!!
Hús-vér nőből ijesztő, embernagyságú Barbie-baba! Igen, a V magazin legfrissebb számához készült fotósorozaton éppen ennek lehetünk szemtanúi. A modellt, Valeria Lukyanova-t babaszerűvé sminkelték, ő maga pedig olyan profin bámul semmibe révedő, kifejezéstelen tekintettel,…..
Új-Zélandon nagyon drága ám az internet. Annyira drága, hogy Magyarországon meg olcsó. Ilyen egyszerű az új-zélandi Flip reklámüzenete, meg persze ott van az érdekes hangzású, titokzatos nyelv, meg a furcsa népviselet. Mert a műszálas otthonka csak valami népviselet lehet valahol…..
SP – New Wave (Sony Music / Gold Record) Ha mondanom kellene egyetlen sort az eddigi SP-életműből, ami valamiért megragadt a fejemben, az egész biztosan az lenne, hogy "srácok, hé, a szoba nem tőlem meleg". Majdnem pontosan egy évvel ezelőtt, SP keménykedős klipje idején…..
Bst 2012.02.10 17:44:44
@gregorik: Ha igazad lenne nem csupa elmebajos próbálná irányítani az országot...meg a világot...
Igazán érdekelne, egy csomó embernek miért jó az, hogy másnak rossz. Néplélek, közös rossz nevelés, vagy egyszerűen csak annyira szegényes érzelemvilág, hogy tényleg nem tudnak másnak örülni - vagy ez a három kombinálva. Íme a legújabb példa.Az index utánajárt, valóban…..
Hülyegyerekből minden napra jut legalább egy az utakon is, Tamás a buszról nézte végig, ahogy egy ilyen díszpinty fellökött egy idős hölgyet, majd mint aki jól végezte dolgát, távozott. Volna, ha a busz nem érte volna be a pirosnál, hogy nagy egyetértésben neveljék meg a kis…..