Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jabi

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt az adást még júniusban vettük fel, részben a kiterjedt téma miatt, részben azért, hogy előre dolgozzunk. És jól megszívattuk szegény vendégünket egy kommunikációs fiaskóval. Eredetileg VR-os témát terveztünk, viszont az utolsó nap változtattunk a terven, és ez nem jutott el a vendéghez. Szóval…..
Ma még nem tudni, hogy ez 2018-ban lesz-e (bízunk benne, hogy igen), de Orbán és rendszere meg fog bukni. El fog jönni a pillanat, hogy szégyen lesz, hogy ott álltál mellette. Énekeltél neki, eladtad a lelked a pozícióért, pénzért, vagy csak félelemből, vagy mert simán hülye voltál és hittél…..
Jabi 2017.01.23 12:26:57
@Ballib cenzúrázók réme 22:

Jéé, de furcsa: Se Gyurcsány miatt nem forgolódok az ágyban, se Sorost nem ismerem, mégis MINDEN EGYES BETŰJÉVEL EGYETÉRTEK.
Remélem, hogy ez a feldolgozhatatlan és érthetetlen össze nem függés egyszer csak leveri nálatok a biztosítékot, mint egy programban, ami végtelen hurokra fut.

Egy posztkommunista Putyint imádó Orbán fanjánk szájából meg komcsizást hallani.... már tavaly előtt sem nagyon értettem, tavaly már tökegyértelműen marhaság volt, idén meg csak fokozódik. Viszlát józan ész! Üdvözlégy véresszájú, tényfüggetlen migráncsbrüsszelsorosliberáncs világ.
Jabi 2017.01.23 12:29:05
@1ghost: Pontosan.
Jabi 2017.01.23 13:11:48
@Ballib cenzúrázók réme 1: Pont ez a gond, hogy akkor egy fiatal, demokrata, európai fickó volt, most meg egy nettó korrupt disznó, aki megveszi kilóra a nemzetféltő félelemre fogékony, többnyire olvasatlan embertömeget.

"Magyar ember hátán szántani lehet, ha nemzeti színű az eke" /Mikszáth/
Az Isten pénzét is propagandára költené a fideszes bagázs. Most 3 milliárd forintból indítanak  gyűlöletkampányt a menekültek ellen. Hogy újabb hónapokra eltereljék a szájtáti nép figyelmét az égbekiáltó belföldi problémákról, a saját bődületes korrupciójukról és kudarcos kormányzásukról. És most…..
Jabi 2016.07.22 15:56:56
@$pi$: Igen, "négyszemközt" mondta ki, az emberei körében.
Komoly összegbe fogadok, hogy most is tudják h.miről beszélnek a reggeli
értekezleteken, de jóval szigorúbbak a biztonsági körülmények, sőt csak kézjelekkel
kommunikálnak érzékeny témákban. És ez nem vicc..
Jabi 2016.07.22 16:39:26
@lajafix1: "Nemzetközileg elfogadott standard": Standardnak csak standard, csak nem egy van, GNP-t ugyanúgy össze lehet hasonlítani, mint ÁFÁ-t vagy akármit.. És nem "kapálózok" ellene, hanem csak felháborodok, hogy egy teljesebb kép nélkül, erről az egyről szól a vita, ezt reklámozzák, mert ez propagálható egyszerűen a zegyszerű zemberek felé, a többi meg csak ballibsi uszítás..
A GDP egy szám, amivel osztani lehet, mutat valamit, de csak egy számított szám. a mi esetünkben ezt KEVÉS gyártó termeli meg és EU-s pénzek fújják, tehát cümmögve nyomom meg a kalkulátor sarkában az egynlőségjelet az osztás végén.
A bruttó adósság viszont nem számított, hanem "kemény" tény és az összetevője, eredője, katalizátora sok másnak, pl. GDP bővülésnek, csökkenésnek, befektetői pániknak, piaci pizalomnak.
Nehezen gondolok bele, mi lesz pontosan a támogatások kifutása után, az EU-ból kilépni pedig még ötletszinten is csak viccből szabad fikcionálni.

Beszélhetünk még az állami és a magánszféra adósságairól, swapokról és millió másról, de szerintem itt elértük a fórum korlátait.
Jabi 2016.07.22 16:49:17
@CSAK A dunába lőtt libsi a jó libsi !!:
Menj haza és mondd meg édesanyádéknak hogy majmot csináltak.

A nyugdíjpénzzel, egészségügyből, fejlesztésből kivont lóvéval és hosszú évek rekordszintű EU-forrásaival azért nem meglepő hogy konszolidálni tudták az adósságspirált.
Az inkább meglepő, hogy mennyit le bírtak szívni maguknak is. Mondjuk sajnos olyan délcegen nem vágtat még az ekonomi, talán pont orbán rejtett magánprofitja hiányzik hozzá..:(
Antoninus Heliogabalus aligha tartozik a Római Birodalom legjelesebb uralkodói közé. Uralkodása négy évig sem tartott, és alighanem a Római Birodalom III. században elmélyülő válságának egy jellemző tüneteként foghatjuk fel. Vallási újításai kiváltották az alattvalói…..
Jabi 2016.05.07 02:00:20
@StevenS: Megszavaznék b@zmeg egy leszbikus transzvesztita zsidó cigányt inkább, aki legalább megpróbál becsületes lenni, minthogy ezzel a már a látszatra sem adó mélykorrupt magyarkodó csürhével keljek és feküdjek.
Egyébként: A dekadens, hülye, otromba, buta norvégoknak leszbikus államfőjük van, akit SZERETNEK. Érted te ezt?? Szerencsétlen, tróger, elnyugatiasodott ország az is, nyomorult ballibsizsidóufó kormánnyal+selejt oktatással. Semmit sem tudnak... Na majd VIKTOR b@zmeg megmutatja hogy kell...
"Magyar ember hátán szántani lehet, ha nemzetiszínű az eke" (Mikszáth)
Ebben az utolsó mondatban minden kínunk benne van, de főleg a válasz hogy pl. te és én is miért vitatkozunk most itt.
Jabi 2016.05.07 02:02:23
@Józsi01: Putyin leglelkesebb orális partnere Orbán. Innentől fogva mit paráztok itt a degeneráltaktól?
Az elmúlt hetek a „népszavazás” kérdése körül forogtak. Talán még soha senki sem foglalkozott ennyiszer a népszavazás intézményével, illetve a Nemzeti Választási Irodával (NVI) mostanában. A február 23-án történtek rávilágítottak arra, hogy bár a demokratikus…..
Jabi 2016.03.04 14:44:22
@jet set:
Számomra ez a legmegdöbbentőbb, hogy a szemellenzős pártkatona vérnarancsok egy EKKORA méretű eladósodást, egy ILYEN despota Putyin felé, FULL TITKOSÍTVA, NULLA beleszólással (holott a történelemben végül mindig megszívtuk az oroszokkal, de ha a vezár mondja, akkor baj nem lehet..) végigveri - mégis megmagyarázzák. Igaz, hogy ha ezt látta volna Viktor, amikor még ellenzékben van, ott helyben sztrókot kap minden nap-mégis elnézitek neki hogy homlokegyenest beszél és cselekszik - SŐT: cinikusan le is zsidómigránsmaszoptanározza azt, aki megjegyezné hogy "Jónapot, amit Ön mond, az nem igaz."

A vasárnapi boltzár MIÉRT bohózat? Burkoltan, cirkusz nélkül vissza kell szorítania a fogyasztást, kapóra jön az impotens KDNP ideológiája: "CSALÁDI VASÁRNAP+TEMPLOM", bazmeg. "Jó, ez jól hangzik gyerekek. Nincs jobb, adjuk le a parasztoknak".-(1. Hülyének nézés.) "Átfogóan érint mindenkit, alig valaki támogatná, nehogy szavazni lehessen róla, mert bebukjuk"-hangzik el a reggeli meetingen. Ergo megcsinálták ők.
(2. Hülyének nézés). Már egy éve online a rendszer, még a párthívők sem igen támogatják, csak éppen borzalmas erkölcsi csorba esne a führer tévedhetetlenségén, tehát kézzel-lábbal-tűzzel-vassal, bécsi kapu méretű nettó hazugságokkal, de megakadályozzák a népszavazást róla.(3. Hülyének nézés).
Komolyan, ezek után milyen "bohózatról" beszélsz, meg mszp-zel?? Tedd hozzá nyugodtan te is a zsidókat, Sorost, a szabadkőműveseket, pirézeket, ufókat random, bánja a sánta Isten, de HÚZZATOK MÁR A VÉRBE, HAGY VEHESSEK FACSAVART, A BÜDÖS ÉLETBE MÁR, AKÁR VASÁRNAP IS!!!!!!!!!!!!!!!
Jabi 2016.03.04 14:56:27
@jet set: Paksról ugyan kinek van annyi ismerete (még ha nem is lennének titkosak a részletek), hogy meg tudja állapítani, mi lesz az atomenergiával 30-50 év múlva?
Pont ez az, hogy Orbán, sem tudja, csak AKAR valamit. Hogy mit, azt nem tudjuk pontosan, de végtelenül meg lennék lepődve ha az oroszoktól nem esik le feketén a háttérben egy furik pénz minden egyes kormánytagnak+A Pártnak.
Már ez sem érdekelne, de ebben az esetben az IRÁNY lenne legalább jó. Minden felvilágosult országban a megújulók felé nyitnak, mozdulnak, azt támogatják. Egy utcahossznyi előnyünk volna ha erre mennénk, mert világdobogós geotermikus erők vannak a Kárpát-medencében, de azt -gondolom én- nem lehetne a pártszékházból vezérelni, elzárni, sikkasztani belőle, nincs hová betenni egy narancsszívű marionett kádert, mert a technológia nem centralizált. Marad az, hogy gyakorlatilag mindenki más hülye, aki orrba-szájba támogatja a decentralizált napelem és kollektorgyártást, felszerelést meg használatot és IGYEKSZIK bezárni beláthat időn belül a működő atomerőműveit is - bezzeg mi. Mi, bazmeg megmutatjuk hogy pont fordítva kell.
Tisztelt Miniszterelnök Úr! Az elmúlt két hétben az Ön kormánya még a leghűségesebb Fidesz hívek számára is visszatetsző, borzalmas tetteket hajtott végre. Eljött az idő, hogy szembenézzen eddigi teljesítményével és eljött az idő, hogy a magyarok újragondolják viszonyukat a hatalommal, és az…..
Jabi 2016.03.03 13:01:01
@Ballib cenzúrázók réme 4: És elfelejted a az utóbbi évek alatt kapott rahedli EU-s pénzt meg a nyugdíjpénzünket? Ezekkel a potom tételekkel tényleg nem számolsz??
Huncut kurva élet, hogy Gyurcsányék is loptak, nincsenek illúzióim, de könyörgöm gyertek már ki a fényre: Amit a fidesz művel az TÖBB NAGYSÁGRENDDEL állva hagyja a Bajnai libái meg Sukoró meg mittudomén milyen aprópénzeket. Azok még csak lassan akartak meggazdagodni és csak ők.
Ezek a nyomorultak pedig villámsebesen, több generációjukat és polgármesterüket, futsal-haverjukat, házmesterüket, szomszédjukat hízlalják fel. Mindezt olyan háttérmunkával, hogy ez így is maradhasson, napfényben, intézményesítve, jogszabályba iktatva és nem csak egy-két ciklusnyi sikkasztásra berendezkedve.
DE! Mindezeket ráadásul nulla félelemérzettel és a világon még nem látott cinizmussal és vastagbőrrel teszik. Sőt: Aki dumál ellene, azt le is zsidómigránslibsikockásingesezik, csak hogy még érezze magát rosszul is, aki pofázik.
Biztos nem vagyok egyedül, ha azt mondom egyik sem vagyok, de hogy ezeket már a Dunába lőném, az 100.
És még valami: A történelmünk legnagyobb hazaárulása, hogy mindezt a nemzeti érzelmekre érzékeny magyar emberekre kábító hatású "NEMZETI" és "MAGYAR" jelzők, intézmények, retorika használatával pofátlanul el is adják.
Jabi 2016.03.03 13:06:30
@Ballib cenzúrázók réme 4: Egyre jobbakat nevetek gyurcsány kormánybuktató-beismerő "elkúrós" monológjára. Van egyébként bárkinek is ebben az országban olyan illuziója, hogy az állampárt belső berkeiben nincsenek ilyen beszédek?? Ezek sokkal okosabbak, ezerszer óvatosabbak és összetartóbbak, de ugyanúgy fekszenek le aludni, hogy ők is tudják: Hazudtak és hazudnak éjjel-nappal.
De amíg ez nem botlik ki egy pógár számára is egyértelműen érthető hangfelvétellel, akkor akármeddig lehet csinálni. És ezt is halálpontosan tudják.
Ha a mai események után bárkit megkérdeznének, hogy kik tolongtak a Nemzeti Választási Irodába reggel: kopaszok. Most hogy kik ezek a kopaszok, meg úgy általában mit akartak, az nem ide tartozik, viszont elég nehéz volt letagadni, hogy volt egy pont, amikor úgy nézett ki a folyosó, mint a…..
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
Kis híján elaludtam, amikor Madonna első Truth or Dare cipőinek a képeit nézegettem. Az összesen 60 darabosra tervezett kollekcióból eddig körülbelül 30 látott napvilágot, de sajnos alig találni köztük meggyőző kreációkat. A szabások egyszerűek: klasszikus tűsarkúk itt-ott…..
Jessica Alba változatosan, ám mindig fantasztikusan öltözködik. Összeállításainak már-már elengedhetetlen kiegészítői a sálak és a napszemüvegek. Ha a gyerekkel van, akkor inkább kényelmesebb, laza ruhákat és lapos sarkú cipőt visel, nélkülük azonban többnyire nőiesebb…..
Jabi 2012.07.29 22:06:40
@phaszfej: idióta!!!!!
"Sziasztok!Január 4-én született meg a kisfiunk, Pisti, akit - miután hazajött a kórházból - a két szálkásszőrű tacskónk, Vackor és Samu némi értetlenséggel és fenntartással fogadott. Három napig szó szerint kicsit depressziósak voltak, amíg megemésztették, hogy…..
Jabi 2011.01.21 10:14:41
@beavereater: Tényleg három napig tartott a duzzogás, már be sem próbálnak jönni a baba közelébe, csak kiváncsiak. Persze vigyázunk azért maximálisan.
Jabi 2011.01.21 10:16:33
@AlexWolf: A gyereket manónak, stb. szólítjuk, kisPistiként hivatkozunk rá. Ha nagyobb lesz, akkor majd István, meglátjuk.
Miért is nem jó, ha "Pisti"? Sosem hallottam, hogy ez gond lenne. Én is tapasztalatból mondom.:)
Jabi 2011.01.21 11:55:24
@Britte: Szerencsére elmondhatom, hogy családfőként falkavezér is vagyok:) A tacskók keresik a tekintetemet, hogy mit mondok vele. Elég sokszor egy összeráncolt szemöldök és morgás, már tudják, hogy menjenek a szobájukba.
A babával kapcsolatban: a kakis pelenkát már szagoltattuk velük, úgy tűnik az is sokat számított. "Megértettek" valamit.